Jump to content

Vw Golf V Gti

dragoslk

Postare recomandată

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dragoslk

81

• Alex@Audi

13

• Adrian@revo

5

• lile

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

I-am pus folia 3M 20 % la expert detailing si sunt multumit deocamdata de rezulatat.Multe poze...

post-2760-1236179106_thumb.jpg

post-2760-1236179117_thumb.jpg

post-2760-1236179135_thumb.jpg

post-2760-1236179144_thumb.jpg

post-2760-1236179161_thumb.jpg

post-2760-1236179168_thumb.jpg

post-2760-1236179182_thumb.jpg

Link către comentariu

Cateva sfaturi pentru tine cu toate ca masina este super: Vopseste jumatatea spoilerului spate cum e in poza cu gti-ul de mai sus, abia n-o sa zici ca pragurile negre nu isi mai au rostul nevopsite sau vopseste-i si pragurile.

Ori nu imi dau eu seama, ori nu ai pus folie si pe laterale fata, ori ai pus foarte deschisa si poate de aia mi se pare asa, dar mai bine mergeai pe aceeasi culoare ca pe spate ca asa cum ai pus tu da impresia ca masina e mai mica, mai scurta.

Stopurile mai bine le schimbi cu unele pe negru acelasi model ca ar completa mai bine linia neagra a spatelui.

Bafta in continuare cu modificarile si cat mai multi km fara evenimente nedorite.

Link către comentariu

Arata foarte bine masina!

Eu zic sa nu vopsesti fusta spate decat daca vopsesti si fusta fata si pragurile (ar semana cu ED30).

Oricum superba masina!

Sanatate!

Modificat de rex
Link către comentariu

Arata foarte bine folia. Dar de ce nu ai pus si pe fata sau ai 34% transparenta?

Eu sunt in dubiu sa pun 5% pe sapte sau 20% ca la tine. :Driver:

Link către comentariu
Arata foarte bine folia. Dar de ce nu ai pus si pe fata sau ai 34% transparenta?

Eu sunt in dubiu sa pun 5% pe sapte sau 20% ca la tine. :offtopic:

La mine geamurile spate si luneta sunt ionizate si aplicand folie cu 20 % transparenta se vede ca si cand ar fi de 5 %.

Link către comentariu
La mine geamurile spate si luneta sunt ionizate si aplicand folie cu 20 % transparenta se vede ca si cand ar fi de 5 %.

Mie nu prea mi se pare 5% pe spate, uite aici o comparatie cu a mea si crede-ma ca stiu cum e cu folia asta ca am avut pe toate masinile pana acum.

Tot nu m-am lamurit, pana la urma ai sau nu si pe laterale fata folie?

post-11369-1236230376_thumb.jpg

post-11369-1236230511_thumb.jpg

Link către comentariu

Da , este o diferenta mare, pe fata nu am pus ca vroiam sa-mi pun folie legala de 70 % si nu se vedea nici o diferenta, dar acum ma gandesc serios sa-mi pun si folie pe geamurile fata.

Masina fiind rosie , nu stiu cat de bine se vede cu folie foarte inchisa , gen 5 %, comparativ cu o masina neagra la care cu cat e folia mai inchisa cu atat mai bine...parerea mea

Link către comentariu

Mie imi place asa cum e acum..

Iar despre partea cu vopsitul prelungirilor.. o sa te coste ceva daca vrei sa faci tot (buzita fata, praguri, spoiler spate), si cred ca nu e un "must", deoarece contrastul negru-rosu da foarte bine..

Da-mi si mie te rog un PM cu locul de unde ai luat si pretul pentru admisia Evoms. Iti multumesc!

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut,

Arata bine buburuza :))

Stai cumva in Dorobanti langa vechiul magazin Bastos (asa se numea pe vremuri) ?

Ca am impresia ca vad masina destul de des pe acolo !

Bafta in continuare cu proiectul !

Link către comentariu
volnick1986

si eu zic sa o lasi cum e! e frumoasa originala!

Link către comentariu

Lucrez aproape de dorobanti; pun si 2 poze de la mare de 1 mai.

post-2760-1241648062_thumb.jpg

post-2760-1241648071_thumb.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoase pozele doar ca nu imi place ca ai intrat cu masina pe plaja. :)

Scuze de off-topic.

Link către comentariu

Foarte frumoasa cu toate ca nu ma omor dupa masini in 3 usi ca am avut si nu imi mai trebuie, dar parca la un Gti m-as baga :) .

Personal i-as face jantele negre cu buza rosie si as schimba farurile cu Hella Xenon Look si xenon aftermarket pe ele si in rest benzina si multi km.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Merci Auras, nici eu nu eram fan auto in 3 usi inainte sa-mi iau gti,acum nu mi-as mai lua auto 5 usi; la jante negre cu buza rosie m-am gandit si eu, e si un gti negru pe forum asa, dar se cojeste foarte repede vopseaua de pe jante;

In weekend am fost la rucar , asa ca zilele astea o sa vin cu poze noi.

Modificat de dragoslk
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

A trecut o luna de cand nu am mai scris nimic pe topic, asa ca las pozele sa vb... :P :)

post-2760-1245766614_thumb.jpg

post-2760-1245766627_thumb.jpg

post-2760-1245766647_thumb.jpg

post-2760-1245766814_thumb.jpg

Link către comentariu

Transfagarasan! Frumos peisajul din prima poza.

Te-am vazut duminica noapte pe la 22:30 pe autostrada, te indreptai spre Bucuresti. Ai "zburat" pe langa mine :icon_thumright:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ce iti place sa te mai plimbi

la cat mai multi km in siguranta.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Update:Discuri frana perforate Zimmermann, leduri nr. inmatriculare si sub bord, urmeaza schimbarea look-ului. :)

post-2760-1248125989_thumb.jpg

post-2760-1248126016_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 1 month later...

scuze de offtopic: de unde ai luat discurile perforate si la ce bani?

Multumesc :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!