Jump to content

Vw Polo 9n3 Gti @rosonic

RoSonic

Postare recomandată

Nu era zapada, pe drum, m-as duce si eu da inca nu am puse cauciucurile de iarna :D) P.S : Superb Pocket Rocket ai ! :) safe

Link către comentariu
  • Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RoSonic

97

• vlad_pvs

10

• p.i.g

9

• Alex@Audi

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe drum nu mai era zapada cand am fost eu. Dar oricum nu se punea problema de cauciucuri de iarna.

Link către comentariu

Cum a fost frumos azi, a ajuns pe masina si asa numitul "PD160 intake mod" :salut: adica pe scurt furtunul de dinainte de filtru de aer inlocuit cu unul mai gros, care nu s-a lasat el schimbat foarte usor (nici nu sunt eu ala indemanaticu - deh programator) desi parea simplu la prima vedere :P

Urmeaza cateva plimbari sa vad daca simt ceva schimbat.

Multe multumiri PIG'u pentru furnizarea "peselor".

Link către comentariu

Nu te-ai gandit la un air intake aftermarket? carcasa originala e foarte restrictiva, eu am simtit o crestere simtitoare cu BMC CDA-ul ce l-am avut :P

Link către comentariu

Nu, in principal pentru ca nu-s adeptul filtrelor sport (in diversele lor forme) decat daca este absolut necesar.

Si pentru ca la polo restrictia cea mai mare e in traseu si in carcasa debitmetrului si nu neaparat in filtru si cutie din ce-am gasit ca info prin diverse locuri...

Oricum, s-a simtit o oarecare imbunatatire (nu foarte importanta... dar o imbunatatire) pe turatiile mari - isi tine suflul un pic mai mult.

Pe viitor om mai vedea ce-o mai fi, dar momentan cum nu-s planuri de schimbat turbina prea curand, setup-ul cu "pd160 mod + filtru curat + tip" il consider cel mai bun.

In cazul tau, probabil ca a fost mult mai bine ca ai renuntat la cutie, fiindca tu ai trecut (daca nu ma insel) la maf mai mare - care poate "duce" o cantitate mai mare de aer si astfel nu mai e el "veriga slaba" din punctul asta de vedere.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Un prim filmulet din excursia pe transfagarasan:

Polo 9n3 GTI - Transfagarasan

"cruising speed" - ca tot apareau diversi bolovani proaspat cazuti pe jos :D + ca pe pasagera din dreapta o apucase oarece rau de inaltime ;)

Link către comentariu

Peisaje mai frumoase nu vezi altundeva decat pe Transfagarasan :D dar si masina este foarte frumoasa :P cat mai multi km cu ea si fara incidente :) Pentru ce ce butonul ala de langa ESP? are ceva legatura cu presiunea rotilor?

My Skoda :D

Modificat de emi_arad
Link către comentariu

De acolo se reseteaza "sistemul de monitorizare a presiunii rotilor" (hai ca asta a sunat foarte high-tech :) ).

Mai exact dupa ce faci presiunea la roti il apesi pentru a seta presiunea normala.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Hehe, felicitari pentru achizitie! Imi imaginez cat de bucuros esti.

Iti mai lipseste softul, vezi ca este o reducere mare de craciun la revo :icon_thumright:

Link către comentariu

Eh am zis sa ramana un pic "invaluit" de mister =)))) glumesc, dar mi-a fost lene sa-l mai despachetez doar pentru poze :D

Oricum, sper sa-l montez cat de curand ca sta in mijlocul casei ca n-am unde sa-l tin =)) Mi s-au dat un pic planurile peste cap ca nu ma asteptam sa vina asa repede :)

Link către comentariu

stiu, stiu ca lipseste... sper sa se intample si asta curand, ca din diverse motive tot n-am apucat sa fac pasul...

Link către comentariu
  • 3 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!