Jump to content

Vw Polo 9n3 Gti @rosonic

RoSonic

Postare recomandată

Facut ieri un "mic" road-trip pe traseul bucuresti - ploiesti - cheia - brasov - poiana - sibiu - valea oltului - pitesti - bucuresti - ce a fost pe post de drive-test pentru arcuri.

Si pot sa spun ca-s pe deplin multumit de investitie. Acum ii place si mai mult lu' Polo pe curbe :)

Si cu ocazia asta si cateva poze noi:

p1200419e.th.jpgp1200400e.th.jpgp1200405e.th.jpgp1200394e.th.jpg

polo1b.th.jpgpolo2n.th.jpg

ps: o sa incerc sa urc si un filmulet de pe Cheia

Modificat de RoSonic
Link către comentariu
  • Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RoSonic

97

• vlad_pvs

10

• p.i.g

9

• Alex@Audi

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumos s-a tinu Polonicul dupa monstrul meu, chiar de laudat! Dar din cate am calculat am consumat cam la fel :)

Link către comentariu

Consumul in lei a fost de 340lei (omv100) tot traseul :) (vreo 75 de litri cred) - ca n-avea rost sa mai urmaresc consumul pe bord :salut:

Link către comentariu

:Driver:

Cateva "goodies" venite zilele astea :

Boost gauge VDO :soare:

12062009001.th.jpg

12062009004.th.jpg

bucsele de Cupra:

p1200372e.th.jpg

pentru care II MULTUMESC MULT lui PIG-u

"Drop-links"-uri mai scurte pentru bara antiruliu

12062009.th.jpg

...de FordMondeo - am mers pe reteta englezoilor de pe ukpolos.

Si antena de fitze :D

12062009003.th.jpg

Am asistat "live"la montajul antenei la parlament in parcare(remember us?)...arata sic cu ea

Link către comentariu

dupa cum am zis, ceva filmulete de pe Cheia, portiunea dintre Cheia si granita cu judetul Brasov :)

ps: scuze pentru comentariile pasagerilor :)

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

frumos frumos ... dar mai trebuie un pic de exercitiu in curbele alea :)

Link către comentariu

Da, ai dreptate, cu alte cuvinte, tre' rezolvata problema dintre scaun si volan :)

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

nu m-am uitat foarte atent ... oricum tare drumul si filmarea ... si evident masina :)

soft cand pui ?:D

Link către comentariu

Superb drumul... nu l-am facut niciodata dar, il voi face :( .Chiar daca am o Bora TDI de 116CP dar cred ca merita sa te distrezi pe drumul asta orice masina ai avea. Felicitari pentru masina...experienta in curbe se dezvolta ea usor usor, nici unu dintre noi nu e Stig :)

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Circoloco, merita sa dai o tura pe-acolo, e de nota 10 drumul dupa mine. Si este foarte "fun" chiar si cu TDI, datorita cuplului pe care il are :D

soft cand pui ?

Intrebarea care mi-o pune toata lumea :P Cel mai probabil in septembrie :)

Link către comentariu

Foarte frumos nenea :Driver: tine-o tot asa :icon_thumright: asteptam septembrie sa vina mai repede :blah_:

Modificat de p.i.g
Link către comentariu

Am facut astazi o mica vizita la prietenul Ahoe... rezultatul:

p1200531esmall.th.jpg

p1200538esmall.th.jpg

p1200524esmall.th.jpg

:D

ps: il recomand cu caldura celor care vor sa-si infolieze geamurile, farurile, stopurile etc :P

Modificat de RoSonic
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Salutare. Ti-am vazut masina la VWFest si mi-a placut foarte mult cum arata exterioriul.

Din pacate nu am avut timp sa gasesc posesorul pentru ca eram curios si cum trage ;). Dar vor mai fii ocazii!

Link către comentariu

Rex, am stat majoritatea timpului prin apropierea masinii... mai putin o ora doua cat am fost la masa :vaidecapulmeu:

Si cateva poze noi:

polo001r.th.jpg

polo002.th.jpg

polo003.th.jpg

polo004.th.jpg

polo005v.th.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

L-am gasit p'asta micu' ranjindu-se intr-o poza facuta de baietii de la TG la vwfest :unsure:

dsc7751rez730.th.jpg

cred ca era asa zambaret ca era cu multe rude prin apropiere =))

Link către comentariu
  • 1 month later...

A dat ieri Polo "examenu'" de ITP si l-a trecut (ma rog, e tinerel si n-avea cum sa-l pice).

dupa care a fost luat "pe sus" si i s-au montat bucsele 'pline' de Cupra + cele de la powerflex + bieletele de Ford Mondeo. :D

Si prima impresie, ca n-am mers foarte mult, e ca e alta viata cu ele - mi se pare mult mai inchegata/precisa (ca nu stiu cum sa zic altfel) directia.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Hai ca de atunci ai mai schimbat si bucsa de la suportul motor. Pune niste poze cu ea montata :(

Ce fain arata 3 Polouri GTI pe prima pagina ;)

Link către comentariu

Eh, din pacate nu am avut timp deloc in ultimele saptamani... decat de dat comenzi :(

iar dintre rezultatele comenzilor:

p1220489.jpg

p1220491.jpg

Link către comentariu

"Photo update" - doua poze facute sambata cu ocazia 'parcurgerii' Transfagarasanului :icon_redface: :

p1220575e.th.jpg p1220581e.th.jpg

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!