Jump to content

Polo Gti

Luc BGN

Postare recomandată

Am asteptat sa fac primele modificari si abia apoi sa prezint masina....este vorba despe POLO GTI 9n3 (1.8 T) 2008. Nimic deosebit fata de polo gti-urile deja prezente pe forum...imbunatatirile producatorului - mult asteptatul bord din "spuma".

Modificarile posesorului -

1. cip TCM , presiune initiala 0,5bar - presiune actuala 0,85bar --->fuge de rupe, diferenta este fantastica - trebuie sa ma obisnuiesc pentru ca pierde aderenta chiar si intr-a 3 a (in conditiile actuale - 9grade). trage destul de violent incepand cu 3000rpm. se estimeaza 190cp.

2. jante ATS DTC superlight 17 + anvelope dunlop sport maxx

urmeaza montarea: suspensiei reglabile KV - variant 1

H&R si MOMO (de pe seat) - swaybar si strutbar

(ornamente finala SEBRING sau, daca apare noua evacuare completa de la milltek pt polo gti)

stopuri cu fundal negru si clear glass

admisie (de pe seat) ,

iar peste cateva luni: spoiler fata gti cup, praguri blue motion, spoiler spate blue motion, eleron gti cup, kit frane

post-1815-1203706545_thumb.jpg

post-1815-1203706721_thumb.jpg

post-1815-1203706890_thumb.jpg

post-1815-1203707224_thumb.jpg

post-1815-1203707796_thumb.jpg

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu
  • Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Luc BGN

26

• Andrei AXN

4

• RoSonic

3

• Alex@Audi

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte tare masina. Felicitari pentru jante...arata foarte bine. Ti-am admirat-o ieri in oglinda prin Aviatiei :blink:

Link către comentariu

superba!

ar trebui un photoshoot, tu, zyx, si roadrunner. :unsure: 3 culori, 3 bestii. am vazut-o si live si arata f bine :lol:

Link către comentariu
superba!ar trebui un photoshoot, tu, zyx, si roadrunner. :) 3 culori, 3 bestii. am vazut-o si live si arata f bine ;)
M-am gandit la asta, sper sa ne intalnim cat de curand.Dar astazi mi-am dat seama ca am o problema...trage ff violent de la 3000 si rupe aderenta chiar si cu anvelopele de vara, afara erau 15 grade..ceva nu e bine sau poate e prea usoara masina, trebuie sa vorbesc cu runner sau cu zix sa ma plimb si cu ei sa vad daca si ei au aceeasi problema...am sa vorbesc si cu Dragos poate mai ajustam un pic.Ma bucur ca v-au placut pozele -> ne vedem pe sosele :Driver:

Astept oricum sa se mai uzeze cauciucurile si sa-mi pun si suspensia..poate se va mai diminnua din efectul asta ff neplacut. a 1 a plec normal, a 2 a rupe aderenta si a 3 a la fel...foarte enervant

Modificat de Luc BGN
Link către comentariu

Sublima jucarioara :Driver: Enervant poate in trafic cotidian cu problemele de zvacnire, dar cred ca e cu atat mai placuta senzatia cand ai chef de putin forja pe inserate...

Distractie placuta la volanul ei si numai bine !

Link către comentariu

Problema cu ruperea aderentei nu ar trebui sa te mire: cai multi, cuplu destul, tractiune fata, roti cu diametrul mic, latime a anvelopei (ca banuiesc ca tot 205 ai)relativ ingusta...

asa ca trebuie sa te inveti sa "dozezi" acceleratia sau sa lasi esp-ul pus si sa te lasi pe mana sistemului ala electronic de blocare a diferentialului (care simuleaza cu ajutorul franei un diferential autoblocant...) desi se mai baga "pe fir" controlul tractiunii si-ti taie gazu...

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

daca a zis ca are jante pe 17 ,ar trebui sa fie cu cauciucuri de 225

arata super bine,felicitari pt alegere

Link către comentariu

exista vreo sansa sa-i pui LSD pe fata? o sa rupi gura targului daca ar merge.

oricum frumos. eu ma bucur de fiecare data cand apare cate o masina puternica pe forum.

Link către comentariu
daca a zis ca are jante pe 17 ,ar trebui sa fie cu cauciucuri de 225

la polo cand zici jante pe 17, primul gand e ca-s 205/40/17 (cel putin asa trecut in talon si recomandat de vw), nu 225/45/17 cum e la surorile mai mari, la care e si diametrul mai mare ;) Daca ar fi sa aiba 225 ar insemna ca sa aiba un aspect ratio de 35%.... dar din ce stiu eu anvelopele 225/35/17 sunt destul de rare....

