Jump to content

Inca Un Pasionat Printre Voi ...

mirc

Postare recomandată

Salut VW's peuple,

Sint un fericit posesor al unui Passat B6 2.0 TDI, 140CP, Confortline, filtru DPF, mocca-anthracit, cumparat in noiembrie 2007, nou (132 KM), din GERMANIA.

Pretul 21900 EURO (tot inclus, deci pret total).

Ca optiuni:

1. Bluetooth,

2. 10 airbags

3. 10 boxe (difuzoare)

4. GPS monocrom RNS 300 (cu MP3)

Revin cu poze pentru o prezentare completa.

Mirc :)

Link către comentariu
pinguinuldestepa

Bravo,felicitari, sa-l stapanesti sanatos si fara incidente.

Uite acum ai ocazia sa vezi cat de amabili sunt moderatorii :)

Link către comentariu

salut liviuiulian,

Revin cu poze cat pot de repede, dar momentan sunt la serviciu si nu cred ca am pe undeva pe hard. Dar caut ...

Mirc :Driver:

Link către comentariu

pinguinuldestepa... Suntem foarte amabili :Driver:

Stimate domn mirc, pe aceasta cale tinem sa va aducem la cunostiinta obligativitatea citirii si respectarii regulamentului acestui forum, lucru de care ati fost informat si la care v-ati dat acordul in momentul inscrierii.

Conform acestuia, un nou topic se deschide in aria corespunzatoare, lucru pe care dumneavoastra ati omis sa-l faceti. Aria Passat B6 este o arie tehnica in care se expun probleme ale masinii si se dau eventuale sfaturi spre rezolvare. Dupa incantarea de care dati dovada in prezentarea succinta a masinii pe care o detineti, deduc ca (inca) nu aveti probleme cu masina care sa necesite deschiderea unui topic in aceasta arie.

Prezentarea masinii personale (inclusiv foto) se face in aria dedicata "Masina mea", pe care cu usurinta o puteati observa daca aveati rabdarea sa parcurgeti sumar ariile principale de pe acest forum. O sa rog un coleg moderator sa mute acest topic in acea arie.

Cu speranta ca informatiile pe care le-am scris mai sus va vor fi de ajutor, va urez o sedere placuta in mijlocul acestei comunitati.

Va multumesc,...

Asaaa...adica cu alte cuvinte Bine ai Venit! pe forum si vezi ca ai inceput cu stangul. Din primul topic ai postat intr-o arie gresita si nu ai folosit "search"...asta ca sa nu zic ca nu ai citit Regulamentul :blink: ai de facut drept pedeapsa 10 ture de cladire, 100 flotari si 200 abdomene...sa nu se mai repete.

Sa stapanesti sanatos masina si multi Km fara incidente.

P.S. Am vazut ca intre timp un coleg ti-a mutat topicul la locul lui (in timp ce eu scriam aici)...da m-am chinuit cam mult la concepere si daca tot a iesit ceva am zis ca e bine sa vezi si tu.

P.S.2 Sa nu folosesti te rog pe forum limbajul al carui nume il folosesti ca nick. Nu este acceptat si mai mult, se sanctioneaza acest lucru. Te rugam sa scrii corect si sa folosesti cum trebuie semnele de punctuatie, etc...ne va fi mai usor sa citim si sa intelegem ce spui. De asemnea, ar trebui sa stii ca campul "Location" din profil este OBLIGATORIU. Te rog sa treci acolo orasul din care esti. Ne va fi util cand vei expune o problema, pentru a stii cine te poate ajuta.

Ufff, ce mult am scris...

Link către comentariu

(10 ture de cladire, 100 flotari si 200 abdomene).cam mica pedeapsa!!!o intrebare:masina are si 4 motion?

Link către comentariu

Stimate domn Adrian Radu, va inteleg supararea, imi cer scuze ca am fost cam grabit in a posta acest prim mesaj pe forum, sau poate nerabdator.Nu-mi sta-n fire sa nu respect regulile jocului. Pe viitor ma voi conforma. Cit priveste locatia, am uitat sa spun ca de cativa ani locuiesc in Franta, dar de loc sunt din Cluj-Napoca. Sunt un membru mai vechi al unui forum similar aici si sunt bucuros de a putea impartasi din experienta mea si din cunostintele si datele pe care le detin. Nu este primul passat care-mi ofera doar bucurie, fara nici o problema (normal caci este nou). Ce-l vechi vandut la 175 000 km, un 1.9 TDI (motor ATJ), 115 CP, din anul 2000, a mers ca un ceas elvetian, dar si intretinut ca la carte.Inca o data multumesc de sfaturi si voi tine cont de ele.

