Jump to content

Vw Polo 9n3 Gti @rosonic

RoSonic

Postare recomandată

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RoSonic

97

• vlad_pvs

10

• p.i.g

9

• Alex@Audi

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tot frig... n-am mai apucat sa fac absolut nimic in ultima perioada... am ramas codaș.

Sper sa-l pun cat de curand... ca deja nu mai e loc de el prin casa =))

vazuta in trafic azi, frumoasa masina. felicitari! cool.gif

Multam! :Driver:

Link către comentariu

grafic inainte si dupa:

polobeforeafter.th.jpg

Dupa cum era previzibil pentru soft stoc - nu e nicio crestere cu intercoolerul . dar in conditii de "stres" (aka caldura mare) probabil se va simti diferenta.

Link către comentariu

Sper cat de curand, desi am mai zis cred de cateva ori treaba asta =))

ps: am montat in sfarsit si insertul la dogbone - la prima tura am simtit niste mici vibratii pe loc, dar care am inteles ca vor disparea in timp - urmeaza sa mai fac niste teste sa imi fac o impresie .

Link către comentariu

Am facut astazi ceva teste si loguri.

Grafic cu temperatura in admisie in treapta 3:

intaketempboost.th.jpg

din pacate nu am loguri cu temperatura si inainte de a monta intercoolerul, insa stiu ca nu puteam sa pun mana pe admisie fiindca era destul de fierbinte - acum in schimb e rece :Driver:

Iar ca review al updateului la dogbone - tin sa zic ca s-a imbunatatit foarte mult schimbarea vitezelor 1-2 si 2-3 - nu am reusit sa o fac sa imi mai "agate" la schimbare, nici la 6500+ rpm.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Da :angry:

au plecat caii la pascut si s-au intors de pe pajiste mai multi :angry:

Link către comentariu

dogbone mai rigid te scapa de agatarile de trepte ? si mie imi agata daca incerc sa schimb repede in ture mari, gen 400m :banghead:

m-am obisnuit cu greu sa schimb lent , chiar daca schimb sus in ture

eu ma gandeam sa verific timoneria :lol:, pentru ca dogbone l-am schimbat cu totul , cel vechi era praf....si tot agata . imi dai si mie un pm, pls, pls, pls de unde ai comandat bucsa aia de la dogbone sa imi iau si eu.

bafta cu masinuta. e tare suparata cu fmic. cam la ce putere vrei sa ajungi, ca ma gandesc ca nu ai luat fmic pentru a o lasa stock ? un stage 1, sau ai ganduri sa il ajungi pe vlad_pvs ?

Modificat de mihai20
Link către comentariu

Momentan e doar stage 1. Inca nu am ganduri chiar asa marete ca ale lui Vlad :icon_thumright: , dar cine stie ce idei imi vin.

Iar fmic-ul ajuta si stock - in special vara, prevenind "heat soak"-ul

La mine a rezolvat din probleme updatarea dogbone-ul... dar asta nu inseamna ca e solutie universala, pot fi mult mai multe cauze. Oricum, poti incerca si un ulei mai bun pentru cutia de viteze (sunt unele uleiuri care cica ar fi recomandate in special pentru cutiile care 'agata').

Link către comentariu

Sau mai pot fii sincroanele... Depinde cat a primit masina pe "gat" la viata ei - de asta spun de ele. Poate fii doar unul daca agata doar intr-o treapta si tot asa. Se poate intampla asta mai cu seama la prima schimbare (din 1 in 2) de unde ar rezulta problema sincronul 2. Nu costa mult piesa - maxim 200 lei, dar nu stiu cat e manopera.

Spor!

Link către comentariu

cu siguranta e sincronu 2. asta e buba lor.

ai observat cumva ca agata mai mult la rece ?

Modificat de monkishor
Link către comentariu

Lipseste omu din bucuresti cateva zile si voi repede inmultiti hergheliile ;) De unde a venit suplimentul si cum ti se pare diferenta :o

Link către comentariu
Sau mai pot fii sincroanele... Depinde cat a primit masina pe "gat" la viata ei - de asta spun de ele. Poate fii doar unul daca agata doar intr-o treapta si tot asa. Se poate intampla asta mai cu seama la prima schimbare (din 1 in 2) de unde ar rezulta problema sincronul 2. Nu costa mult piesa - maxim 200 lei, dar nu stiu cat e manopera.

Spor!

Eu am schimbat sincronul 2, imi facea probleme de cand am cumparat masina. Din pacate e foarte scump, 900 lei ;)

Link către comentariu
Lipseste omu din bucuresti cateva zile si voi repede inmultiti hergheliile :D De unde a venit suplimentul si cum ti se pare diferenta :icon_thumleft:

Pai am intrat si eu in randul lumii... ca eram ultimul nesoftat :))

De la 'grajd' de la Nadir a venit suplimentul.

Diferenta e 'wow'. Doar ca incep usor, usor sa ma obisnuiesc :P si... sa vreau si mai mult =))

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

Maine ma duc sa montez si TIP-ul de la Forge, ca-l tot plimbam dupa mine in portbagaj :)) .

Revin cu impresii :icon_cool:

si posibil si cu un dyno - daca tot ajung la Exelixis. (dar inca nu-s decis daca fac momentan 'investitia' asta)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am facut un dyno "virtual" - cu Vag-com-ul pe grupul 120 :

post-1880-1272306742_thumb.jpg

stiu ca nu e intotdeanua foarte exacta metoda asta - insa cu masina stock a dat rezultate foarte apropiate de ce a iesit pe dyno.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Superba ca toate Polo GTI-urile de altfel de pe vwforum.

Numai bine!

Razvan.

am facut un dyno "virtual" - cu Vag-com-ul pe grupul 120 :

post-1880-1272306742_thumb.jpg

stiu ca nu e intotdeanua foarte exacta metoda asta - insa cu masina stock a dat rezultate foarte apropiate de ce a iesit pe dyno.

Link către comentariu

Multumesc! :P

Si ceva adus azi de postas pentru Polo:

11082010002.th.jpg

Modificat de RoSonic
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!