Jump to content

Vw Polo 9n3 Gti @rosonic

RoSonic

Postare recomandată

Am mai facut azi cateva poze masinutei, asa ca am zis sa-i fac si un topic aici (ca imi scapase :P lucrul asta)

Deci:

Polo 9N3 GTI

Motor: BJX - 1.8T, 150hp (110kw), 220NM

Culoare: Shadow Blue

Dotari optionale: strictul necesar :rolleyes: (comp de bord, alarma, oglinzi electrice si incalzite, radiocd rcd 200 mp3 cu 8 difuzoare)

O am de pe la jumatea lui septembrie 2007 si am ajuns doar pe la 5000 de kilometri :blink:

Modificarile inca doar in plan :lol:

Si pozele de azi:

p1150234resizecf0.jpg

p1150215resizelq5.jpg

p1150227resizekk9.jpg

p1150127resizezb8.jpg

p1150139resizepy4.jpg

p1150142resizezh5.jpg

p1150151resizebs5.jpg

p1150176resizenz7.jpg

p1150196resizegw5.jpg

p1150239resizenq6.jpg

Si unele mai vechi, din prima zi de cand am luat-o:

post-1880-1204221656_thumb.jpg

post-1880-1204221665_thumb.jpg

Modificat de RoSonic
Link către comentariu
  • Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• RoSonic

97

• vlad_pvs

10

• p.i.g

9

• Alex@Audi

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

remarc o explozie a masinilor hot in ultimele 6 luni (multe S3 , GTIuri polo si golf, vRSuri ... multe TypeR , CooperS si alte embleme de genul asta pe strada..) . Traiasca leasigurile luate usor (vezi si cazul meu cu R32ul pe care l-am luat cu 15% avans, leasing pe 5 ani si e foarte ok tinand cont ca e o masina pentru suflet la mine) .

Bafta la modificari ! Si masina veche avea modificari , banuim ca nici asta nu va ramane la look-ul original si 150PS :rolleyes:

Link către comentariu
...Roadrunner...

Bravo sefu'... misto rau pozele, se vede mina de artist :). (Ma bag si eu in seama, poate-i faci si cotetului meu)... :)

Ceva modificari in viitorul apropiat ?

@voinea : si ce ma ...te oftici ? :beer:))))

Las ca e bine, sa ai de munca :)

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu

Merci!

Da, vor urma si oaresce modificari (printre care cu siguranta va fi si softu :)) )... insa nu stiu daca voi reusi in viitorul foarte apropiat...

Oricum ca prim lucru cat de curand, asa "de vara", probabil ii voi pune folie...

Ma bag si eu in seama, poate-i faci si cotetului meu

Incercam candva, sa vedem ce iese. :rolleyes: Da oricum, apelam si la ajutoare mai dotate pe parte de scule foto daca e cazu :evil: gen: http://thingsonwheels.blogspot.com/

Link către comentariu
mpa@tuninggarage
Incercam candva, sa vedem ce iese. :) Da oricum, apelam si la ajutoare mai dotate pe parte de scule foto daca e cazu ;) gen: http://thingsonwheels.blogspot.com/

Bai dar ati ajuns chiar asa rau sa va adaptati le economia de piata. Externalizati serviciile sau ce mama naibii.

Avand in vedere ca exista o oferta chiar aici pe forum eu zic ca e demna de luat in seama.

Cine vrea sa si vada ceva vin si eu cu link-uri tot externe ale unui om intern:

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=63620&page=4

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=63620&page=5

http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=63620&page=3

Link către comentariu

Eu ma ofer sa fac poze , am aparat bun , ne mai trebuie locatia - ne strangem toti cu piticii gti si trantim niste poze...Rosonic ...bravo domne, frumoasa masina, e bec ;) se vede ca tii la ea.Aaa si inca ceva ... sunt curios daca puteam sa punem "individual" pe gti uri? (culoare etc..)

Link către comentariu

Facem si poze de grup :blush: Poze in care a mea va fi probabil pe post de versiune off-road :( ca restul fratiorilor cam sunt mai aproape de cartiere ;)

Putem incerca peste o saptamana-doua intr-un weekend cu soare, sau intr-o noapte senina :( sa ne strangem sa vedem ce poze scoatem cu gasca GTIJunior :)

Link către comentariu

azi m-am intalnit cu runner si am bagat o poza doua...si as dori sa ne strangem cu totii...ramane pe saptamana viitoare...CU TOTII!!!

Link către comentariu

va trebuie o locatie mai rasarita, si poate in miscare. eventual pe niste serpentine

btw, draguta masina :rolleyes:

Link către comentariu
  • 11 months later...

S-a cam pusese prafu pe topicu asta :study: si cum tocmai ce mi-a mai venit un pachetel din Anglia pentru asta micu, am zis sa mai fac un update la thread :P

in pachet:

20022009002nl5.th.jpg

"strut bar"-ul pentru spate de la Forge

si intr-un pachet venit mai demult:

p1190838resjj0.th.jpg

cel pentru fata facut de seat... pe care inca n-am apucat sa-l pun... am si stat prost cu timpul si nici n-am gasit pe nimeni cu cheie dinamometrica, ca cica trebuie stranse suruburile la 25nm...

sper sa revin cu poze cu ele montate cat mai repede ;)

Si la capitolul "bari" mai e pe lista bara anti ruliu pentru spate... dar sa vedem cum mai variaza cursul valutar leu/lira sterlina :offtopic:

Modificat de RoSonic
Link către comentariu
  • 1 month later...

Am pus azi in sfarsit strut-barul pe fata:

p1190993small.th.jpgp1190963small.th.jpg

Nu stiu acum cat e efect Placebo si cat nu... dar mi se pare ca se simte o imbunatatire... e un pic mai ascultatoare la acceleratii bruste in treptele 1 si 2, in special la iesirea din curbe, parca pune un pic mai bine puterea jos... :blink:

si inca una... asa la capitolu poze :P

p1190977eesmall.th.jpg

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frumoasa masina si foarte rara culoarea :D am vazuto si eu zilele trecute daca nu ma insel vineri

sa o stapanesti sanatos ;) si la cati mai multi km

Link către comentariu

ce strut bar e ?

felicitari pt culoare. am stat si m-am gandit de doua ori cand a fost sa o iau pe a mea. intre albastrul tau si alb.

sa o stapanesti sanatos si poate e strangem mai multi intr-o zi ca vad ca au inceput sa apara din ce in ce mai multe :icon_thumright:

Link către comentariu

@Nadir - multam de urari :icon_thumright:

@Monk - strut-barul e cel facut de seat sport si e accesoriu original vag pentru Ibiza.

Facem si o reuniune daca e, ca tot a venit vremea frumoasa :Driver:

Link către comentariu

eu astept sa vad cum vine montate piesele din afara :coffee_lol: . si daca "contactul" a fost asa cum trebuie.

Link către comentariu

Foarte frumoasa bombita, iar motorul este de exceotie.. :D

sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu

Tubul din stanga motorului cum il privesti e "noise pipe" ?

Link către comentariu

e un fel de rezonator... nu stiu exact daca are o denumire tehnica anume...

Dar care, ca sa-i citez pe prietenii de la Forge, "nu face decat sa-ti dea impresia ca mergi mai repede decat mergi defapt" :D

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

Ceva ce lipsea:

vwf.jpg

:icon_rambo:

"subtilizat" de la standul TCM din cadrul 4TuningDays :scratch:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!