Jump to content

Vw Passat B5.5 1.9tdi

Bodo Passat

Postare recomandată

Salutare.Sunt nou pe aici si m-am gandit sa incep si eu cu prezentarea masinii mele.Este un Passat B5.5 ,1.9TDI, 131cp , an 2003.S-ar putea sa fiti un pic surprinsi dar masina are doar 15.000km parcursi. (tatal meu a tinut-o numai in garaj,folosind masina de servici in schimb)

Acum sa enumar cateva optiuni:

-climatronic

-computer de bord mare

-tempomat

-magazie 6CD in bord

-8airbag

-incalzire in scaune

-cotiera fata+spate

-interior piele

-tiptronic

-ABS+ESP+ASR

-pilot automat

-volan multifunctional imbracat in piele si reglabil

-4geamuri electrice

-xenon

-proiectoare ceata

-torpedou refrigerat

-inchidere centralizata

Acum sa pun si niste poze:

image78ky6.jpg

image79dq1.jpg

image80ec5.jpg

image82eq0.jpg

image399he9.jpg

image028hn6.jpg

Link către comentariu

Nice car! :wub: rar mai gasesti masina la anii astia cu km astia... Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme.. oricum la km astia ce probleme poti avea??

Modificat de Paul_VW
Link către comentariu

Multumesc ! Pana acum nu am avut nici o problema cu ea,si sper sa nici nu am :))

Link către comentariu

Salut!

ai o bijuterie de masina!

Felicitari!

Sa ai grija de ea si sa te poarte sanatos pe drumurile patriei!

Link către comentariu

ca planuri de viitor,folie,si cel mai probabil un chiptuning. codul de motor il postez maine ca nu il stiu sincer :huh:

va multumesc pt urari si va urez si voua la fel!

Link către comentariu

In primul rand cred ca esti cel mai fericit posesor de passat din Romania,in al doilea rand cred ca ar fi mai mult decat pacat sa pui la un motor nou noutz,tipla..cum vrei tu sa-i spui CIP d tunnig,poate sa fie facut de oricine..parerea mea este ca iti face motorul franjuri..(majoritatea cunostintelor mele care lucreaza in domeniul auto spun lucrul asta) treaba ta..e masina ta..dar nu cred ca nu iti ajung 131cp.. :) sper sa te bucure si sa ajunga ca a mea (la aproape 250.000km ;) ) fara probleme majore..un sfat...mare grija cu ,cutia automata,sa ii faci "service-ul" la timp sa nu iti creeze probleme..numai bine! te invidiez..ai o masina de milioane!

Link către comentariu

But_fns la partea cu CIP tuning sunt si eu nedumerit,unii imi spun ca nu pateste nimic motorul,altii imi spun ca mi-l distrug.iar la tipla,parca are un aer mai elegant fara (sa las lumea sa-mi admire pielea) cat despre revizii nici nu se pune problema.totul se face la timp,numai in service-uri specializate.iti multumesc pt urari si poate ne vedem o data la petrom la ploiesti (fac bucuresti-sinaia cam o data pe saptamana)

Link către comentariu

Mihai.Nistor , nu, scuze nu este de vanzare :(

Modificat de Bodo Passat
Link către comentariu

adevarul e ca folia este pt un anumit tip de masina..(ex. a mea etc) dar o masina "de director" cu piele alba si etc ar trebuii lasataasa..poate niste jante mai mari dar originale... ce sa iti spun..eu nici nu imi imaginez masina mea la 15.000km.. (avand in vedere ca a facut la primul propietar 100.000km pana in 2003 in germania ea fiind din 2001..) scuze de :( sa ai grija de ea..eu as lasa-o stock si fara CIP si alte chestii daunatoare sanatatii ei :)) numai bine! s-o conduci cu placere :coolpics: :P :rolleyes:

Link către comentariu

Frumos exemplar sa-l stapanesti sanatos.Rar mai gasesti din anul ala sa aiba km atat de putini.Stiu cum e , a mea a parcurs in 2 ani jumate 20.000 de km (tot in garaj a stat)

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta ! ;) multi km fara probleme ! si ai grija la toti ratatii de pe drumuri..ca sa nu ajunga ca a mea :)

Cat despre CIP tuning..eu zic ca nu o sa ai probleme. Eu la inceput (masina mea fiind de 101 CP) am avut un box care-mi dadea aprox 15 CP si un consum mai mic. Dupa cateva zeci de mii de km..m-am hotarat, si l-am convins pe tatal meu, sa facem o resoftare a computerului, asa ca am dat jos box-ul si am facut resoftarea pana la 131 CP. Apoi m-am hotarat sa pun iar box-u pe masina ca sa am un pic mai multa putere (desi a fost mai multa decat ma asteptam + cuplu mai mare) si consum mai mic, pentru ca in urma resoftarii aveam consumu un pic mai mare. Adica aveam consumu ca si un passat de 131 CP din fabrica :P care il are un pic mai mare decat cel de 101 CP. Asa ca am mai pus si box-u si am dus masina undeva in 145 CP.

