Jump to content

Vw Bora

TRAIAN74

Postare recomandată

Salutare.

Inainte de vw am avut o Supernova si dupa un mic accident a aparut nebunia. Dupa 3 zile de service( inlocuire aripa si bara fata) baietii m-au pe comanda, inlocuire injectoare, inlocuire corp clapeta care este f. scump, inlocuire planetara. Dupa mai multe vizite pe la mecanici m-am hotarit sa o vind, zis si facut. In ziua cind am fost cu ea in tirg am vazut vw bora care ma facut sa nu mai imi iau ochii de la ea. A doua zi dupa un test-drive cu ea am ramas inmarmurit ( nu mai condusesem diesel pina atunci), nu m-am mai dat jos din ea. In aprilie se implineste 1 an de cind o am si sint sooper multumit de ea.

Motor 1.9 TDI ATD PD 101 CP an 2003

Dotari: climatronik, 4 airbaguri, geamuri electrice, oglinzi electrice, radio-cd mp3, alarma pusa de mine, inchidere centralizata, interior negru.

Link către comentariu

s-o stapanesti cu placere..mi se pare normal sa te indragostesti de un tdi...niste poze cand pui? cati kilometrii are? s-o conduci cu placere si sa iti ofere cat mai multe satisfactii! :beer: numai bine!

Link către comentariu

pai, ordinea ar fi cam asta: portbagaj pe masina(inchis), folie pe geamuri, jante.numai ca bugetul e cam limitat pt masina, prioritati sint copii (baiat si fata)si inca doua poze

post-20094-1204281280_thumb.jpg

post-20094-1204281427_thumb.jpg

Link către comentariu

si cu ajutorul lui Inginerul, am schimbat mansonul de la schimbatorul de viteze

post-20094-1204871174_thumb.jpg

Modificat de hbogdan
Verifica si tu dupa ce postezi, textul era dublat
Link către comentariu

Culoarea e la fel ca a mea, diferenta o face nivelul de echipare, motorizarea si faptul ca a mea nu e combi.

S-o stapanaesti sanatos!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nice car! dar nu prea imi plac husele...culoarea. Totusi, sunt exact pe forma scaunului? Daca da si nu se misca de colo colo sunt ok...Unde l-ai gasit? aveau si alte culori?

Link către comentariu

sint facute pe comanda, culoare nu prea am avut de ales( l-am luat la pret de producator), dar e de calitate

Link către comentariu

facute pe comanda unde ?

as fi si eu interesat daca nu e suparare...

Link către comentariu

le face cineva la noi in oras (tapiter de meserie) , manopera 200 ron

Link către comentariu

Mmm, pai si nu puteai alege materialul? Zici ca se strang pe contururile scaunelor?

Se la folosesti cu placere :) Dar poate incerci sa le vopsesti ;)

In rest, drumuri placute!

Link către comentariu

din ce am avut de ales asta s-a potrivit cel mai bine( la lumina zilei apar altfel, blitzul le-a mai deschis, pozele au fost facute in garaj)

Link către comentariu
le face cineva la noi in oras (tapiter de meserie) , manopera 200 ron

multumesc, si ai grija de masina , arata super!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!