Jump to content

Alarma Volumetrica

mada2k2
 Share

Postare recomandată

Salutare tuturor. Am si eu o dilema legata de alarma cu care vine un leon din fabrica. Am observat de exemplu si mi s-a spus ca la opeluri (vectra b si corsa si cred ca mai sunt si altele) trebuie sa apesi pe butonul de pe cheie o data pentru inchiderea usilor si inca o data pentru a activa imobilizatorul electronic si la a doua apasare se aude si un sunet cam si cum s-ar inchide mai bine usile (scuzati’mi exprimarea). Intrebarea mea este nevoie si pentru leon sa urmam aceeasi „procedura” sau este deajuns o singura apasare de buton a telecomenzii?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu nu am alarma dar la mine daca apas 1 data se incuie usile si se activeaza sistemul "safe" adica nu este posibila deschiderea nici din interior, iar daca dau "dublu-click" se inchie usile si este dezactivat sistemul safe adica usile pot fi deschise din interior. Partea proasta la a doua varianta este ca odata cu dezactivarea sistemului safe se descuie si capacul de la benzina.

Link către comentariu

E bine de retinut ca la a doua apasare se pot deschide usile din interior (ceea ce nu e prea bine), dar mai ales ca, capacul de rezervor ramane deschis. Oricum mie unu mi se pare ca este facut destul de simplist acest sistem de alarma doar cu senzori de miscare in interior. Ar fi putut si ei sa puna si un senzor de soc daca nu chiar si unu de perimetru.

Link către comentariu

Normele UE interzic senzorii de perimetru, orice alarma care are marca CE pe ea trebuie sa se supuna acestor reguli.

Link către comentariu

Exista insa senzorii de monitorizare a habitaclului care sunt foarte buni.

Link către comentariu

Daca langa plafoniera ai doua nici fante cu grile care arata exact ca senzorii de temperatura interior ai climatronicului,atunci ai si senzori volumetrici.

Sunt convins 99% ca Leonul cu alarma de fabrica are si senzori de interior (volumterici).

Asa cum spunea si Cristi tarile UE interzic orice tip de senzori suplimentari(perimetru,soc),singurul acceptat este cel de antitractare/antiridicare.

Se interzice inclusiv confirmarea acustica la armare/dezarmare dupa ora 22.00.

Link către comentariu

Treaba cu normele UE pot sa le incadrez in "i didn't know that" si mi se par binevenite si de bun simt, dar e bine ca ai nostrii romani ori nu isi comanda aceasta alarma din fabrica, ori isi pun extra ca sa tipe toata noaptea si sa ne tina treji toata noaptea :D

Am testat astazi si am descoperit ca daca se dezactiveaza sistemul "safe" (adica se pot deschide usile din interior), capacul de la rezervor ramane inchis.

Modificat de mada2k2
Link către comentariu

Cand am luat masina (anul trecut in octombrie) cei de la alto mi-au spus ca se va scoate si de la noi alarma cu perimetru. Cel mai probabil anul asta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!