Jump to content

Skoda Tour

Mama Omide
 Share

Postare recomandată

Ma bate gandul sa fac un buy-back la leasing, sa dau octavia air (cheala) si sa-mi iau tour.

INtrebarea e: plansa de bord e alungita ca la air/clasic sau rotunda ca la elegance?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu sunt absolut convins, dar bunul simt imi spune ca masina se bazeaza pe Ambiente, deci are plansa de bord "cea frumoasa", de elegance.

Link către comentariu

Eu am vazut la PORO in showroom Octavia Tour, dar sincer nu stiu care-i diferenta intre bordurile specificate de asarban. Cert e ca am mers mai demult cu o Octavia Elegance si bordurile mi s-au parut identice.

Sfat personal: daca tot faci buy-back, mai bine fa un efort si ia-ti O2. Sunt incomparabile. Cel putin in interior nu zici ca esti intr-o Skoda.

Link către comentariu

Octavia Tour are bordul de Ambiente/Elegance. Nu e cel alungit de la echiparea classic.

Link către comentariu

Dar cat pierzi in cazul in care faci un astfel de buy-back la leasing? merita operatiunea?

Link către comentariu

Nu prea...merita...dar tacaneala e mare...deh....au trecut 2 ani si ma mananca in fund sa o supar pe nevasta-mea....

Link către comentariu

• 2 months later...
Nu prea...merita...dar tacaneala e mare...deh....au trecut 2 ani si ma mananca in fund sa o supar pe nevasta-mea....

<{POST_SNAPBACK}>

Ai avansat pe drumul ala ... tacanit !? Sau deja te gandesti la Octavia II ?

Opinia mea este ca nu ar merita schimbul O1-Air cu O1-Tour ... doar pt geamuri electrice si ... probabil ABS.

Oricum, unde te gandeai sa faci "buy-back la leasing" ... la Weltauto sau la altii !?

Cum se poate face asta (teoretic vorbind) ?

Link către comentariu

La Avia.

Dar inca nu au dat drumu la jucarie asa ca mai am de stat.

Link către comentariu

La Avia.

Dar inca nu au dat drumu la jucarie asa ca mai am de stat.

<{POST_SNAPBACK}>

@asarban: Cand mai afli noutati, mai spune-le si pe VWF! Ca le-a mai venit si la altii aceeasi "tacaneala"... :)

Link către comentariu

Spuneti-mi si mie, cei cu Octavia 1, aveti pe bord indicator pentru apa de la parbriz ? Adica un beculetz acolo care sa anuntze ca se termina. Mie nu mi se aprinde nimic, la Cielo in schimb imi aparea.

Link către comentariu

bordul are avertizarea, insa vasul cu lichid nu are senzor.. deci nu se aprinde nimic

Link către comentariu

bordul are avertizarea, insa vasul cu lichid nu are senzor.. deci nu se aprinde nimic

<{POST_SNAPBACK}>

La mine are avertizare functionala (vasul are senzor). Se pare ca O1 tour a fost mult castrata pentru a nu face concurenta la O2

Link către comentariu

evident eu vorbeam de tour.. ( m-am gandit ca se intelege datorita titlului )

Link către comentariu

evident eu vorbeam de tour.. ( m-am gandit ca se intelege datorita titlului )

<{POST_SNAPBACK}>

Adica sa inteleg ca este la optionale ? Fir-ar sa fie, costa mult o sonda de-aia de nu au pus-o. :banghead:

Link către comentariu

nu imi aduc aminte sa fie in lista de optionale, dar printre alta "galme" as mentiona ca nu mai are dimmer pentru reducerea luminizoitatii la bord, nu mai are incuietoarea cu cheie de la torpedou, nu are lumini de interior in spate.. si probabil ca o sa mai descopar si alte dude..

Link către comentariu

nu imi aduc aminte sa fie in lista de optionale, dar printre alta "galme" as mentiona ca nu mai are dimmer pentru reducerea luminizoitatii la bord, nu mai are incuietoarea cu cheie de la torpedou, nu are lumini de interior in spate.. si probabil ca o sa mai descopar si alte dude..

<{POST_SNAPBACK}>

Mda si pe mine m-a mirat ca nu are potentiometru de luminozitate, despre torpedou ce naiba sa mai zic.

Link către comentariu

mi-am mai adus aminte ca nu are claxon bitonal.. are doar un claxon care face ca matizu... eu l-am schimbat pe al meu

Link către comentariu

Nici la Octi2 al meu nu am avertizor pentru lichid spalare. Era pe lista de optionale si era destul de piperat. Banuiesc ca asa este si la Octi1. In schimb daca pui xenoane esti obligat sa-l iei si pe asta!

