Jump to content

Vw Passat B5.5 1.9tdi

Bodo Passat

Postare recomandată

multumesc cera_mic

acum am si eu o intrebare.stiu ca suna un pic cam jenant dar am un buton in masina care habar nu am ce face.il apas si nu se intampla nimic.pun niste poze cu el si sper ca poate ma lamuriti voi.multumesc

image023jw8.jpg image034wc0.jpg

Link către comentariu

Butonul ala, e pentru dezactivarea unui senzor al alarmei, nu mai retin exact daca e vorba de cel de inclinare (cand lasi masina undeva in panta) sau de cel de supraveghere interioara (daca lasi o persoana, sau un caine in masina)

Totusi, tind sa cred ca este vorba de cel din urma :angry:

Modificat de Golf TDI
Link către comentariu
  • Administrator

Dezactiveaza senzorul de interior. Asa cum bine a zis si Golf TDI, pentru a nu-ti declansa alarma daca lasi vreun copil sau animal in masina.

:) SAFE

Link către comentariu

Am inteles.va multumesc pt raspunsuri si drive safe

Link către comentariu
  • 5 months later...

A trecut ceva timp de cand nu am mai pus noutati despre masina mea dar hai sa mai pun niste poze:

29082008134nx7.jpg

w2592.png 13082008104vq0.jpg

w2592.png07062008003iw3.jpg

w1280.png

Cat despre modificari aceste ar fi urmatoarele:

-Geamuri fumurii fata-spate 35% (nu vreau probleme cu politia si nici sa apar drept soferul vreunui director daca pun doar pe spate folia)

-Xenon pe faza lunga

-Xenon pe proiectoare

-Navigatie si ecrane in tetiere

-Jantele pe 18 care deja sunt comandate,mai trebuie sa vina si cauciucurile (modelul jantei fiind mai mai jos)

5481209230783oh7.jpg

w1024.png

Intre timp "Biluta" cum imi place mie sa o alint se apropie usor usor de 30.000km.Nici o problema pana acum,ba nu,mint,mi-a aratat o data computerul de bord faptul ca mai trebuie completat niste ulei,s-a rezolvat peste aprox 50km cand a primit revizia binemeritata.

Modificat de Bodo Passat
Link către comentariu

Arata foarte bine jantele. Ca o sugestie, cred ca la marimea asta a jantelor o sa fie necesara si o suspensie sport.

Ai putea face niste poze cu lateralele masinii si cu interiorul (navi+monitoarele), te rog ?

M-ar interesa si pe mine sa pun un singur tip de folie si pe fata si pe spate, si nici sa nu risc prea mult cu politia.

Si daca ai putea da mai multe detalii cu privire la instalatia multimedia: ce navigatie ai ales, la ce sunt conectate monitoarele, pareri despre cum functioneaza.

Modificat de mircea1380
Link către comentariu

se pare ca m-am exprimat gresit:modificarile postate mai sus sunt planificate in viitorul apropiat,navigatia vreau sa o pun pe cea originala de pe passat iar despre ecranele in tetiere vreau sa optez pentru ceva "custom made" nu vreau sa iau tetiere cu ecrane gata facute,am auzit multe pareri proaste despre ele.ecranele din tetiere vreau sa le conectez direct la navigatie (daca este posibil). De asemenea masina va primi o linie audio constand intr-un subwoofer si o statie.

Cat despre suspensia sport mircea,inca e in stadiul de idee,cand o sa mai strang niste bani o sa si ea,mai bine spus o suspensie semi-sport pt ca este totusi o limuzina nu o sportiva. ideea este ca vreau sa pastrez cat mai mult din lookul original fara a schimba in vreun fel exteriorul.nu vreau in nici un caz sa dau senzatia de kitsch.fara fustite sau bumpere de prost gust.NU sunt impotriva tuningului exterior,ba dimpotriva,dar sunt de parere ca trebuie facut cu bun gust si din punctul meu de vedere,passatul nu este o masina facuta pt tuning.

cu respect Bodo

Link către comentariu

Am inteles acuma. Multa bafta cu modificarile !

Si eu sunt de aceeasi parere cu privire la tuning-ul pe acest gen de masina (fara praguri si spoilere). Ti-am recomandat o suspensie sport, doar in ideea de a mai cobori masina cu cativa cm. Cu jante de 18 o sa para putin "cocotata". Uite cateva poze pentru a vedea despre ce vorbesc (poate te ajuta si asupra marcii de suspensie): http://www.passatforum.com/forum/viewtopic.php?t=9121

Cu privire la navigatie, eu sunt putin in dilema daca sa merg pe cea OEM sau un chinezism aftermarket.

Link către comentariu

In primul rand salut si felicitari pt o masina frumoasa si vorba multor colegi de pe forum ...esti un norocos sa ai o asha masina ( desi are 5 ani de cand a fost fabricata :P )

....in al doilea rand, ce vroiam sa-ti zic

(...)

-Jantele pe 18 care deja sunt comandate,mai trebuie sa vina si cauciucurile (modelul jantei fiind mai mai jos)

[picture was here]link[/picture was here]

(...)

....parca astea is jante de Passat B6 :scratch: ...oricum cred ca vor arata bine pe masina ta, dupa ce le montezi asteptam poze cu ele :P

Oricum gusturile nu se discuta, fiecare e liber sa-si aranjeze masina si sa o "incaltze" cum vrea, atat timp cat lui ii place :D.... la cat mai multi km fara probleme si :icon_idea: safe

Modificat de Riddler
Link către comentariu

Inca odata tin sa te felicit pt masina,e extraordinara,imi place mult, te-as ruga sa arunci un ochi la cutia automata si sa o protejezi,sa ii verifici consumabilele des,salut!

Link către comentariu

Ce sa zic?O masina superba.Mi-ar placea la nebunie si mie una asa.Sa o stapanesti sanatos,multi km fara incidente si reparatii.

P.S.Cam cat ai dat pe jante

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!