Jump to content

Senzor De Parcare Wireless Vs Cu Fir?

ilcappo
 Share

Postare recomandată

(Cu scuzele de rigoare daca am incurcat ) imi spuneti va rog care senzor de parcare e mai bun wireless sau cu fir, pe oglinda retrovizoare sau display? Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Tot ce este wireless este vulnerabil si prezinta un delay.

Cablu tata, cat mai tzeapan. Ala nu minte.

Link către comentariu

stii, ma gindeam:Ce atitea fire... poate imi strica astia de la service ceva...Delay-ul nu poate fi prea mare, ca alfel nu s-ar face wireless, nu ai putea opri in timp util!Si atunci de ce senzor?Nu?

Link către comentariu

la wireless e probabilitatea foarte mare sa se descarce bateriile sau acumulatorii si sa te infigi cu ea prin masini sau pomi, pune tu senzori cu alimentare de la bateria, nu te incurca cu asa ceva.

Link către comentariu

pai si wireless-ul(bluetouth) e legat la baterie(la becul e marcharierre) si deci nu are ce sa descarce...

Uite asa ceva vreau sa iau...ce zici?http://www.be-loud.ro/produse/Tuning_si_accesorii/Asistenta_parcare/Pyle_PLPSE9WL/

Multumesc!

Link către comentariu

da, asta nu are baterii dar am vazut si unul cu baterii, oricum si la asta trebuie tras cablu de tensiune. Eu iti recomand sa-l pui pe ala cu cablu ca e cel mai sigur, nu e mult de desfacut, plasticele pe partea stanga, cea mai mare grija sa o ai cand iti dau gauri in bara sau bandou, sa fie simetrice, atata tot. Si cu senzori cu tot nu te lasa bazat numai pe ei, trebuie sa te mai uiti si tu in oglinda sau in spate.

Modificat de mirceaking
Link către comentariu

Tot ce este wireless este vulnerabil si prezinta un delay.

Delay ul ala nu il vei simti veci. La vitezele la care parchezi tu e total irelevant. Ca si cum ai zice ca mai bine ma duc dupa paine cu viteza luminii decat cu viteza sunetului :lol: .

Procesarea electronica a semnalului poate crea delay, dar aia nu are legatura cu wireless sau cablu.

Link către comentariu

Eu am pus wireless cu ecran color si e super ok.Ecranul e cu baterie si se aprinde in mom in care bagi in marsarier.Arata f bine si e f practic de montat.Mai mult, ecranul e detasabil ...ca sa nu faca cu okiul baietilor buni.Nici vorba de delay sau alte kestii.Parerea mea e ca nu merita sa te intinzi cu cabluri,plus ca poti monta ecranul oriunde vrei...Recomand!

Link către comentariu

De ce nu ne spui ca si fratele tau are tot wireless si tot asa e foarte incantat si nu are nici o problema? :rolleyes:

Link către comentariu

Serhino de unde i-ai luat?

Te rog daca ai sa pui un link sau macar sa ne spui ce model sunt.As fi si eu interesat pentru a mea insa tot asa wireless ca sa nu desfac nimic la masina.

Mersi mult!

Link către comentariu

I-am luat de aici din Piatra si spre surprinderea mea la un pretz f bun,3 mil spre deoseb de 4 si ceva cat a dat frate-miu cu jumatate de an in urma.Sunt Tunder si chiar merita.Eu i-am si vopsit pe ai mei ca erau numai pe negru si ar fi aratat ca niste muste pe bara argintie.Fac maine o poza si o postez aici.Daca nu gasesti in Iasi te pot ajuta sa-ti achizitionezi de aici.Sunt f finuti ca forma si display-ul color da chiar bine...Apropo de vopsit senzorii..ca am vazut pe f multe masini deschise la culoare senzori negri si arata ca dreak...vopsiti-i cu incredere ca o sa functioneze si dupa...lucru de care nu eram eu sigur...important e sa nu se dea cu o tona de vopsea incat sa acoperi inelul dintre marginea senzorului si "bulbul" din interior(adica sa ramana spatiul acela liber)

Link către comentariu

Pune te rog cateva poze cu displayul de la senzori si cutia in care au fost(daca o mai ai) ca sa stiu exact ce trebuie sa caut.Eventual sa imi spui exact denumirea modelului.

Link către comentariu

Penru ca senzorii au unghiuri moarte (un prieten s-a infipt intr-un burlan aflat la inaltimea de 1 m) ma gandeam la o camera+monitor care ar fi cam la acelasi pret. O varianta de amplasare monitor ar fi parasolarul.

Link către comentariu

camerele din cate stiu eu sunt mai scumpe si trebuie inlocuit tot parasolarul, nu stiu daca merita, oricum trebuie sa te uiti in spate nu sa tot dai si sa te bazezi 100% pe senzori si se poate intampla sa lovesti ceva daca vii foarte tare, dar daca dai incet ei bat destul de bine.

Asta depinde si de calitatea senzorilor.

Link către comentariu

Am vazut candva monitoare mici, ca un dvd portabil ca si format, dar mai mici. Smecheria era ca se pliau singure atunci cand scoteai din R, si se lasau singure atunci cand cuplai.

Ma gandesc, un monitor din asta poate fi montat in zona cu raster din jurul oglinzii, lipit cu banda dublu adeziva. Daca e parbriz cu parasolar ar fi destul de ferit de ochi tuciurii.

Link către comentariu

no, am montat ieri senzorul wireless.E pefect! mi l-a montat mai jos in bara sa vada si bordurile(ca de, asa-i la noi:borduri inalte sa poti sa-ti julesti sploileru sau mai rau catalizatorul-doar si mecanicii tre' sa traiasca!).E pe oglinda si deci ferit de ochii tuciurii, cum s-a mai zis pe forum.Singura chestie care nu-mi place e incalecatul de oglinzi.Ca si cum ai avea doua palarii pe cap.As inlocui oglinda din habitaclu cu cea a senzoului...multumesc de sfaturi

Link către comentariu

offtopic: vezi ca , catalizatorul e in mijlocul masinii dedesubt dupa cutie nu in spate in bara... :lol:

Link către comentariu

• 8 months later...

Am gasit un site de la o firma cu preturi mai mult decat mici zic eu. Adaug si un link pentru a vedea si voi despre ce modele de senzori vorbesc. http://www.autoalarme.ro/index.php?cPath=4...94f9adefb3242de Mai aveau un model cu afisaj in oglinda tot la un pret de genul 110 RON dar vad ca nu mai apare pe site. Sa fie suspect de ieftin? Ce model imi recomandati?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!