Jump to content

Polo Gti

Luc BGN

Postare recomandată

Vad ca microbul Polo GTi face noi victime :) :ceuameni:

Asta sa fie problema ta ca rupe aderenta... Sper sa nu auzim de alte probleme.

Sa o conduci cu placere.

Link către comentariu
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Luc BGN

26

• Andrei AXN

4

• RoSonic

3

• Alex@Audi

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

In general "se vede" diferenta la... "pipait". Cel putin asa mi se pare mie... :)

P.S.: Felicitari, Luc, masina iti trage bine! ;)

mersi mult zix, tot respectul. cat despre bordul ugradat am uitat sa precizez si de butucul de la portbagaj care l-au scos - deci nu mai deschizi cu cheia, doar din telecomanda - oricum nu-l foloseam si arat mai bine, e mai curata...

bordul din spuma nu ma scuteste de greierasi si alte zgomote dubioase care se petrec in spatele lui...as fi vrut sa fac si eu o curatzenie cum a facut zix dar nu am timp si experienta sa ma bag in asa ceva - mi-e frica sa nu rup ceva sau...

mersi la toti pentru urari...ne vedem pe partie :P

Link către comentariu
...Roadrunner...
...as fi vrut sa fac si eu o curatzenie cum a facut zix dar nu am timp si experienta sa ma bag in asa ceva - mi-e frica sa nu rup ceva sau...

Ce curatenie ?

Link către comentariu
Ce curatenie ?

se aud tot felul de scartzaieli...si prin usa si la torpedou, mai ales acum dupa cip rezonatorul vibreaza aiurea, se aude ceva din bord care vibreaza si nu-mi dau seama.

Link către comentariu

Asa acum o mica dezbatere - am gasit intr-un final niste poze reale, nu preparate in photoshop de catre tuner, este vorba de fostul caractere actualul B&B, iar dezbaterea este ---> Care este mai potrivit/misto/etc pentru culoarea mea B&B-ul(cu sau fara faruri ceata) sau cel de CUP?????????NU MA POT HOTARA - bate un pic vantul catre cel de cup...

post-1815-1204047064_thumb.jpg

post-1815-1204047102_thumb.jpg

post-1815-1204047257_thumb.jpg

post-1815-1204047395_thumb.jpg

post-1815-1204047486_thumb.jpg

post-1815-1204047642_thumb.jpg

post-1815-1204047663_thumb.jpg

post-1815-1204047671_thumb.jpg

post-1815-1204047692_thumb.jpg

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu

Mie imi place foarte mult cum arata masina fara nici un kit exterior. Are un look foarte curat!

Cup-ul, intaradevar arata mai bine, dar eu daca as fi in locul tau nu as baga bani in look-ul exterior! Eventual ceva la interior sau la motor!

P.S. Consider ca strici look-ul masini daca folosesti kit-ul B&B

P.S.2 Consider ca unele masini nu arata bine decat daca sunt tunate si altele care arata bine netunate (aici e vorba de kit exterior si nu de jante, stopuri, faruri adica lucruri marunte). Consider ca masina ta face parte din a 2-a categorie. Mult succes!

Modificat de rex
Link către comentariu

In primul rand bara de care zici e facut de Caractere, B&B doar il preia si il revinde alaturi de celelalte modificari pe care le ofera ei. Si e foarte probabil ca daca- l comanzi la direct de la Caractere iesi mai ieftin.

Acuma legat de comparatia intre cele doua: Prizele de pe cel de la Caractere imi plac mult mai mult, insa nu-mi place ca e foarte vizibil ca e atasat la bara originala si ca nu e bara dintr-o bucata. Daca era asa ar fi fost mai frumos decat cel de Cup... asa insa nu.

Am atasat inca o poza cu bara de la Caractere...

si ca bonus poza cu bara de la RDX pe care eu personal as prefera-o celor doua mentionate de tine :)

post-1880-1204051705_thumb.jpg

post-1880-1204051876_thumb.jpg

Link către comentariu

pe mine poza asta m-a facut sa ma hotarasc...desi nu este gti (faruri), nu a vopsit bine spoilerul :)

de cup o sa comand...

post-1815-1204053835_thumb.jpg

Link către comentariu

Bara de Cup mi se pare mai agresiva. E o alegere buna...la spate pentru ce vei opta?

