Jump to content

Golf Iv, 1,9 Tdi, 2002

bradulescu

Postare recomandată

Salut. Sunt nou pe aici (Ploiesti) asa ca va rog sa nu "claxonati prea tare incepatorul".

Mi-am cumparat recent de la un coleg un Golf 4 TDI, 1,9, 90 cai, motor ALH, 186.000 km. Masina a fost adusa din DE in 2005 cu 150.000 km, pe platforma, carte service verificata, fara probleme majore in DE etc.

Arata foarte bine interior+exterior, poze nu am deocamdata. Am inceput sa-mi cumpar accesorii spray, pamatuf pronto (astept sfaturi pt intretinere) etc. Vechiul proprietar, un impatimit al masinilor, a schimbat distributia la 160 k, discuri frana, amortizoare fata, platute. A fost foarte bine ingrijita...

Nu are: geamuri electrice, oglinzi electrice si computer bord.

Are: Climatronic, 8 boxe, abs, esp, radio original cam tot ce este in dotarea unei asemenea masini (intrebare - de unde pot achizitiona un radio CD original?)

Am dat 8000 E pe ea. Ce parere aveti?

Pot sa inlocuiesc actuala cheie cu una tip briceag? Ce stergatoare sa cumpar de rezerva (marca, distribuitor)?

Astept sfaturile voastre...

Link către comentariu

S-o stapanesti multi km fara evenimente nedorite ;)

Asteptam sa pui poze cu exteriorul si interiorul, geamuri electrice poti sa-i pui, iar referitor la pret mi se pare bun, acum depinde si de cum arata si cum merge masina

Link către comentariu

Bine ai venit in familia VW-urilor! sa o stapanesti sanatos si fara evenimente rutiere, asa ca DRIVE SAFE!

Link către comentariu

Multumesc pentru urari.Revin si cu poze astazi. Masina arata foarte bine (interior + exterior). Are scaune sport, motor alh. Distributia a fost schimbata la 160 k. Singurul lucru la care ma gandesc - cam cat tine un motor ALH? Considerati 186 k km mult?

post-22188-1204113769_thumb.jpg

Modificat de bradulescu
Link către comentariu

bine ai venit pe forum! :D

motorul masinii tale este unul extrem de fiabil, o sa duca multi km fara probleme de acum incolo daca il vei ingriji cum trebuie.

Poti sa lucrezi la partea cu "nu are..." sau chiar sa elimini partea asta :icon_thumright:

L.E. dupa ce am vazut poza, revin cu niste sugestii: mai poti lucra la detalii de genul jante, schimbatul manerelor de la usi, vopsitul bandourilor...dar deja astea sunt detalii :wub: Sa o stapanesti sanatos!

Modificat de Radu C.
Link către comentariu

am intrebat acum la Cardinal Motors, aici in Ploiesti, daca se poate schimba cheia clasica cu una tip briceag si mi-au spus ca nu se poate.

pe forum am citit ca se poate. sugestii?

Cartea service a masinii precizeaza ca s-au facut in DE reviziile pentru numarul de kilometri respectivi. De ce oare nu sunt detaliate lucrarile service efectuate. Service-ul a fost facut numai la reprezentanta, cartea este reala.

Cam cat costa manerele de usi (4 buc)?

Link către comentariu

pai ai putea sa-i vopsesti manerele de la usi , bandourile ,sa-i pui jante ,folie .Depinde si de finante ,si stai fara griji in legatura cu masina ca Alh-urile sunt unele dintre cele mai bune motoare produse!!

cheers

P.S dai aparatorile de noroi jos ca o sa arate mai fain

Modificat de Georgik
Link către comentariu

Mai am o rugaminte - stiti de unde pot cumpara un capac de roata. Un nesimtit a furat capacul de la roata... La Cardinal costa 1 mil dar parca este cam scump.

Scuze putin :icon_thumright: please

post-22188-1204117391_thumb.jpg

Link către comentariu

Si eu m-am gandit sa dau aparatorile de noroi jos. Trebuie sa am mare grija cand urc o bordura sa nu le ating. Rolul lor este de inteles dar chiar sunt urate. Mersi de sfat.

Ce cauciucuri de iarna (pentru la anul) recomandati unui nou venit in lumea volkswagen? :frigbaitata:

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum. Pretul unui capac original cam asta este, n-ai ce sa faci. cat despre cauciucuri de iarna...mai ai timp sa te documentezi. Vezi ca sunt destule thread-uri aici pe forum pe aceasta tema. Use "search".

In alta ordine de idei, ca tot esti din Ploiesti, treci si pe aici: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=9662

Link către comentariu

Salut

Am citit pe forum despre cheile tip briceag. Stie cineva daca modelul vechi se inlocuieste cu cel nou (la voi a mers?), tip briceag. La Cardinal mi-au spus ca nu se poate... :(

Link către comentariu

Salut. Am o mica problema care ma scoate din minti - Aud de 2 zile usoare "pacanituri", in partea dreapta, cred ca in usa sau la balamale. Am uns balamalele cu silicon dar tot se aud. Am deschis usa din partea dreapta in mers si nu se mai aud. Ce sa fie?

:D

Link către comentariu

Salut

Am rezolvat cu "pacaniturile" din usa dreapta - am cumparat un spray cu silicon si am aplicat cu incredere la balamale.

Mai am o intrebare - Astazi am vazut aprins becul de la senzorul asp. Am oprit motorul si becul s-a stins. Nu am bruscat masina si nici frana brusca nu am pus?

Acelasi lucru s-a intamplat sambata cand am pus intr-adevar o frana mai brusca. Am oprit motorul si becul de avertizare s-a stins.

De ce se aprinde acest senzor si in ce conditii?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!