De aici presupunerea ca are doar 205.

Modificat de RoSonic
Link către comentariu
exista vreo sansa sa-i pui LSD pe fata? o sa rupi gura targului daca ar merge.oricum frumos. eu ma bucur de fiecare data cand apare cate o masina puternica pe forum.
da se poate pune si sper intr-un viitor, dar nu cred ca unul apropiat pentru ca stiu despre ce este vorba cum arata si ce face dar nu stiu inca exact de unde iau, ce fel de lsd pentru polo ul meu...am sa ma interesez
la polo cand zici jante pe 17, primul gand e ca-s 205/40/17 (cel putin asa trecut in talon si recomandat de vw), nu 225/45/17 cum e la surorile mai mari, la care e si diametrul mai mare :blink: Daca ar fi sa aiba 225 ar insemna ca sa aiba un aspect ratio de 35%.... dar din ce stiu eu anvelopele 225/35/17 sunt destul de rare.... De aici presupunerea ca are doar 205.
exact...anvelopele sunt 205/40/r17 janta r17/7,5 etc mi am cam luat tzeapa cu cauciucurile - am vbt cu voinea si mi-a zis ca sport maxx are si el pe golf plus (unde are cuplu de 400) si pierde aderenta imediat...mi-a recomandat michelin...pe viitor asa am sa fac (e de discutat mult pe tema asta asa ca nu dezvolt)
Link către comentariu
da se poate pune si sper intr-un viitor, dar nu cred ca unul apropiat pentru ca stiu despre ce este vorba cum arata si ce face dar nu stiu inca exact de unde iau, ce fel de lsd pentru polo ul meu...am sa ma interesezexact...

incearca sa faci o prioritate din asta, mai ales daca ai asa multi cai. o sa schimbe complet masina.

pana acum imi place ce am vazut.

a, pe michelin am mers si eu pe toate masinile. nici o problema. ce model mai exact te intereseaza?

Modificat de c6t9
Link către comentariu

Incearca sa cauti la www.quaife.co.uk, nu cred ca nu au LSD pentru 1.8 turbo cu 5 trepte.

Foarte misto masina si jantele ii stau foarte bine. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
incearca sa faci o prioritate din asta, mai ales daca ai asa multi cai. o sa schimbe complet masina.

pana acum imi place ce am vazut.

a, pe michelin am mers si eu pe toate masinile. nici o problema. ce model mai exact te intereseaza?

vazusem niste pilot sport ff misto dar care am inteles ca nu se mai fabrica, asa ca sa nu am probleme daca distrug unul, am preferat sa iau dunlopurile sp maxx

----dupa ce le "tocesc" bine am sa trec pe michelin.

Link către comentariu
Incearca sa cauti la www.quaife.co.uk, nu cred ca nu au LSD pentru 1.8 turbo cu 5 trepte.

Foarte misto masina si jantele ii stau foarte bine. :angry:

M-am uitat pe site, am sa vorbesc si cu Fusco de LSD, scria pe site de un Ford st de 350 de cai care cu LSD ul lor avea performate de 0.3s pana la 100 - imbunatatite - nu-i prea putin? pentru 600 de lire.

Link către comentariu

Citeste un pic mai atent si vei vedea ca s-a folosit un focus ST de 350 de cai drept baza si dupa aia au montat LSD-ul.

S-au castigat 0.3 secunde fata de performantele masinii modificate nu fata de una stoc, deci nu pare putin.

Modificat de dan i
Link către comentariu

LSD nu ajuta doar la plecare, ci face si minuni pe viraje. :)

In alta ordine de idei, felicitari pentru masina, vecine. In sfarsit, nu mai e masina mea singura modificata de pe strada.

Link către comentariu
...Roadrunner...

Asa bre' ...

Misto jante, ce sunt ? :lol:

Hai pune mina si monteaza achizitiile ca ai ramas in urma...

@Bogdan : Poze o sa facem cind o sa fie toata lumea gata. Mai trebuie sa vina inca un GTI, e in chinurile nasterii acum. Deocamdata ne scremem :).

Sper ca pina in vara sa putem sa avem 6 GTI-uri (Luc, Zyx, Rosonic, Sicu, P.I.G si cu mine) gata pentru sedinta foto.

Spor la treaba tuturor...

Cu respect,

Roadrunner

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu

In general "se vede" diferenta la... "pipait". Cel putin asa mi se pare mie... :D

P.S.: Felicitari, Luc, masina iti trage bine! :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!