Jump to content

Vw Bora 1.4i

cili

Postare recomandată

Povestea mea este mai "agitata" In 13 ani de cand am masina, am trecut de la Dacia 1300, la Cielo Executive, apoi un Meganne 1.4 TDI si acum un Bora 1.4i. Dintre toate, VW se dovedeste o adevarata bijuterie, desi nu este noua si are 90.000 Km. Arata impecabil si se comporta ca atare. Nu am termen de comparatie. La inceput am fost putin ingrijorat de motor ca ar fi "cam mic". Dar nici vorba de asa ceva, este totul OK si sper sa ma bucur de ea cat mai mult.

:icon_thumright:

Link către comentariu

Detalii? Poze? Cati km ai apucat sa faci cu ea, cam ce consum are?

Link către comentariu

n-am mai vazut nici o bora de 1,4. ce putere are?

sa o folosesti sanatos.

Link către comentariu

Este motor AXP 55 KW / 75CP. Si eu am fost mirat si credeam ca va fi "lenesa", dar de cateva zile de cand o am, constat ca se comporta foarte bine in trafic. Eu in general folosesc masina in oras, si in acest caz, sper ca motorul relativ mic, ar putea sa constituie un avantaj in ceea-ce priveste consumul. Este adevarat ca si Cielo are motor de 55kw si are un gabarit asemanator. A fost si asta un argument cand "m-am riscat" si am luat-o. Cel putin pana acum nu regret. In ceea-ce priveste pozele, vin si ele in curand.

Link către comentariu
Este motor AXP 55 KW / 75CP. Si eu am fost mirat si credeam ca va fi "lenesa", dar de cateva zile de cand o am, constat ca se comporta foarte bine in trafic. Eu in general folosesc masina in oras, si in acest caz, sper ca motorul relativ mic, ar putea sa constituie un avantaj in ceea-ce priveste consumul. Este adevarat ca si Cielo are motor de 55kw si are un gabarit asemanator. A fost si asta un argument cand "m-am riscat" si am luat-o. Cel putin pana acum nu regret. In ceea-ce priveste pozele, vin si ele in curand.

Motorul de 1.4 e mai economic decat cel de 1.6(pe care il am eu) si o sa se simta lucrul asta daca majoritatea timpului conduci in oras. Dar, vei simti ca intr-o depasire ti-ai dori mai mult de la el.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!