Mirc

Modificat de mirc
Link către comentariu

Asteptam poz(n)e cu masina (int/ext) si o lista mai detaliata cu dotarile. Nu de alta dar au fost tot felul de discutii pe forum referitoare la cumpararea unei masini (noi) direct din Germania in loc de achizitia ei din Romania. Ar fi interesant de stiut cat ar costa o masina identica la dealer in Romania, dat fiind ca tu ne-ai spus si pretul. Daca stim exact si ce optionale/echipare ai, o sa putem face o comparatie relevanta. Ai obtinut vre-un discount sau asta a fost pretul oficial? Ceva gratuitati ti-au dat? Alarma, covorase, jante, vopsea...nu stiu, orice...

:offtopic: Felicitari...ai "fugit" la timp din tara. Si sper ca tonul tau "oficial" este in gluma, la fel cum a fost si exprimarea mea oficiala...doar ideile din ea sunt reale :)

P.S. Spune-mi Rapier...deja nu mai reactionez cand ma striga cineva pe nume :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Ok, Rapier,

Revin cu detalii poate mai spre seara, dar momentan sunt la serviciu. Aici se lucraza pe bune, cred ca toti cam stiu asta.

Pana atunci va dau site-ul de unde am luat-o. Si primul passat (din iunie 2000, EDITION, arata TOP), l-am luat tot din Germania, in 2004, avea 3 ani si ceva luni (116 000 km - 9900 euro), si l-am vandut la 175 000 in noiembrie 2007 cu 8000 euro. Arata tot TOP si la vanzare. A se sti ca sunt maniac, pe bune. Gata cu vechiul passat, revin cu noutati, promit.

Mirc

Link către comentariu

Scuze, am uitat sa va dau site-ul: http://vw-soest.maxmoritz.de/

Sunt niste tipi super. Masina pe care am luat-o a fost cumparata de un angajat al uzinei VW (aici este stiut ca angajatii pot cumpara o data pe an o masina cu discount gros) si revandut-a la acest concesionar VW. E drept ca ocaziile sunt mai rare dar trebuie cautat, sunat, retinut si apoi restul cu achizitia.

Mirc

Modificat de mirc
Link către comentariu

Revin cum am promis cu cateva poze:

post-22520-1203679207_thumb.jpg post-22520-1203679222_thumb.jpg post-22520-1203679233_thumb.jpg post-22520-1203679349_thumb.jpg post-22520-1203679366_thumb.jpg post-22520-1203679381_thumb.jpg

post-22520-1203679525_thumb.jpg post-22520-1203679550_thumb.jpg post-22520-1203679560_thumb.jpg

post-22520-1203679574_thumb.jpg post-22520-1203679585_thumb.jpg post-22520-1203679599_thumb.jpg

post-22520-1203679611_thumb.jpg post-22520-1203679623_thumb.jpg

Mirc :nono:

Modificat de mirc
Link către comentariu

salut mirc! frumoasa foc masina ta ,s-o stapnesti sanatos si cati mai multi km fara nici un evenimet

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos..pt inceput masinuta a avut noroc ca nu incaseaza toate gropile din Romania chiar de noua..numai bine,sa ne tii la curent.. am uitat sa precizez un lucru..ii lipseste sticker-ul vwforum.ro :) s-o conduci cu placere! :)

Link către comentariu
  • 2 months later...

masina "cere" cu ardoare niste jante de aliaj :(

supertare.. is curios care ar fi fost pretul la dealer in romanica cu optionalele de pe ea

Link către comentariu

Salut meghitz ,

Pretul dat de configurator este de 31400 euro.

Jantele in aliaj usor sunt in proiect. :icon_thumright:

Mirc

Link către comentariu

sal . frumoasa masina sa o stapenesti cu placere si multi km fara evenimente

PS mi se pare fffff mare pretul configuratorului cred ca exgerezi putin

Link către comentariu

salut felicitari pt masina. frumoasa.

ce mica este lumea! nu stiu daca intelegi de ce! :)

Modificat de ivd
Link către comentariu
Publicat (modificat)

Salut D.D.,

Multumesc pentru felicitari (n-ai gresit ... :question: m-ai prins).

Te felicit si eu pentru achizitie, multi km fara peripetii si fara probleme.

Dar, ceva poze ... ar fi binevenite :cheers:

Mirc

Modificat de mirc
Link către comentariu

salut! :icon_cool:

da........ nu-am inselat!

de prezentat deocamdata nu stiu daca o sa-mi fac timp. acum sunt mai mult infometat de stiri in privinta partii tehnice.

ceva upgrade in viitor? :icon_thumright:

multumit? nemultumit?

Modificat de ivd
Link către comentariu
  • 3 months later...

Salut mirc! Frumoasa masina ta, imi place! Da, duce lipsa de jante de aliaj, dar nu arata rau nici asa:) o sugestie ar fi sa imbraci volanul in piele, daca vrei. Multi km fara incidente! Numai bine :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!