Jump to content

Schimb Ulei!

Titus_tipu
 Share

Postare recomandată

• 3 months later...
  • Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• CLI

13

• hhhrobi

5

• SM19

4

• venom2110

4

Top Posters In This Topic

Ce parere aveti daca as cumpara ulei Havoline la vrac. Am gasit in service cu 26lei/l. 5w40. Oare sa am incredere.

Nu e un service mare dar diferenta de pret este mare, de la 44 la 26lei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut. M-am hotarat, am comandat pe net ulei Rheinol 5w40, la un pret ok, 5.07euro+tva aproximativ 25lei cu tva.

Astept sa vina sa fac schimbul, sper sa fie cum am citit pe forum despre el.

Link către comentariu

din punct de vedere calitativ nu stiu sa iti spun daca e bun sau rau,dar pretul este mai mic pentru ca este luat la butoi de 50l de exemplu si automat ti se face reducere de oriunde l-ai lua.acum toata lumea e in stare sa faca orice sa scoata un ban pe criza asta asa ca orice poate fi dubios,de ce nu-l cumperi tu cu mana ta la bidon de 1litru?si in cazul in care il cumperi tu cum am zis poti avea dubii ...despre firma...de Texaco a mai auzit lumea,intr-un timp era in voga pe la noi,asta ce stiu eu.

Link către comentariu

Pretul despre care vorbeam era la bidon de 1L. A venit uleiul de la Baia Mare m/a costat 123 de lei 4L cu transport inclus, am facut si schimbul. Ce este dubios este faptul ca data de productie este trecut 2008 cea ce denota stocuri foarte vechi, garantie in ambalaj dau 6 ani, dar despre termenul de garantie nu scrie nimic in germana. Este lipita o eticheta in romaneste pe bidon. Iara in neregula mi se pare faptul ca pe toate saiturile de comercializare in fisa tehnica era trecuta si norma 502.00, dar pe bidon nu este. Nu stiu ce sa mai cred. Cei care a/ti cumparat aceasta marca tot asa data de fabricatie veche aveati?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!