Jump to content

Golf Gtsport

flash099

Postare recomandată

Frumoase pozele... atat cat se poate intelege din ele, fiind facute noaptea. Dar care e treaba cu masina asta? Inteleg ca tocmai ti-ai luat-o. Zi ceva despre ea...dotari, pret, planuri de viitor... daca vrei vreo parere de la cineva trebuie intai sa spui tu "ce ai pe suflet".

Link către comentariu

Mai multe informatii ne poti da?? De ex: motorizare, dotari + ceva poze cu interiorul.

P.S. Ai suspensie de drumuri grele ca pare cam inaltata masina??

Imi place ca e cu 2 usi :vaidecapulmeu:

Modificat de rex
Link către comentariu

booon...o sa fac un update la poze cand o sa prind o zi frumoasa si o sa fie si ea curata, ca ma imbolnavesc cu praful asta...

masinuta e noua... am ridicat-o pe 30 ianuarie de la Bacau...am vrut sa o iau de la Bucuresti de la un "dealer autorizat", dar tipul care m-a "servit" a fost atat de mitocan incat i-am zis direct in fata: mestere, cu atitudinea asta, si cu tupeul si nesimtirea pe care le ai te asigur ca prefer sa merg pe jos decat sa-mi iau o masina de la tine si sa stiu ca o sa castigi bani de pe urma mea...

ca sa va faceti o idee: il intreb:

eu: in ce culoare vine bara spate?...nu de alta dar pe strada majoritatea pe care le vazusesm, chiar daca nu erau GTSport aveau bara din spate din plastic..

el: in culoarea caroseriei

eu: sigur?

el: sigur

cand ma duc a doua oara pe la el vad ca absolut toate masinile din showroom, de la polo la touareg aveau bara din spate din plastic...asta dupa ce am verificat intai si pe forum care e treaba

eu: mestere, ziceai ca masina mea vine cu bara din spate in culoarea caroseriei

el: pai da

eu: pai cum asa, ca m-am interesat si nu vine

el: pai dvs vreti masina neagra si bara din spate e tot neagra, chiar daca e de plastic, deci e in culoarea caroseriei...

evident ca in momentul ala i-am zis ceva de dulce si replica de mai sus si m-am carat...inchid paranteza

Detalii

motor 1.4 TSI 140CP

black magic pearleffect

tapiterie antracit + rosu

Optionale:

ESP

Dublu climatronic

Pachet lumini si vizibilitate

Cotiera centrala

computer de bord plus

...si ultima si cea mai imprtanta pentru mine: Jante R17 Siena :icon_thumright:

Nu doar ca n-are pachet de drumuri grele, dar e mai joasa cu 1.5 cm decat golful normal (standard pentru GTSport) si are suspensie sport..

Atasez cateva poze facute cu telefonul cand am luat-o... sunt pe lumina, deci va puteti face o idee cat de cat...Urmeaza si poze artistice in curand :D

post-8179-1204114711_thumb.jpg

post-8179-1204114735_thumb.jpg

post-8179-1204114780_thumb.jpg

post-8179-1204114797_thumb.jpg

post-8179-1204114818_thumb.jpg

Modificat de flash099
Link către comentariu

era sa uit...

are doar 1400 km in momentul de fata si am incercat sa o menajez...am tinut-o sub 3000 de ture...

de la 1500 la 2000 o duc pana in 4000 de ture, iar dupa 2000 mergem pe blana :icon_thumright:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina. Si mie imi plac mult jantele Siena, se potrivesc foarte bine pe masina. :icon_thumright:

Link către comentariu

Pare cel putin la fel de inalta ca am mea!! Poate nu am eu suspensie de drumuri grele :))

Oricum, frumoasa!! Sa o stapanesti sanatos

P.S. Se pare ca toti dealerii VW sunt de rahat :)

Link către comentariu

ff frumoasa masina multi km fara probleme

PS cred ca ai si geamurile din spate + luneta in tenta verzuie 65% si din cate stiu eu e dotare optionala:)

Link către comentariu
  • Administrator

frumoasa!

mic sfat: personal as incerca sa gasesc jante ceva dark... toata masina are alura asta si ar arata super si cu jantele in acelasi ton ;)

Link către comentariu
frumoasa!

mic sfat: personal as incerca sa gasesc jante ceva dark... toata masina are alura asta si ar arata super si cu jantele in acelasi ton ;)

Merci de sfat, dar n-am de gand sa o tunez... :P

Sincer mie imi plac super mult jantele astea cum vin pe ea, si chiar jantele sunt ultimul lucru pe care m-as gandi sa-l schimb la ea.

Primele doua pe care vreau sa le schimb sunt bara spate si stopurile.

Vreau sa-i pun bara spate putin mai sportiva (si in culoarea caroseriei evident, nu plastic dintr-ala), si sa-i scot tevile afara de sub ea... Asta se intampla prin vara dupa ce imi revin din datorii...

Nu va fi nimic "strigator la cer", merg pe eleganta/stil :)

Cu stopurile inca nu sunt foarte convins...

Am vazut totusi prin oras niste stopuri foarte misto pe un GTI...

Trebuie sa ma documentez mai bine...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Foarte frumoasa! Trebuia sa dai un strigat pe intalniri Bacau, te faceam cu o cafea si o sampanie la ridicare! Multi Km fara probleme.

Link către comentariu

N-ar fi stricat ce-i drept...

Nu eram foarte "in the forum" la vremea aia, dar tinand cont ca sunt din Tg Ocna ajung destul de des pe acolo...

Poate ne vedem... da' sampania aia se transforma in suc :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!