Jump to content

Passat B6

Madala

Postare recomandată

In sfarsit sunt si eu posesorul unui passat b6 1.9 tdi highline ;) negru cu piele crem :X si cu cateva mici modificari :P xenon in proiectoare footwell lightsuboofer folie geamurisi ar mai fi cateva modificare ce urmeaza facute :Dalte poze ca in primul post nu au intrat :) pozele sunt facute in seara asta pe fuga asa.. maine o sa revin si cu alte poze.. cu stopurile si semnalizarile din bara si oglinzi fumurii :)

post-12391-1204239712_thumb.jpg

post-12391-1204239724_thumb.jpg

post-12391-1204239812_thumb.jpg

post-12391-1204239820_thumb.jpg

post-12391-1204239909_thumb.jpg

Link către comentariu

bine ai venit in clubul b6! sa il stapanesti sanatos, sa te bucuri de el, si multi km fara probleme!

succes la modificari

Link către comentariu

sa il stapanesti sanatos ! xenonu din proiectoare e diferit fata de cel din Far ? mie asa mi se pare ...

Link către comentariu
sa il stapanesti sanatos ! xenonu din proiectoare e diferit fata de cel din Far ? mie asa mi se pare ...

pai ala din far e cel din fabrica... bixenon.. iar in proiectoare e de 8000k

Link către comentariu

salut! niste cunostinte mi-au spus cum ca motorul de 1.9 TDI de pe passatul B6 e cam puturos...tie cum ti se pare? numai bine,imi plac proiectoarele mult! s-o stapanesti sanatos!multi km fara probleme! :)

Link către comentariu

e cam " molesit " 1.9 TDI pe B6 ... are Tasu unui prieten :) ... pe B6 , daca vrei TDI , parerea mea este ca cea mai buna alegere este 2.0 cu 170 de cai !

Modificat de Alecu_VW
Link către comentariu

e cam puturos el.... dar merge.... de exemplu cu omv din germania fuge de rupe :) ;) :D nu-mi recunosteam masina... pe cel de 170 de cai il astept si eu cat de curand.... cam 2 luni mai dureaza :D

Link către comentariu

lasa domle' omul sa aiba 2... ce au daca-s 2??? ;) :) :D

eu am mers cu un b6 cu 1.9tdi al unui prieten... nu mi s-a parut foarte puturos. mie mi se pare puturos asta pe care-l am io 2.0tdi 140cp 4motion... fata de 1.9tdi-ul de 130cp pe care l-am avut pe b5. bine, poate-s nebun... :D

Link către comentariu

pe asta il dau la buyback.... :) momentan am 2 celalat ar fi al 3-lea -_- si tata tot b6 are :) o poza cu stopuri fumurii :)

post-12391-1204304217_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte bine..... e un lac negru nu vopsea... :P pus langa unu care are stopul normal... e foarte mica diferenta..

Link către comentariu

am cumparat un Spray Negru sa imi vopsesc si eu Stopurile ... dar doar partea rosie , ca la R 36 ... Malada , sa dau cu vopsea sau sa cumpar Lac ? si inca ceva , se mai sterge acel Lac sau vopsea ?

Modificat de Alecu_VW
Link către comentariu
am cumparat un Spray Negru sa imi vopsesc si eu Stopurile ... dar doar partea rosie , ca la R 36 ... Malada , sa dau cu vopsea sau sa cumpar Lac ? si inca ceva , se mai sterge acel Lac sau vopsea ?

asta este produsul http://www.bizoo.ro/firma/degasauto/vanzar...g/Spray-Stopuri il gasesti si in vitan... eu m-am dus cu stopurile la ei direct :) cost 35 ron :)

Link către comentariu

exact asa e si al meu ... inca nu am vopsit Stopurile , maine cred ! e un pic de munca ... mersii pentru Detalii :icon_thumright: apropo , al meu a costat 20 lei !

Link către comentariu

nu ai pt ce.... la mine a fost 35 ron cu spaga baiatului care le-a facut.. :D o sa incerc sa vin si eu la una din intalnirile de seara de la casa poporului ... dar nu stiu cand.. :D

Link către comentariu

aha. eu vreau sa le fac ca cele de pe R36. dar nu la baietii din Vitan ! eu , acasa :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!