Jump to content

New Beetle Arte

Gelu

Postare recomandată

Tocmai am cumparat sotiei un VW New Beetle. Este din octombrie 2003, 43.000 km, varianta de echipare ARTE. Are un motor de 1.4 (o sa spuneti ca e mic, dar in aproape 2000km m-am convins ca este ideal pentru sotie tinand cont ca o sa mearga in oras). Masina am luat-o personal din Germania de la o reprezentanta VW. Pretul a fost de 9400 euro.

14c327tn3.th.jpg img3759fe3.th.jpg img3755fc9.th.jpg

Sa nu ma injurati ca nu vedeti pe nicaieri scris VWForum.ro, nu am avut timp, dar promit ca o sa apara cat de curand, cu sau fara acordul sotiei. :icon_bounce:

Link către comentariu
  • Administrator

Sa o stapaneasca sanatoasa.

Si incidente cat mai putine. :icon_bounce:

Link către comentariu

Nu este facuta de mine poza si nu este nici foarte clara, o sa ii mai fac eu cateva sedinte foto, dar nu azi.... :icon_bounce:

14ae27jh8.th.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa. Felicitari !

S-o plimbe cati mai multi km, fara incidente si cu aceeasi placere ca in prima zi.

Te asteptam cu ea si pe la Craiova, la o intalnire, s-o vedem pe viu. :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Va multumesc pentru urari. La Craiova voi fi nevoit sa vin pentru inmatriculare, poate organizam rapid o intalnire..... :) . Despre masina pana acum pot spune ca mi se pare foarte stabila. Sper sa o conduc cat mai putin, se cam uita lumea ciudat la mine.... ;) .

img3762oa0.th.jpg img3832di4.th.jpg

Link către comentariu

Salutare!Frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos si fara incidente!

Te asteptam la intalniri sa o vedem live:)

Link către comentariu

Multumesc pentru poza cu interiorul . Arata intr-un mare fel cu "floricia" aia in bord . Am vazut ca este o moda , multe masini o au , ori asa vin ele din fabrica !

Oricum , bafta cu buburaza caci este de mare efect !

Link către comentariu

Mutumesc pentru urarile si aprecierile voastre. Floricica aia e pusa intr-o "vaza" care este probabil in standard la tipul asta de masina. Oricum am jurat ca primul care va mai rade de mine la semafor (atunci cand o conduc) o sa primeasca acea floricica, oricare ar fi ea.... :lol: Intre timp mi-am montat 90% alarma si 30 % senzori de parcare, mai am ceva de lucru. As vrea si o folie pe geamuri, dar ceva foarte subtire, maxim 30%, dar asta cand va fi sotia sigura pe volan. ;)

O poza "de familie" cu toate ca veteranul e cam neingrijit:

img3758gr1.th.jpg

Link către comentariu

Felicitari, Gelu, pentru alegerea facuta !

E foarte tare masinuta si pot sa iti spun din experienta proprie ca e foarte stabila. Daca te uiti atent, rotile sunt cu mult in afara zonei habitaclului, e aproape imposibil de rasturnat. Sa o conduceti cu placere, amandoi :P

P.S. In legatura cu privirile ciudate ale celorlati, sa vezi ce ciudat se uita cei cu Q7, Seria 5 sau A8 cand trec pe langa ei si se gandesc ca i-a 'facut' o broasca. :Driver:

Modificat de ierdnA
Link către comentariu

Multumesc. Tocmai am apucat sa citesc si eu despre grasul tau, ce sa zic, eu nu voi avea niciodata satisfactia sa ma tin de un A8, masina pe care am luat-o va fi folosita 90% numai in oras, are motorul prea mic pentru a iesi cu ea din localitate (cu exceptia cazului in care doresc sa conduc din placere). Ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii despre masina pe baza VIN-ului, am cateva nelamuriri la varianta asta de echipare.

Link către comentariu

Intr-adevar, nu am pus la indoiala scopul pentru care ai cumparat-o. Eu doar spuneam ca exista mai multe aspecte care trebuie luate in considerare inainte de a arunca o privire 'ciudat'.

Trecand peste, cateva informatii despre echiparea Arte poti gasi aici. In principiu este o editie foarte generoasa, care a fost menita sa mai revigoreze vanzarile (destul de mici) ale Beetle-ului. Daca vrei sa mai cauti si alte informatii, poti sa te inscrii si aici.

Drive safe !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!