Jump to content

Licitatie Polo

sylar
 Share

Postare recomandată

Salut,

Sunt un utilizator nou si am gasit aici foarte multi pasionati de Polo.

Am posibilitatea de a achizitiona un Polo in cadrul unei licitatii si vroaiam sa va intreb voi cat ati da pe un Polo cu urmatoarele specificatii:

VW Polo, an fabricatie 2004 - 2005 (modelul cu 4 faruri), km intre 65k - 120k, ca dotari: AC fara clima, geamuri electrice fata, radio casetofon.

@WNS Da, scuze, ce era mai important toate au motor 1,9 SDI de 64 CP

Preturile pentru aceste masini pleaca de la 5800 E cu tva inclus si e licitatie cu plic inchis, deci pot face o singura oferta pentru o masina.

Toate masinile au reviziile facute la timp si km reali.

Astept sugestiile voastre, multumesc

Modificat de sylar
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu ne-ai spus ce motorizare ?

E destul de important, dupa parerea mea.

Link către comentariu

Da, scuze, ce era mai important toate au motor 1,9 SDI de 64 CP

Link către comentariu

Cred ca o oferta in jurul a 6500 euro ar fi destul de corecta. Dar depinde acum, pt ca nu e aceeasi masina una cu 65k km, fata de una ce are 120k, de asemanea depinde si de cati participanti sunt la licitatie. Sunt mai muti factori ce trebuie luati in calcul. Starea masinilor, daca au fost ingrijite sau au fost masini de firma pe care doar s-a muncit, cum au fost intretinute, etc. E destul de greu de spus din spatele tastaturii care ar fi o oferta optima pt tine. In functie de starea masinii trebuie sa-ti faci un calcul si ce suma va mai trebui sa bagi in ea, pe care sa o aduni la pretul de achizitie. Iar atunci vei vedea daca merita sau nu.

Numai bine. Bafta.

Link către comentariu

Multumesc WNS,

Asta e avantajul este ca au toate reviziile facute la timp si au fost intretinute atat cat se poate o masina de firma, nu ma intereseaza cati cumparatori participa la licitatie, pentru ca e licitatie cu plic inchis si oricum imi fixez un pret si pe ala o sa il ofer.

Vroiam sa stiu si parerea voastra ca sa nu ma arunc, asa pot sa aduc alte de afara pana la urma ceea ce aveam si de gand pana sa apara varianta cu licitatia.

Link către comentariu

M-am uitat si pe siteurile de afara si de la noi, conform configuratiei cam toate pleaca de la 7000 E, acum nu stiu ce sa zic, nici nu vreau sa dau mai mult decaf face, mai ales ca e masina de firma. Mai am 3 zile sa ma decid, daca mai aveti si alte pareri le astept.

Link către comentariu

Da, scuze, ce era mai important toate au motor 1,9 SDI de 64 CP
Eu stiam ca 1.9 SDi are 68 cp :) In legatura cu pretul sunt de acord cu ce a spus WNS Modificat de FiReBuRn
Link către comentariu

Salut.

Eu am un motor identic. Masina are 94000 km si e din 2002. Dar in plus e Comfortline si are climatronic, jante de aliaj cu anvelope de vara, jante de otel cu anvelope de iarna. Reviziile au fost facute la 15k km si la 90k am schimbat complet si distributia. Acum mi-am dat comanda de Golf si ma bate un gand sa o vand. M-am uitat un pic pe autovit.ro si alte site-uri de gen si cred ca voi pleca din 8000 de euro. Eu sunt extrem de incantat de masina (inca imi consuma 4 afara si in jur de 5-6 in oras...asta in mod normal. In forja ia 5 afara :) ) si iau in calcul chiar sa o patrez ca a doua masina, daca nu voi fi multumit de cine o cumpara si cat ofera. Dar deja am 2 musterii. Nu stiu daca te-a ajutat ce am scris eu aici, dar oricum sa stii ca e un motor extrem de fiabil si usor de intretinut. Am auzit de masin icu motorul asta care au facut 300k.

