Jump to content

Vw Golf V Gti

dragoslk

Postare recomandată

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dragoslk

81

• Alex@Audi

13

• Adrian@revo

5

• lile

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Un singur sfat. Schimba-i farurile cu unele originale cu Xenon. Ii va schimba destul de mult aspectul din fata datorita lupelor care se vad foarte frumos.

Link către comentariu

Deocamdata vreau sa imi cumpar setul asta de stopuri pt ca am am un stop ciobit.

post-2760-1205563822_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Eu nu sunt deloc multumit de porcariile astea de "blue vision". Am dat bani aiurea pe ele. Ma asteptam la 'blue" nu la "white" :( /.. frumoasa masina ;)

Link către comentariu

Lampile BlueVision aduc acel aspect "alb/albastru" luminilor masinii dvs. carora le da un plus de stil si performanta.

Este o diferenta foarte mare cu blue vision fata de cele standard.

Link către comentariu

Salut,

Felicitari pentru masina , este una reusita . Am si eu insa o intrebare : Dupa schimbarea filtrului de aer cu cel K&N s-a observat o schimbare a sunetului din partea frontala a masinii (ma refer la motor , facand pe cat posibil abstractie de toba :beerchug: ) ?

Astept un raspuns ,

Numai bine .

Link către comentariu

Sincer eu nu am observat nici o schimbare ; nici de sunet , nici ca ar merge mai repede.Oricum mai mult de 2 CP nu cred ca da filtru si de aceea nu se observa nici o diferenta.

Link către comentariu
Un singur sfat. Schimba-i farurile cu unele originale cu Xenon. Ii va schimba destul de mult aspectul din fata datorita lupelor care se vad foarte frumos.

Am gasit faruri cu xenon originale la sebastian84 cu 400 euro; mi se pare cam scump avand in vedere ca sunt fara instalatia de xenon.

Link către comentariu

Cam mult 400E doar pentru faruri fara instalatie xenon, mai pui-100-200E si le iei complete cu tot cu balasturi si becuri

Stiu ca avea cineva pe forum de vanzare un set de faruri cu 400lei(doar farurile) si ai mare grija ca daca iei doar farurile n-au sistemul de reglare, adica le montezi si pierzi reglajul electric, le fixezi sa bata bine si dupa asa ramai cu ele, dar ce te faci daca ai da facut un drum mai lung cu persoane in spate si bagaje, o sa mergi cu ele prin pomi :icon_thumright:

Link către comentariu

Farurile sunt relativ costisitoare, insa e adevarat ca ofera o imagina mai faina a botului. Numai ca masina deja e superba, in stare standard. Am observat ca ai in echipare SportContact 2; Ti-au pus ceva probleme, de genul umflaturilor sau a zgomotului in rulare ?

Link către comentariu

Te referi la reglarea automata a presiunii in anvelope?Zgomot la rulare nu exista.

Link către comentariu

A, nu reglarea automata a presiunii. Vorbeam de galmele care apar la anvelopele cu talon mai mic si mai sensibile

Link către comentariu

Nu au galme; doar ca sunt foarte tocite si oricum intentionez sa le schimb.

Link către comentariu

Am avut GTI 2 ani si jumatate si iti spun sincer ca nu o sa faca nici un cauciuc galma daca mergi frumos in locurile distruse si nu iei gropile in plin. Eu am avut tot Sport Contact 2 pe 225/40/18 si la 43000 km le-am schimbat. Din acel moment s-a schimbat si masina cel putin pe un drum virajat. Era o mare diferenta. Secretul : Michelin Pilot Sport PS2. Mult mai scumpe fata de concurenta insa merita fiecare banut.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Poze cu stopuri led fk, multumesc alex(b_76_jaf ) pt montaj.

post-2760-1210084717_thumb.jpg

post-2760-1210084725_thumb.jpg

post-2760-1210084733_thumb.jpg

post-2760-1210084743_thumb.jpg

post-2760-1210084750_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Administrator

f frumoase, dragoslk !

intrebare si o rugaminte...

-De unde si cat?

-Pune, te rog, o poza cu ele aprinse, eventual noaptea...

Multam! :scratch:

Link către comentariu

si eu vreau o poza cu ele noaptea :icon_thumright:

Link către comentariu

La cerere pun o poza cu stopuri noaptea :soare:

Dudu ai pm

post-2760-1210106558_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!