Jump to content

Polo Gti

Luc BGN

Postare recomandată

azi am fost sa-mi fac geometria si mi-a zis tipul ca este ok si ca nu am nevoie de ajustare - un pic ciudat dupa ce am schimbat suspensia, am lasat-o...s-a umblat serios la ea si totusi e ok...o veste buna pe ziua de azi ;)

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Luc BGN

26

• Andrei AXN

4

• RoSonic

3

• Alex@Audi

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am pus si suspensia si bara stabilizatoare (jos) revin cu poze...

s-a mai imbunatatit aderenta? a 3-a rupe la fel de rau?

Link către comentariu

Drept sa spun s-a mai incalzit afara...tot se pierde aderentza dar suspensia a mai indreptat situatia zic eu..oricum acum am probleme cu bucsele originale si trebuie sa le schimb. Am fost la seat si m-am uitat dupa bucsele de ibiza cupra, le-am vazut sunt pine, arata misto, o sa le iau cat de curand.

Link către comentariu

Superba din toate punctele de vedere!

Cat mai multi kilometrii cu satisfactii si fara incidente, si spor la modding!

Link către comentariu
Superba din toate punctele de vedere!

Cat mai multi kilometrii cu satisfactii si fara incidente, si spor la modding!

mersi de compliment, daca imi aduc bine aminte te-am complimentat si eu pe tine mai demult (jantele BBS)

Link către comentariu
mersi de compliment, daca imi aduc bine aminte te-am complimentat si eu pe tine mai demult (jantele BBS)

Nu cred ca eu am fost cel pe care l-ai complimentat, pentru ca activez pe forum de aproximativ 3 saptamani :cheers:

De curand mi-am luat masina si doar recent mi-am facut cont aici pe forum, probabil ai complimentat pe altcineva cu un nick asemanator cu al meu.

Oricum asta e mai putin important ;)

Link către comentariu

Saptamana trecuta am comandat de la Seat bucsele pline si 2 antene smechere pentru mine si ZIX, admisia de pe ibiza cupra, sii strutbarul tot de pe ibiza cupra care este singura care nu a ajuns, din cauza nemtilor...chipurile nu o au pe stoc si trebuie sa mai astept 2-3 saptamani (la cat de cautata este masina...)...incet incet devine cart masina, este foarte misto de condus pe drumuri bune.

thumb.php.jpg

12.php.jpg

121b.php.jpg

1212121.php.jpg

Link către comentariu

foarte tare masinuta, sa o stapanesti sanatos

P.S. in realitate e mai tare decat in poze, te-am vazut 1 data prin dorobanti :rolleyes:

Link către comentariu

mersi mersi in cateva saptamani urmeaza sa-i schimb aspectul exterior..sa speram ca va fi si mai misto

Link către comentariu

Salut man,

Sa stapanesti masina sanatos... am avut o discutie contradictorie cu un prieten. Poti a dai niste detalii despre consum... sunt chiar curios, particularizeaza pentru bucuresti :Driver: :Driver:

Link către comentariu
Salut man,

Sa stapanesti masina sanatos... am avut o discutie contradictorie cu un prieten. Poti a dai niste detalii despre consum... sunt chiar curios, particularizeaza pentru bucuresti :icon_thumleft: ;)

pai daca mergi normal consumul mediu in oras este 10 - asta in cazul in care este trafic normal nu bara la bara..deci dupa ora 20 atat imi ia.

Link către comentariu

Dupa ora 20 ajung si eu la un consum splendid :salut: , dar pana atunci ... hmmm am reushit sa scot consum de 18% cu tdi-ul meu din pipera pana in drumul taberei.

Link către comentariu
Dupa ora 20 ajung si eu la un consum splendid :D , dar pana atunci ... hmmm am reushit sa scot consum de 18% cu tdi-ul meu din pipera pana in drumul taberei.

18% ???

eu lucrez in pipera si sunt stundent la ase ... asa ca fac zilnic pipera romana la ore foarte aglomerate ... si maxim am scos 13.1 cu GTI :blink:

Link către comentariu

depinde si cum pleci de pe loc, cum schimbi vitezele, orice e posibil in Bucurestiul zilelor noastre... :)

Link către comentariu
depinde si cum pleci de pe loc, cum schimbi vitezele, orice e posibil in Bucurestiul zilelor noastre... :D

foarte corect ... dar 18% cu tdi ?? doar daca e vreun a8 ceva ...

Link către comentariu

da..conteaza cum pleci, cum schimbi etc mai ales ca eu nu merg cu ea ca un bosorog..ii dau nu gluma, si adevarul este ca mi-ar fi placut sa consume mai putin, dar putere fara consum nu prea se poate:D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!