Jump to content

Vw Polo Gti

sicu

Postare recomandată

Daca tot stau toata ziua pe forum m-am gandit sa-mi prezint si eu masina: vw polo gti 2007 silverbird in 4 portiere iar optiunile nu le-am ales pentru ca asa am luat masina care era deja fabricata (aer conditionat climatronic, alarma cu imobilizator electronic si supravehere interioara a habitaclului, radio cd-player cu mp3, etc.) Pana acum am schimbat filtru de aer de la K&N, soft de la dimsport , finala remus, lampi spate cu tenta fumurie de la hella, jante pe 17 de la team dynamics pro race 1,2 incaltate cu falken 452 205/40/17 , diverter valve de la forge si cam atat. Pentru viitor am in plan sa schimb franele cu un kit de la tarox sau brembo ,un strut bar de la omp sau momo, sa-i montez arcurile de la H&R care asteapta in porbagaj si daca cei de la milltek isi aduc aminte sa puna la punct ceea ce au inceput dar nu au mai terminat (adica un sistem de evacuare pentru polo gti) cam astea sunt planurile pana la vara. Dupa vara daca mai raman ceva bani schimbam Intercooler-ul ,turbina si cam tot ce o sa gasesc pe piata pentru a duce motorul pana aproape de 250cp

Modificat de sicu
Link către comentariu

Pozele nu au iesit asa cum ma asteptam dar pana o sa invat sa umblu cu aparatul ... :icon_thumright: Poze cu interiorul o sa fac maine si o sa le pun.

Modificat de sicu
Link către comentariu
...Roadrunner...

Salut, vad ca ti-ai pus prelungirile... Arata dragut, dar mi se pare ca au iesit alta nuanta de gri... poate e de la monitorul meu.

Pe spate, trebuia sa folosesti negru mat, ar fi dat mult mai bine.

Tie chiar iti place banda aia cromata de la hayon ?

In rest... frumoasa... si ai grija la borduri :blink:

Link către comentariu

Sa fiu sincer nu imi place dar am sa o scot . Mi-am facut prelungirea negru lucios sa mearga cu oglinzile si grila fata . Cand am montat-o nu mi-a placut atat de mult asa ca urmeaza sa o fac saptamana asta negru mat. Acum nu ma mai apropii mai mult de jumatate de metru de bordura. Sper sa nu uit :icon_thumright:

Link către comentariu

Sa-ti traiasca !

In sfarsit ai scos bestia in lume.

Jantele arata fenomenal!

Lipseste un logo mic cu tuning shop, in rest e ok :icon_thumright:.

Multi km fara evenimente!!

Modificat de BAD_MF
Link către comentariu

Daca vine si un discount pe masura facturilor o sa facem putina reclama si magazinului :icon_thumright:

Link către comentariu

:icon_thumright:

O sa te trezesti pe ascuns cu un sticker, lasa ca vezi tu.

Pune o poza cu toba nemontata :D

Link către comentariu

Daca tot vrei sa-ti fac putina reclama ... uite o poza cu toba cumparata de la tine si una cu toba originala care e o panarama

Modificat de sicu
Link către comentariu

De masina ce sa mai zic ..

Toba imi place foarte mult , una din asta as vrea sa imi pun si eu pe Vento , cam cat costa ?

Link către comentariu

vreau sa-ti spun ceva...indreapta toba ca e putin stramba catre stanga daca nu ma insel, am eu o fixatie si nu am putut sa ma abtin sa nu-ti spun. mai vroiam sa te intreb de diametrele finalei (ornamente si tzeava inferioara). siii daca ies ornamentele la fel de mult inafara ca cele originale. si inca ceva :blink: ...daca au cei de la remus si finala cu ornamente taiate putin oblic cum sunt astea originale.

Link către comentariu

Toba a costat 480 euro. M-a mancat sa ma duc sa o montez undeva unde baietii nu prea au mai montat tobe asa ca trebuie sa o urc pe un elevator sa o reglez. Din cate stiu eu pentru polo gti cei de la remus au doar modelul asta. Si chiar acum m-am uitat sub masina si nu era stransa bine din colier.Dar am o poza cu toba originala si e si aia putin stramba spre stanga.Diametrul tevilor e 2 - Ø 76 mm.

Modificat de sicu
Link către comentariu
Toba a costat 480 euro.

;) eu ma gandeam ca vreo 5-600 RON :P

La banii aia as prefera una ca asta

miltekvr6ww7.th.jpg

Modificat de ZBENG
Link către comentariu

Pai dupa un calcul simplu toba de la milltek e un pic mai scumpa Exc. VAT - £332.50 (Supplied)

£397.50 (Fitted)

Inc. VAT - £390.69 (Supplied)

£467.06 (Fitted) iar remus face tobe destul de bune si cam de mai mult timp decat cei de la milltek. Nu vreau sa supar nici un posesor de toba milltek dar eu cred ca la o finala care are rol mai mult estetic decat performant e doar o chestie de gust. Si oricum ambele sunt destul de scumpe de aceea am preferat varianta care era mai aproape de romania.

Modificat de sicu
Link către comentariu

Toba se aude mortal si arata super pe masina.

La 500 ron se gasesc doar tobe universale car sunt cu totul altceva decat o toba facuta pentru un anumit model de masina!

Ar fi interesant sa masori un 0-100 km/h, sunt curios cat scoti :(

Link către comentariu

Salut arata dragut ce ai incercat sa faci dar mai ai mult de lucrat la ea

Iti recomanda sa faci ceva cu prelungirea aia de fata pt ca e mai jos decat pragurile si spoilerul spate si nu mai pastrezi linia masini, iar jantele alea pe negru....parca nu mai ai roti sunt prea negre si nu vin deloc bine

Sincer nu dadeam 500e pe o toba finala mai bine asteptai sa iasa o evacuare completa, iar ornamentu ala pe hayon nu da bine deloc

Asta e parerea mea si nu trebuie sa ti cont de ea neaparat

Succes si spor la munca :icon_thumright:

Link către comentariu

foarte discrete modificarile ;) asa cum imi place mie.

am observat oglinzile de culoare negra si dau ff bine. cred ca si plafonul ar da bine tot negru

Link către comentariu
  • 1 year later...

Astea sunt ........ :blush:

acum intelegi de ce am luat bbs si nu momo? momo seamana putin a M&M :P :P :blah: :))

Modificat de sicu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!