Jump to content

Golf V 1.9 Tdi

Alex75

Postare recomandată

In urma cu 2 zile am cumparat un Golf V(Trendline) motor 1.9 TDI,fabricat in iunie 2007,17000km,adus in decembrie din Germania.

Cutie manuala cu 5 trepte,4 geamuri electrice,oglinzi incalzite si reglabil electric,dublu climatronic,senzori parcare spate,10 airbaguri si cam atat.

Poze o sa postez diseara(inca n-am facut).

P.S. Se poate monta cotiera fata?

Modificat de B39FMY
Link către comentariu

Frumoasa masina si pretul destul de bun zic eu, referitor la jante ce dimensiune le-ai comandat? Sincer sa fiu puteai sa alegi un model mai frumos, astea mi se par cam simple, iar ca dimensiune la astea care zici ca le-ai comandat trebuie minim 17 ca sa se vada frumos, in schimb daca le-ai luat pe 15 mai bine mai asteptai pana mai strangeai un ban si iti luai ceva mai special, aste e opinia mea, sa nu te superi acum dar mai tarziu o sa-mi dai dreptate.

Bafta si multi km fara evenimente :(

Link către comentariu
Frumoasa masina si pretul destul de bun zic eu, referitor la jante ce dimensiune le-ai comandat? Sincer sa fiu puteai sa alegi un model mai frumos, astea mi se par cam simple, iar ca dimensiune la astea care zici ca le-ai comandat trebuie minim 17 ca sa se vada frumos, in schimb daca le-ai luat pe 15 mai bine mai asteptai pana mai strangeai un ban si iti luai ceva mai special, aste e opinia mea, sa nu te superi acum dar mai tarziu o sa-mi dai dreptate.

Bafta si multi km fara evenimente :vaidecapulmeu:

Jantele sunt pe 16".

Link către comentariu
  • 7 months later...
  • 2 years later...

Salutare tuturor. A sosit vremea sa schimb distributia si nu stiu de unde sa cumpar piesele necesare la un pret decent. Ma poate ajuta cineva?

Link către comentariu

suna la 0723310442, o sa raspunda viorel sau catalin, au super preturi iar magazinul se afla pe la baicului

Link către comentariu

referitor la cotiera, da se poate monta, vezi ca este si un DIY pe Aria golf V. eu am montat si totul a fost ok ...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!