Jump to content

Lupo, Fox Sau Polo 2 Usi

farfarello
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Am in plan achizitionarea a unui nou model VW, a unui autoturism care sa fie utilizat preponderent de catre nevasta-mea.

Doresc sa fac acest pas pentru ca Golf-ul meu este putin prea mare pentru ea, si de multe ori ne suprapunem ca si ore de condus, pe deasupra avand in plan si un upgrade la aceasta masina.

Aceasta noua masina ar trebui sa indeplineasca urmatoarele:

- 90 % va fi condus in oras;

- motor benzina 1.2;

- aer conditionat;

- km <90.000;

- preferabil incalzire scaune, culoare rosie...etc;

- Euro 4;

M-am gandit in acest sens sa aleg intre un Fox, Lupo sau un Polo in 2 usi, dar in ultima vreme trag tot mai tare spre un Fox fiind o masina e generatie mai noua, etc.

In aceasta idee vreau sa ma sfatuiti, de aceea am postat acest anunt aici, la rubrica Lupo.

Daca am gresit postarea imi cer spuze, cu rugamintea de a fi mutat anuntul in locul potrivit.

Va multumesc. Astept opinii.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu ti-as recomanda Lupo, Arosa sau Polo (nu-ti recomand 1.2 benzina, motor mica consuma mult)

Pentru oras si pentru o femeie ..variantele de mai sus sunt ok .. mai ramane sa te hotarasti la o motorizare..

Link către comentariu

orice varianta ai alege daca vrei consum f mic alege 1.4tdi 75 cp....

..iar ca masina lupo sau polo, apoi fox(din cate am auzit nu e foarte fiabila)...

Link către comentariu

Sincer in situatia de fata nu prea ma intereseaza consumul...aceasta masina fiind a sotiei care face maxim 10 km pe zi, de acasa la servici iar in weekend de acasa la cumparaturi.

Pentru distante lungi am Golf-ul care are si putere si in acelasi timp consum mic.

Deci ca motorizare vreau benzina.

Care ar mai fi motivele pentru care nu recomandati Fox? Am inteles ca se comporta bine si ca si confort este ok...ma gandesc si la viitor cand o sa vreau sa o vand...fiind o masina care inca se produce.

Link către comentariu

Revin cu o intrebare.

Sincer am avut ocazia ca conduc un Lupo pe o distana f scurta...si mi s-a parut f. ok.

Ce imi recomandati la achizitionarea unei astfel de masini? Care ar fi un pret corect la momentul actual...masina din 2003, 2004.

Doresc sa o aduc din Germania in urmatoarele luni. Multumesc.

Link către comentariu

Daca vrei revanzare usoara atunci uita de Fox. E total necunoscuta in Romania plus ca vine dupa ea cu tinicheaua de masina facuta de saraci pentru saraci.

Polo e cel mai usor de vandut... dar e si scump.

Link către comentariu

Salut, din nou.

Multumesc pentru sfaturi.

Dupa o analiza atenta, am hotarat sa merg pe Polo.

Link către comentariu

Eu ti-as recomanda Lupo, Arosa sau Polo (nu-ti recomand 1.2 benzina, motor mica consuma mult)

De unde ideea ca motorul de 1.2l consuma mult ??? Nici vorba, poate doar daca o forjezi prea tare ( peste 130 km/h ).

Exemplu : ruta Cluj-Bistrita ( distanta 120km, prin comune, trafic greu numeros ), am scos 5,5l/100 km si pot sa spun ca nu am dormit pe drum. Adica am mers si cu 120 km/h pe unde se putea, dar si cu 50 km/h prin comune daca prindeam camioane in fata mea.

In oras media este de 8-8,5 l/100km, depinde de trafic.

Deci ???

Modificat de bebeko
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Da la exterior o sa simti diferenta de consum pe drumurile noastre.. asta atat cat nu ii dai mai mult de 100 - 110 (reali) dupa .. :P o sa te rupa.

Pe autostrada ... naspa .. daca vrei consum pe banda cu autocamioane .. daca nu .. sari de 8-9.

In oras ... consumul mi se pare foarte mare. Tinand cont ca motorul de la toyota 1.0 tot in 3 cilindri consuma in oras 6-6.5...

Si tinand cont ca cam acelas consum il ai si pe golf 1.4 sau 1.6 in oras (nu bucuresti ci Cluj-Napoca / Bistrita) tot in 8 - 8.5 te incadrezi.

Asta tinand cont ca conduci normal. Si tinand cont ca golful este o masina mult mai grea decat polo/fabia

Asa o paralela acuma primavara ma la avensis-ul meu (motor de 1.8 benzina 130 cai ) in iasi consum de 9% si vreau sa zic ca nu am un stil de condus normal ci putin sport (cu tendinte foarte sport din cand in cand ).

Deci in oras unde polo/ fiesta e destinata motorul de 1.2 nu scoate randament prea mare. (sa nu mai zic ca e in 3 cilindri si cica e destul de puturoasa.)

Avantajul pe care il vad la acest motor este doar 1 singur : pretul de achizitie.

Link către comentariu

Consum pe autostrada ( media 130-140km/h ) este de 7-7,5 l/100km.

Intradevar, motorasul este cam puturos, dar totusi similar ca performante cu cele de la alte marci.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!