Jump to content

Vw Golf V Gti

dragoslk

Postare recomandată

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dragoslk

81

• Alex@Audi

13

• Adrian@revo

5

• lile

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

Ies aproape in fiecare seara, doar ca la mine la bloc, unde parchez masina asfalteaza si asa ca am iesit mai mult cu masina de la serviciu, o skoda fabia.

Link către comentariu

Salut,ma intereseaza cat costa farurile si de unde le iei.vreau sa stiu un pret,pentru ca vreau si eu sa-mi iau,un pm daca se poate.ms

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mi-am cumparat semnalizari negre pentru oglinzi de la in pro, maine pun o poza cu ele montate pe masina.

post-2760-1223492563_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumos, frumos... :P

Le-ai luat de la Porsche? S-au potrivit perfect? La mine e o distanta de 2-3 milimetri in capat.

Link către comentariu

De la porche le-am luat.La mine s-au potrivit destul de bine, nu chiar perfect ....cred ca e si in functie de cum le montezi.

Link către comentariu

le-a facut el pe un site :)

ar mai merge o evacuare cap coada sa respire si caii aia mai bine :offtopic:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Intre timp cu masina am ajuns la 65.000 km si merge foarte bine :D ;i-am mai schimbat becurile de la nr de inmatriculare cu leduri si astept kitul de admisie.

post-2760-1226146258_thumb.jpg

post-2760-1226146275_thumb.jpg

post-2760-1226146295_thumb.jpg

post-2760-1226146305_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

salve Dragos.

Daca poti da-mi si mie te rog un pm sa imi spui de unde ai luat navigatie si in ce masura se justifica investitia.

ca mi place.

noi am mai vb la CP despre asta, dar vreau sa vad daca mai e valabil.

merci.

o zi buna. :)

Link către comentariu

Am reusit sa am si admisia montata cu ajutorul lui nadir , caruia ii multumesc si pe aceasta cale.

Masina cu admisia EVOMS se simte mult mai bine, respira mai usor :) , iar ca performante creste mai repede in ture, raspuns mai rapid la acceleratie si, in plus , am observat eu, ca nu mai imi derapeaza aproape deloc in treapta a 2 a , nu mai intra esp-ul,asta cand plec tare de pe loc, derapeaza putin in treapta 1 dar in a 2 a nu mai derapeaza,pe langa un design foarte frumos , are si un sunet demential.

Tzavi ai pm.

post-2760-1227948927_thumb.jpg

post-2760-1227948937_thumb.jpg

post-2760-1227949040_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca nu mai derapeaza in treapta a 2-a ce inseamna?..ca ai pierdut din cuplu nu?Probabil pt ca nu mai ia aerul rece de afara.Asta e singura explicatie daca inainte fara admisie iti derapa si acum nu... Sal

Link către comentariu

Bebee cred ca 450euro, dar am mers aseara cu ea... :) se aude super marfa! isi merita banii din plin filtrakele,Bv Dragos

Link către comentariu
Daca nu mai derapeaza in treapta a 2-a ce inseamna?..ca ai pierdut din cuplu nu?Probabil pt ca nu mai ia aerul rece de afara.Asta e singura explicatie daca inainte fara admisie iti derapa si acum nu... Sal

Desi pe aceasta sectiune nu se discuta probleme de ordinul tehnic, eu dau urmatoarea explicatie, datorita kitului, fiind si un motor turbo, distributia cuplului se face mult mai liniar. In alte cuvinte nu mai exista aceea explozie datorata lag-ului turbinei.

ON-Topic: Bravo dragos o alegere inteleapta, sunetul e demential. CAti mai multi km si multe multe dnshoare in dreapta!

Link către comentariu

Dragos, dupa instalarea kitt-ului de admisie au mai trebuit ceva setari cu vag-com-ul ?

Oricum treaba buna si succes in continuare.. ;)

PS Nu-mi place cum se integreaza boxele spate.... :)

Modificat de WRC
Link către comentariu

Nu a mai trebuit nici o setare cu vag com, doar am montat senzorul de pe admisia originala a masinii pe kitul EVOMS.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!