Am facut mai mult de 100k km cu toate "brizbrizurile" astea la motor, si masina nu a avut nici o problema majora. Nici cu turbina, nici cu debitmetru! Si acuma la 200 000 km masina mergea perfect. Aproape saptamanal ii testam turbina, debitmetru si injectoarele sa vad daca merg in parametrii normali si pana in data accidentului masina imi mergea perfect.

Tot ce trebuie sa faci, este sa gasesti pe cineva care se pricepe si stie sa dea valorile care trebuie prin resoftare, iar tu, dupa resoftare, sa mergi in mod normal cu ea. Puterea aia e bine s-o simti in depasiri, nu in forje date aiurea pe strazi :) Dar, totusi, din cand in cand ii bine s-o mai duci si pe la turatii mai mari..sa functioneze si turbina la capacitati mai mari :P

In rest..iti doresc multa bafta ! si sa reusesti sa ti-o faci asa cum vrei :P

Link către comentariu

va multumesc inca o data

50rio: multumesc pt sfaturi,inca nu m-am hotarat daca sa ii fac resoftarea sau nu.cred ca deocamdata imi ajung 131cp (fiind si incepator :vaidecapulmeu: , acum nu imi sariti in cap cu "pt incepatori nu face aia,aia aia,etc ca sunt satul de sfaturi d`astea) :P

revin astazi cu poze noi cu interiorul,si cu tipul motorului

Link către comentariu

tipul motorului este AVF.cat despre poze nu prea am avut timp dar promit ca vin si ele cat de curand

Link către comentariu

Felicitari pentru masina. E ca si noua la km astia mai ales ca ai luat-o din familie si nu de la un strain. In legatura cu folia sfatul meu este sa optezi pentru o nuanta de 50% pentru toata masina. Este o nuanta care nu inchide mult geamurile la culoare si astfel nu vei avea probleme cu politia ( desi pe fata legal este doar 30 % opacitate ) dar in acelasi timp ii va da un aer mult mai elegant si stilat masinii. Repet : nu o nuanta prea inchisa si nici o combinatie de inchis pe spate si mai deschis pe fata nu iti recomand la o limuzina ca asta pentru ca daca vor fi negre de tot pe spate si deschise ( legale ) pe fata vei fi confundat cu soferul unui director sau ceva asemanator.

In privinta "chip-ului" exista pareri pro si contra. Important este ce vrei tu de la masina. Si asa se vor imparti si parerile in general. Unii vor putere cat mai multa altii eleganta altii consum. Tinand cont ca ai cutie automata si nu este nici pe departe la fel de rapida ca un DSG eu unul nu iti recomand sa faci soft. Este o masina mult prea eleganta ca sa incepi sa alergi cu ea doar ca stii ca are 30 de cai in plus. Si crede-ma din experienta, ca si eu am facut soft la GTI, ca asa va fi. Nu vei mai merge chiar la fel ca inainte de soft pt ca vei stii ca ai acei cai in plus si o sa vrei cat mai des sa te "bucuri" de ei.

Un alt sfat si cu asta inchei, asa cum a zis si alt coleg, daca vrei sa schimbi jantele alege ceva original dar o dimensiune mai mare. Sunt mai scumpe dar arata "ca de la mama lor" daca ma intelegi.

Bafta si chiar esti un tip norocos cu asa o jucarie "noua".

Link către comentariu

WRC: multumesc pt sfaturi.jantele sunt in pe primul plan deocamdata.cat despre soft,am abandonat ideea datorita mai multor opinii contra.o las asa cum e.deocamdata imi ajung 131cai.

Link către comentariu

felicitari pt alegerea aleasa in legatura cu cipul...vezi k e de vanzare o navigatie originala de passat,400euro pe forum,am vazut-o acum cateva zile..numai bine!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!