Jump to content

Body Kit Seat Leon

VALTEODOR
 Share

Postare recomandată

Salut!

Duncan, si eu am pus intrebarea referitoare la cauciucuri mai demult pe forum, ca nici eu nu vroiam sa mai schimb o pereche de cauciucuri.

Dar, din pacate, am PIRELLI P ZERO ROSSO 91 Y, adica.....de vara :ceuameni:((

Desi dealerul sustine ca sunt intermediare, ca ei nu au voie sa livreze masina cu cauciucuri de vara sau de iarna, ca nu vor sa oblige clientul sa-si cumpere separat de iarna, sau, dupa caz, de vara.

Oricum, am iesit de curiozitate zilele trecute cu ea cand a nins, exact cand inca era zapada pe drum, sa vad cum merge: se aprindea martorul de ESP de ziceai ca-i discoteca!!!!

Prin urmare.....bad news: trebuie sa-ti iei si cauciucuri de iarna.

Eu sigur imi voi pune saptamana asta, care urmeaza. Inca tatonez piatza, am gasit Dunlop SP Winter Sport M3 , dar mai caut. Daca stiti ceva sigur, adica unde si cu cat imi pot lua cauciucuri decente....(performanta/pret bun) va rog, poate imi dati vreo idee.

X-Ecutor, uite comparativ cum arata acum masina, cu semi kitul montat, fata de cum a venit:

33233490fg7.th.png 66412977wi0.th.jpg 56938707jv4.th.png 24266100ib8.th.jpg

51481660gi5.th.png 67245088dc2.th.jpg 16747838fx2.th.png 88927794dl7.th.jpg

Si inca trei poze mai sugestive, din alte unghiuri:

14667972kg2.th.jpg 10jz0.th.jpg 11dk7.th.jpg

Sper sa va placa pozele. Parca acum, dupa ce le-am facut, mi-amai trcut supararea ca am zgarieturile alea.

Si asa, ca ultima informatie: azi am facut un drum pana la Sinaia, sa vad cum se misca si sa-i iau sotiei un costum de ski pe care l-a vazut ea acolo, la un magazin.

In afara de laudele naturale fata de stabilitate, manevrabilitate, reprize, liniste la 170 KM/H, ma laud cu...consumul: desi este FOARTE noua, abia o saptamana si 300km, la drumul de intoarcere spre Bucuresti am scos 5.7% pana la intrarea in Bucuresti, desi am mers normal, nu la...ralanti: 120 - 140km/h, dar si cu 60 - 80km/h in localitati.

Prin urmare, se poate si la FR, nu numai la motorul de 105 CP.

Deci....conducere placuta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!

Multumesc mult de aprecieri.

Info despre kit am mai dat in "Mi-a venit ...leonul", in pagina 15, dar va mai spun o data:

Pragurile: 1312 RON

Eleronul: 793 RON

Vopsit: 800 RON

Montaj: 180 RON

Montajul a durat vreo trei zile: vopsire si uscare praguri plus montaj.

Link către comentariu

• 1 month later...

Are cineva pe FR un body kit de genul asta?

car_photo_25272_7.jpg

Este disponibil de la dealer Seat? Va intreb pentru ca acum jumatate de ora am admirat un Leon FR galben (B - - XXY) cu un body kit de acest gen si arata de senzatie (probabil ca si blonda care il conducea ajuta la "imagine" :rolleyes: ). Ne-am dat "avarii", flash-uri vreun sfert de ora, prin trafic pe linia lui 41, si apoi fiecare a plecat in treaba lui. Oricum, mi-ar placea un astfel de upgrade la FR-ul personal (ma refer la body kit :D ).

Link către comentariu

acest kit l-am vazut la reprezentanta Dona din Constanta...cel putin aici sunt vreo 7 leon-uri cu acest kit....

Link către comentariu

Kit-ul din poza e kit-ul aerodinamic original Seat (leonstyling). Costa (in 2006) 4.041,19 lei fara TVA si contine spoiler fata, spate si eleron. Bara din spate e disponibila pentru evacuare cu 2 iesiri sau pentru evacuare centrala. Tobele se comanda separat si costa in jur de 1300 lei fara TVA bucata.

Link către comentariu

Ai uitat sa mentionezi pragurile laterale.Fac si ele parte din kit.Acum costa vreo 3900 fara Tva.

Link către comentariu

Thanks a lot for the info. Cred ca mai astept nitel inainte sa "pimp my ride" cu acel body kit, costa ceva. :)

Link către comentariu

Uite aici un kit de tuning exterior care mie imi place la nebunie. Le-am scris mail sa ii intreb cat costa dar nu mi-au raspuns. O sa le mai scriu.

Link către comentariu

cred ca este mai placut ca si aspect kitul de cupra si FR decat body kitul aftersale SEAT

cred ca o suspensie mai joasa cu cativa cm ar imbunatatii si aspectul vizual si ar fi mai mult decat suficient

apoi cateva elemente din Kitul propus de ABT cum ar fi pragurile si eleronul imi plac mai mult decat cele de la seat si se pot monta si pe cupra sau FR

post-12230-1201348034_thumb.jpg

post-12230-1201348047_thumb.jpg

post-12230-1201348056_thumb.jpg

post-12230-1201348065_thumb.jpg

post-12230-1201348074_thumb.jpg

Link către comentariu

cred ca este mai placut ca si aspect kitul de cupra si FR decat body kitul aftersale SEAT

cred ca o suspensie mai joasa cu cativa cm ar imbunatatii si aspectul vizual si ar fi mai mult decat suficient

apoi cateva elemente din Kitul propus de ABT cum ar fi pragurile si eleronul imi plac mai mult decat cele de la seat si se pot monta si pe cupra sau FR

si cam cat ar costa kitu asta:D ( mar interesea doar eleronu)

Link către comentariu

Mie imi plac la nebunie jantele de la ambele kituri prezentate mai sus de Matrixu si de Roret. :soothe[1]:

Link către comentariu

• 2 years later...

Caut un difuzor de aer spate pentru un Leon FR 2.0 TDI, an fabricatie 2008.

Ma poate ajuta cineva? Un sfat, o directie in care sa mai caut...

Multzam fain.

Link către comentariu

Mergi la orice dealer Seat si comanda-l, e foarte ieftin, cam 110 RON. Cod de produs: 1P0 807 521 9B9

Modificat de cristian
Link către comentariu

Salutare

Imi poate spune cineva care este codul exact al ornamentului de toba pentru seat leon FR 1P?

Imi voi schimba bara stock de pe Stylance-ul meu cu una de FR si am vazut ca evacuarea la FR arata altfel decat la mine.

Se poate comanda de undeva acel ornament (identic)?

Multzam de ajutor!

Link către comentariu

La Fr toba nu are ornament separat.Este dintr-o singura bucata.Poti sa iti pui ornamentul oval de SEAT care costa vreo 250 lei.La Leonul din 2009 apare un ornament de toba mai ciudat dar e si mult mai scump , vreo 500 ron.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!