Jump to content

My New Ride ...vr6

D_M_X

Postare recomandată

Masina este din 93 model vr6 de 2800 cmc si 174 cp.Ca dotari...a/c,geamuri si oglinzi electrice,abs si inchidere centralizata.

Masina nu a suferit modificari. Este absolut stock.Asta a fost unul din motivele ptr care am cumparat-o.

Saptamana asta urmeaza sa schimb tot ce troncane pe sub masina. Distributia trebuie s-o comand inclusiv cu pompa de apa.

Dupa care urmeaza partea electrica. Masina se balbaie dimineata si trebuie rezolvata si aceasta prb.

Tot saptamana asta am sa schimb si uleiul si toate filtrele.Uleiul mi-a fost recomandat 10w60 castrol rs.

Dupa ce masina va fi pusa la punct si v-a functiona bine urmeaza o suspensie sport,bari stabilizatoare,filtru sport,resoftare si jante pe 17.

In vara sau toamna depinde de finante, se va interveni la caroserie.

Este o masina cu destule prb dar la partea tehnica functioneaza perfect.Motorul se aude bine,sistemul de ambreiaj functineaza fara prb si cutia functioneaza perfect. MAsina se aude demential...pur si simplu m-am indragostit de sunetul care-l scoate motorul.

Sper sa rezolv prb care le are cat mai repede ca sa ma pot bucura in intregime de masina

Link către comentariu
  • Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• D_M_X

67

• bugsyvr6

25

• mpa@tuninggarage

13

• UPO

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

2800....frumos motor...sa te bucur din plin de el si de masina si sa il folosesti cum trebuie...adica fugarit nu gluma...:blink:

Link către comentariu

sv103315jk6.th.jpg

sv103277wm5.th.jpg

sv103275ea0.th.jpg

azi v-a primi o toba noua si schimbat pe sub ea bucse si alte dude de genul asta. saptamana asta trebuie schimbata si distributia

Modificat de D_M_X
Link către comentariu

Frumoasa masina! Cati mai multi km fara incidente :) S-o stapanesti sanatos! :icon_thumright:

Link către comentariu

trebuie schimbate aripile fata ptr ca au avut bandouri si cu timpul s-a strans apa si a aparut rugina. Dar asta nu este o prb mare si urgenta

si motorasu :icon_thumright: sv103278ef0.th.jpg

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Cati banuti te-a ajuns ?

Link către comentariu

Daca te intereseaza uleiul de care ai spus la un pret f bun si direct din germania, da-mi un pm.

Link către comentariu

Bravo man, sa o stapanesti sanatos si sa o aduci in mintile ei cat mai repede ;)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sa o stapanesti sanatos!

ma bucur ca ti-ai gasit si tu o masina pe masura! stiu ca de mult vroiai ceva special

sincer imi place cum se aude masina ta :) stiu ca ai de umblat pe la ea dar sunt foarte convins ca o voi pune la punct!

spor la modificari!

si la multi ani inca o data pt ieri

Link către comentariu

azi am facut rost de cauciucuri( merci pia) si sa speram ca vin si jantele de la buc.... thanks chris

Evacuarea nu am mai rez azi ca nu a mai fost timp...maine dim la prima ora....

Link către comentariu

o masina care a fost mult timpul visul meu :ceuameni: sa o stapanesti sanatos. vezi ca se gaseau kituri sa o faci turbo la preturi foarte convenabile :)

Link către comentariu

cu placere ...pacat ca nu ti-am dat decit 3 ca al 4-lea ....@#%^&* in @#$%&^ lui mazare

Link către comentariu

s-a schimbat toba...dupa 5 ore de munca..atinge din cand in cand pe mijloc....deci o sa mai fac o vizita la tinichigiu...urmeaza filtru de benzina si de aer, fise si bujii ngk cu 2 picioruse.Sambata toata ziua am sa stau pe ea ca sa repar geamurile electrice si inchiderea centralizata +interiorul de prins si aranjat plasticele care zdrangane+ semnale si proiectoare noi in bara(sunt modelul de la FK cu geam clar. Zgmotul vine de la pompa de servo care se pare ca nu mai lucreaza cum trebuie....la distributie nu trebuie umblat momentan. Mai trebuie schimbata mufa la debitmetru ca e varza si dupa aceea sa speram ca motorul va functiona fara acele mici intreruperi.Maine se schimba toata bucsele.

Link către comentariu

hai salut,

s-o stapanesti sanatos si sa ai grije de ea ca e pretentioasa....

am pt tine niste arcuri weitec daca vrei.

hai sa vb pe mess (id-ul meu e rac3mast3r)

brgds,

edi

Link către comentariu

Apropo cat consuma o masina cu un motor asa de puternic?

Bafta la modificari si eventuale reparatii si multi km fara evenimente :rolleyes:

Link către comentariu
Apropo cat consuma o masina cu un motor asa de puternic?

Bafta la modificari si eventuale reparatii si multi km fara evenimente ;)

Am unprieten care are un raspuns ptr intrebarea ta cu consumul...Consuma cat vrea....in general o masina consuma cam cum mergi cu ea...a mea la un mers normal papa pe ceas si 12...asta noaptea cand este mai gol pe strazi...si ziua cam 14...14,ceva.

De mers tare cu ea nu am mers decat cateva accelerari ....interesant este ca aseara am imprumutat masina unui prieten ptr un drum scurt si mi-a povestit la intoarcere ca a trebuit sa plece de pe loc din parcare f repede si ca a apasat acceleratia....pur si simplu a rupt instant aderenta s-a turat pana aprope de zona rosie....si ca sa plece cu ea de pe loc i-a bagat a2a si a plecat violent de pe loc.Tipul chiar stie sa mearga cu masini puternice ...dar nu s-a asteptat la un asa raspuns.

Zilele astea sper sa reusesc sa gasesc un mecanic liber si care stie sa lucreze pe un mk3 vr6 sa-mi pun si eu rotile pe 17 .

Link către comentariu

mii de multumiri lu mishu (baiatul care are celalat vr6 din cta).....iesri nu-mi mai intra treapta 1 si f greu 2.....s-a dovedit ca e de la pompa de abreaj....si tot el m-a ajutat sa iau fisele mai ieftin si la fel de bune....maine cumpar si bujiile si sa vedem cum raspunde motorul dupa aceea.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

A schimbat Mishu fisele si bujiile (ms misule)....s-a terminat ...talent rau....urmeaza bucsaraia si suspensia.....

Nu stiu cum naiba au omologat astia g3 vr6 cu roti pe 15...am 500 de km si am terminat caucioacele pe fata....si asta numai din cateva plecari...sa vedem cu 17 poate pun si eu ceva cai jos pe plecare...dar trage talent rau ....toti care l-au vazut si ascultat mi-au confirmat ca motorul merge bine. Maine schimbam uleiul(10w40 RS direct de la germanica venit) si curatat injectoarele. Ma gandeam sa-i infig si un Metabond la motor.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!