Jump to content

Probleme faruri ceata, instalare aftermarket etc...

ioco
 Share

Postare recomandată

am constatat. Mi-au fost montate proiectoarele mai trebuie sa imi fac rost de buton(bloc de lumini cred cai mai zice), il caut pe la dezmembrarile din zona ca sa il gasesc mai ieftin. Dupa o sa merg la un electrician sa le monteze.

P.S:stii vreun loc de unde pot sa fac rost mai ieftin?are vreun coleg de pe forum de vanzare?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...

Zilele astea ar trebui sa ajung pe la electrician sa rezolv treaba cu proiectoarele montate. Ma gandesc ca imi e cam scump sa schimb blocu de lumini cu unu cu 2 pozitii si atunci am gasit cam 2 variante dar voi sa-mi spuneti care credeti cai mai buna.

1. sa leg proiectoarele de ceata(deci fata) la un buton in bord exact langa butonul de dezaburire luneta.

2. Sa le leg in blocu de lumini impreuna cu lampile de ceata(deci spate).

Mie mi-ar conveni mai mult prima varianta pt ca in oras cand ii ceata si pui si lampile de ceata(spate) iti cam umplu ailati soferi din spate frigideru cu carne.Dar daca aleg prima varianta adica cu buton in bord pot sa fac sa se aprinde si martorul de ceata fata acolo la turometru sau unde se aprinde?Multumesc.

Link către comentariu

sau le poti lega sa se aprinda o data cu faza scurta a masinii.

Link către comentariu

da dar din cate stiu eu se ia amenda daca mergi cu proiectoarele si cand nu`i ceata

Link către comentariu

Am instalat proiectoarele merg perfect. Le-am legat la blocul de lumini actual deci cand trag o data se aprinde si fata si spatele. La ceasuri nu se aprinde numai holograma pt ceata spate deoarece nu am mai dorit sa se dea jos ceasurile pt atata. Probabil daca dau jos ceasurile cu alta ocazie voi face si treaba asta.

Link către comentariu

Sper ca ai pus un releu care sa controleze proiectoarele, si ca nu le-ai legat direct prin comutator.

Link către comentariu

Am fost la electrician si el sa ocupat de tot montajul.Mia scapa faza cu "le-am montat".

Da a pus un releu si mia explicat el ca proiectoarele is prea tari sau prea mari consumatoare si ca nu ar rezista direct din blocu de lumini sau ceva de genu nu mai stiu exact cum sa exprimat dar a facut treaba buna si sunt multumit. Mi se pare ca pe ceva fir pe acolo era si o siguranta, omu a masurat mai multe chestii de vreo cateva ori deci era un tip calculat zic eu.

AL bundy fie vorba intre noi nu am cunostinte de electronica si nu mas fi bagat la o operatiune de genu unu singur.

Link către comentariu

• 10 months later...

Imi abureste pe interior foarte urat proiectorul din dreapta si mai nou vad ca incepe si cel din stanga. Pe cel din dreapta l-am dat jos, pare in regula tot, nu are crapaturi. Eu vad aici 2 posibile probleme:

1. Sa nu etanseze perfect pe la garnitura de deschidere(aia de o deschizi cand vrei sa schimbi becul)

2. Cel din dreapta, cum il tii spre tine pe partea dreapta are o gaura in care este bagat un surub, aceea sa fie aerisirea?Daca da nu ar trebuii scos surubul si chiar din cauza lui sa tot abureasca?

Link către comentariu

Toata lumea are Fabia cu proiectoare rotunde sau cum de nu posteaza nimeni nimic? :scratch:

Link către comentariu

Proiectoarele le-ai luat.noi sau sh? originale sau AM? de obicei nu etanseaza cum trebuie fie sticla fie garnitura de vizitare.da-le jos, usuca-le bine si vezi pe unde ai putea sa ai infiltratii si baga silicon ca alta varainta nu ai.am un coleg cu o fabia cu proiectoare ca ale tale si sunt varza de condens.chiar vineri ma uitam la ele

Link către comentariu

Deci proiectoarele le-am luat de noi si cred ca sunt AM ca au avut un pret bun acum un an. La sticla se vede destul de okay siliconul deci nu cred ca e pe acolo ci garnitura de vizitare avea 2 muchii unde nu era intrata pana la capat sa zic ca in alea 2 muchii statea 2-3mm mai ridicata.

Trebuie sa mentionez ca grila din dreapta de langa acest proiector mi-a fost furata si tot pe dreapta imi e puscata fix la colt contra aripa(carenaj) deci proiectorul lua la apa pe el in draci si de la roata si din fata.

Surubul din lateral cred ca e pentru reglaj. De desfacut l-am desfacut sambata si l-am pus la uscat, acum e curat dar am zis sa cer cateva pareri inainte de al pune inapoi.

Link către comentariu

• 5 years later...
On 25.02.2008 at 18:01, Al Bundy a scris:

Nu e nevoie de releu ptr farurile de ceata, Euroswitch-ul e proiectat sa reziste fara releu, dar trebuie o siguranta,plus ca trebuie dus semnal si in bord sa activeza martorul de ceata, uite schema originala:

Pages_from_Diagrama_cablajului.pdf

Salut,mă intereseaza si pe mine care este pinul care iese din comutator( cu doua pozitii )ce alimenteaza cu + proectoarele (trebuie si intrare in comutator ?)daca da la ce pin

Modificat de Maricelino
Link către comentariu

NU l-ai gasit in schema ?

Link către comentariu

T17a ? 

Modificat de kthor
Folosirea nejustificată a citatului.
Link către comentariu

în urmă cu 15 ore, Al Bundy a scris:

2018-02-09 21.09.09.jpg

Scuze dar pricep m-ai greu?,poti sa-mi zici prin ce loc scot acel + din habitaclu? Multumesc.

Link către comentariu

• 2 years later...

Salutare,

Am luat si eu un set de proiectoare pentru o Fabia 1 si as vrea sa le conectez ca omul normal, sa ia comanda din blocul de lumini. Intrebarea mea este cum pot identifica pinul care da comanda la proiectoare?   Am cautat o gramada de timp printre pozele de pe net, dar intre blocul cu proiectoare si cel fara proiectoare nu am vazut nicio diferenta la pini iar imaginile uploadate pe imageshack nu sunt disponibile.

Multumesc anticipat 

Link către comentariu

Pin 8 , trebuie adaugat in mufa ta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!