Link către comentariu

daca iti iei instalatie de spalare a farurilor ai si acest senzor.. e optional intr-adevar

Link către comentariu

Ei bine thheo elementele astea m-au convins sa renunt la gandul de a-mi lua octavia tour....forever! Imi voi lua o octi2 elegance 1.9 tdi manuala pe care o voi configura la EUR 16.500 CIP. Dar asta in vara viitoare. Si o sa fie sahara bej! Stie cineva daca astfel de minusuri apar si la Bora Amazing?

<{POST_SNAPBACK}>

Link către comentariu

desi nu e locul potrivit, subscriu si eu la intrebarea lui Corneliu79: pe Bora Amazing se fac manareli d-astea ? (sau sa deschid un thread la VW ? )

Link către comentariu

Stati linistiti ca si Bora Amazing (in varianta Basis), are finisaje (mai ales pe usi) destul de rustice ca sa zic asa...In plus cadranele bordului sunt acele vechi din 1998 samd.

Eu am la Octavia mea (2001 Ambiente) reglaj de intensitate a luminii bordului dar in afara faptului ca m-am jucat de 2-3 ori cu acel potentiometru, nu o vad ca o dotare foarte importanta...la fel indicatorul nivelului apei...astea sunt niste chestii neesentiale pt mine...

Insa geamuri electrice fata si faruri de ceata trebuie sa-si puna tot romanul... :banghead: chiar daca masina e cumparata cu ultimii bani (cash) sau leasing (mai ales).

Din ce vad eu pe strada, Octavia Tour se vinde bine si poate ca cehii astia minunati o sa o mai tina vreo 2-3 ani in fabricatie...

Spre comparatie, eu zic ca Octavia 1 (cat timp se va produce Octavia Tour) isi va pastra valoarea la fel de bine ca o Bora (dupa ce aceasta nu va mai fi oferita la vanzare).

Inainte sa luam Octavia 2, am luat in calcul si varianta Bora Amazing Basis 1.9 TDI 90 CP, insa la aproximativ aceeasi dotare (configurata de noi) diferenta de pret era de doar 1000E in favoarea Borei si bineinteles ca am platit-o in favoarea tehnologiei mai noi (si a versatilitatii sporite ) in pofida unei sigle cu o imagine comerciala mai buna aplicata pe un model vechi.

Modificat de Diesel
Link către comentariu

ah si bineinteles ... plasticele mi se pare ca sunt de mai proasta calitate ... cele de la fetele de usi, de asemenea blocurile cu butoane..etc.. sunt rugoase, la fel si chederele.. whatever .. eu ma apuc sa ii schimb interiorul lu asta :banghead:

Link către comentariu

Stati linistiti ca si Bora Amazing (in varianta Basis), are finisaje (mai ales pe usi) destul de rustice ca sa zic asa...In plus cadranele bordului sunt acele vechi din 1998 samd.

Eu am la Octavia mea (2001 Ambiente) reglaj de intensitate a luminii bordului dar in afara faptului ca m-am jucat de 2-3 ori cu acel potentiometru, nu o vad ca o dotare foarte importanta...la fel indicatorul nivelului apei...astea sunt niste chestii neesentiale pt mine...

Insa geamuri electrice fata si faruri de ceata trebuie sa-si puna tot romanul... :( chiar daca masina e cumparata cu ultimii bani (cash) sau leasing (mai ales).

Din ce vad eu pe strada, Octavia Tour se vinde bine si poate ca cehii astia minunati o sa o mai tina vreo 2-3 ani in fabricatie...

Spre comparatie, eu zic ca Octavia 1 (cat timp se va produce Octavia Tour) isi va pastra valoarea la fel de  bine ca o Bora (dupa ce aceasta nu va mai fi oferita la vanzare).

Octavia I ? Pai ce mai este ? Adica nu a fost inlocuita de Octavia Tour ?

Inainte sa luam Octavia 2, am luat in calcul si varianta Bora Amazing Basis 1.9 TDI 90 CP, insa la aproximativ aceeasi dotare (configurata de noi) diferenta de pret era de doar 1000E in favoarea Borei si bineinteles ca am platit-o in favoarea tehnologiei mai noi (si a versatilitatii sporite ) in pofida unei sigle cu o imagine comerciala mai buna aplicata pe un model vechi.

<{POST_SNAPBACK}>

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!