Succes la modificari. :lol:

Link către comentariu

pe spate o sa pun bara blue motion - cu partea entrala vopsita in negru gen golf gti sau leon cupra, iar pragurile tot de la blue motion adica cele de pe cup.

post-1815-1204063022_thumb.jpg

post-1815-1204063282_thumb.jpg

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu
...Roadrunner...

Deci pina la urma, alegi varianta mea ? :lol:

O sa iasa frumos.

@RoSonic : Bara de la RDX e frumusica in poza, insa te asigur ca in realitate, executia si finisarea dau mult de gindit.

Montajul la bara mea a fost facut undeva unde oamenii au montat multe kituri exterioare aftermarket, si toti au fost uimiti de calitatea barii.

Link către comentariu

Asa ... acum sa va spun cate kg am "slabit" cu noile jante ATS

- janta originala pe 16"--->9,1kg

- cauciuc original conti sport2--->8,5Kg

TOTAL : 17,6kg/roata ---> 70,4kg toate 4

- janta ATS 17"--->7,5kg

- cauciuc Dunlop sp maxx L--->7Kg

TOTAL : 14,5kg/roata ---> 58kg toate 4 ---------------------> 12,4kg SCAZUTE

...nici nu vreau sa ma gandesc ce greseala as fi facut daca le-as fi luat pe cele de pe golf gti pe 17" - erau mult mai scumpe si muuuult mai grele.

tin sa precizez ca jantele ats pe 16" aveau 6kg!!!

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu

frumoasa rau masina !! spor la modificari !! LSD ul este o achizitie buna, crede ma din experienta ca merita toti banii, am cumparat si nu mi pare rau !! vezi la racing nick, ii trebuie codul tau de cutie ca sa ti faca oferta (asta in cazul in care nu au pe site trecut exact modelul pt masina ta)

Link către comentariu

cu sigutanta am sa pun si LSD, dar dupa ce termin modificarile specificate in primul post, mersi BBM.

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu

Am pus si suspensia si bara stabilizatoare (jos) revin cu poze...

Link către comentariu

Nu am lasat-o mult, pe fata incap 2 degete iar pe spate 2 jumatate :blush: . cand sunt 2 pasageri in masina se mai lasa si pe spate exact cat trebuie ca sa fie egale distantele ( mai precis pe fata de la buza jantei pana la buza aripii sunt 9 cm, iar pe spate 10). Nu-mi dau seama daca ar mai trebui lasata...Oricum difereta este semnificativa in sensul ca este mult mai rigida si mai receptiva; am montat si bara stabilizatoare H&R(swaybar-ul original "atingea" dupa ce am lasat masina). S-au chinuit destul de mult baietzii la montarea barii (aprox 4 ore) nu vroia sa mai intra la loc , dar au reusit...multumiri lui Gogu(NHT) si Marian :) .

Ultima poza este inainte de montarea suspensiei.

post-1815-1204374973_thumb.jpg

post-1815-1204375274_thumb.jpg

post-1815-1204375447_thumb.jpg

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu

Arata bine cu noua suspensie. Te-am vazut de dimineata pe la Romana si mi-a placut cum se vede. Nu e nici foarte lasata, e bine de tot. Tine-o tot asa

Link către comentariu
Arata bine cu noua suspensie. Te-am vazut de dimineata pe la Romana si mi-a placut cum se vede. Nu e nici foarte lasata, e bine de tot. Tine-o tot asa

:DDD mersi mult de incurajare, aveam dubii, nu stiam daca ar mai trebui s-o las sau nu...

Link către comentariu

Mai e ceva de zis...superb...incep sa ma indragostesc de Polo GTI.

Cand te mai vad poate ma dai si pe mine o tura...iti fac semn.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

bineinteles, numai sa te recunosc ca sunt mai zapacit :D ( o sa ti memorez numarul :D

Link către comentariu

Pozele arata bine .Ma gandeam sa ma duc la starea civila sa iau un fotograf profesionist sa-mi faca niste poze ca eu nu ma pricep :blink: Toba iese la fel de mult ca cea originala dar prelungirea de la blue motion e cea care iti da senzatia ca toba e putin mai scurta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!