Link către comentariu

Multumesc tibiaprica,

Foarte utile informatiile, sonorizarea cum e? am inteles ca e destul de slaba, la drumuri lungi cum se comporta? asa cam cat imi poti spune si mai am o intrebare, pot sa ii pun computer de bord? se poate face asta ca nu am auzit pana acum

Link către comentariu

costa foarte mult sa pui ulterior computer de bord.

Link către comentariu

La drum intins se comporta excelent parerea mea. E suficient de tare la suspensii si sta bine in curbe, daca stii suficient de bine masina (oricum e peste Kalos si Megane ca tinuta de drum). Sonorizarea e pe o scara de la 1 la 10 de un 7 cu un mic plus pentru cei din fata. Si in plus cand faci un drum Iasi-Budapesta tur/retur si iti iese un consum de 4,8 in conditii de iarna...asta relativ la drum lung.

Link către comentariu

Deci computer de bord...lipsa, ma incanta consumul redus.

Ok va multumesc pentru detalii, maine plasez oferta, iar saptamana viitoare sper sa intru si eu in clubul Polo 9N :)

Sa auzim de bine!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Asa cum va spuneam in urma licitatiei am reusit sa achizitionez una dintre masini, are 89.000 Km si ultima revizie a fost facuta la 85.000 km la Porsche (asa cum au fost facute toate) ocazie cu care au recomandat schimbare kit distributie. Stiu ca de obicei se schimba intre 90.000 si 120.000 km, intrebarea e daca pot sa mai merg cu ea asa, pana la urmatoarea revizie ~ 10.000 km sau trebuie schimbata imediat?

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos

Cred ca cel mai bine ai intreba pe cei de la service .. ei stiu ce au vazut acolo, in ce stare de uzura sunt piesele.

Ca risc, daca te lasa este foarte nasol ... daca asta intrebai ... se duc foarte multe in motor.

bafta

Link către comentariu

Asa cum va spuneam in urma licitatiei am reusit sa achizitionez una dintre masini, are 89.000 Km si ultima revizie a fost facuta la 85.000 km la Porsche (asa cum au fost facute toate) ocazie cu care au recomandat schimbare kit distributie. Stiu ca de obicei se schimba intre 90.000 si 120.000 km, intrebarea e daca pot sa mai merg cu ea asa, pana la urmatoarea revizie ~ 10.000 km sau trebuie schimbata imediat?

Nu te risca...mergi si fa-o...

Eu stiam ca o faci la maximum 90 mii km.

Si daca e cum ai zis, masina de firma...fii sigur ca cine a condus-o a tras de ea...asa ca ..e mai bine sa previi. Daca se duece, vei mai platii inca pe atat cat ai dat pe ea sa repari ce se strica.

Bafta si sa o conduci fara evenimente

Link către comentariu

Da, asa o sa fac, nu vreau sa risc :D

Nu vreau sa fiu offtopic, (nu am gasit nimic si nu vreau sa deschid un alt subiect) dar acum am alta problema: cand pun apa in rezervorul pentru parbriz, incepe si curge incet apa pe langa aripa pe undeva, iar daca vreau sa stropesc geamul curge si mai rau iar pe geam nu ajunge nimic.

Motorasul merge ca se aude, cred ca e spart fie vasul fie furtunul sau poate pur si simplu doar a iesit. Vroiam sa stiu cum pot sa vad ce sa intamplat sau trebuie sa demontez alte piese ca sa ajung la el?

Link către comentariu

ca sa ajungi la vas e cam mult de munca dar nu ai incotro; posibil sa fie furtunasul pleznit/sarit de pe pompa

cred ca trebuie data jos aparatoarea de plastic de la pasajul rotii stinga fata

Modificat de DragosR
Link către comentariu

cel mai bine dai bara fata jos :icon_thumright:

Link către comentariu

Felicitari in primul rand, si bine ai venit pe forum!!!

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme, colegu :angry:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!