Jump to content

Vw Golf 5

Andrei AXN

Postare recomandată

poti sa ii schimbi grila(bla bla bla)...sa o pui pe cea de la GT ..ma intelegi :icon_thumright:

bafta!

Link către comentariu
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei AXN

77

• rex

14

• Acidutzul

10

• kalu

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

ca sa schimbi grila sa o pui pe cea de GT...trebuie schimbata toata bara...:)

ceva noutati pe cand andrei ?:)

Link către comentariu

@kalu Noutati nu stiu exact cand vor fi. Cred ca prin primavara voi mai face cate ceva, lucruri minore: arcuri, praguri de GTI si cine stie ce mai imi vine in minte.

Cand o sa schimb geamul de pe partea soferului (pe care l-am zgariat rau) voi pune din nou folie pe fata, nu stiu ce nuanta.

De schimbat bara sau de vopsit nu am de gand. Imi place look-ul pe care-l are masina acum.

Planuri cu masina am dar nu am mai facut nimic pentru ca circul foarte putin cu ea.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

@alex SPD Multumesc pentru urari.

Intre timp masina a primit bujii noi: vroiam NGK Iridium dar pana la urma am renuntat la idee pentru ca masina mea nu are modificari la motor si nu este nici un motor performant ca sa merite investitia in cele Iridium. Am pus bujii stock, tot NGK.

Acum am ajuns la aprox. 59000 km, am facut <3000 km din noiembrie pana acum cu Golful. In aproape 60k km nu am avut nicio problema cu masina, mecanicul mi-a verificat toate chestiile de pe la roata (bielete, bucse si ce-o mai fi pe acolo) si se prezinta bine.. Ma declar foarte multumit de Golf si in special de acest motor, cu toate ca este depasit ca performante si consuma destul de mult. Singurele "probleme" aparute au fost la xenon care este aftermarket (deci nu se pune) si greierasii din interior (amplificati si de subwoofer).

Vreau sa cumpar un kit nou de xenon, sa scap in sfarsit de problemele legate de acesta.

Ieri am trecut la rotile de vara pe 17", imi place din nou cum arata dar se pare ca vremea nu tine cu noi...acum ninge ca in povesti.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 2 months later...
Publicat (modificat)

Revin si eu cu o noutate: in sfarsit mi-am comandat arcuri sport. Am ales Weitec Sport Springs ce coboara garda la sol cu 30mm.

Pe viitor cand se vor "duce" amortizoarele am de gand sa ii pun unele sport.

Astept sa imi ajunga si voi reveni cu poze dupa ce le montez. Iau in calcul si niste distantiere de 10mm...sa vad intai cum arata lasata.

Are cineva idee cat costa grila centrala din bara fata? Am avut un incident cu un iepure si grila mea s-a facut praf.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Da-ne detalii despre arcuri...cat au costat si de unde le-ai luat.Vreau sa imi pun si eu insa ma gandesc la drumurile mioritice :)

Link către comentariu

Felicitari si asteptam poze. In legatura cu distantierele, nu ti-as recomanda decat pe spate. Eu am jante de 7.5 ET 50 si distantiere de 10 pe spate si acolo e totul ok. Dar pe fata, am renuntat in cele din urma la distantierele de 5, pentru ca atingeam la curbe luate in forta sau la denivelari bruste luate mai tare. Iar eu nu sunt lasat decat 1 inch sub stock.

Bafta.

Link către comentariu

@4abc Arcurile le-am comandat la Pilot Tuning...pretul este 158 de euro. Dupa ce le montez iti dau mai multe detalii despre cum se comporta masina ca sa te hotarasti daca pui sau nu.

@Acidutzul Multumesc pentru urari...era si cazul sa mai fac ceva pe la masina. In legatura cu distantierele: eu am 7Jx17", ET54. As pune de 10mm doar pe spate...ramane sa ma hotarasc dupa ce pun arcurile.

Link către comentariu

Nustiu daca este o combinatie foarte buna sa pastrezi amortizoarele stock si sa pui arcuri sport, dar cu siguranta aspectul si stabilitatea masinii vor creste :icon_thumright: dar odata cu ele si uzura prematura a amortizoarelor.

Referitor la distantiere, avand in vedere ca avem aceleasi jante, iti pot spune ca pe spate ar merge chiar si 15 mm / roata... am facut eu cateva masuratori pentru mine ca ma enerveaza cum sta roata intrata sub aripa cu ET54. Pe fata sunt ok, si nici nu iti recomand.

Asteptam poze cu achizitiile.

Link către comentariu

la un set de jante aftermarket , ar fi mai smecher ca cele de pe spate sa aiba un ET mai mic... in loc sa fie montate distantiere...dar in cazul tau...nu cred ca e posibil asa ceva, jantele eom fiind disponibile doar pe marimi fixe.;)

care e treaba cu arcurile? si pe mine ma mananca rau...dar la drumurile astea...imi e cam frica de toata masina, nu numai de uzura prematura a amortizoarelor... :icon_thumright:

Link către comentariu

Referitor la uzura prematura a amortizoarelor...este adevarat dar nu e ceva exagerat de rapid. Eu astept sa se duca ca sa-mi pun si amortizoare sport...

De drumuri proaste nu ma stresez pentru ca nu va fi foarte joasa cu -30mm. Sunt masini muult mai joase care se descurca fara probleme peste tot. Pe borduri nu urc oricum si folosesc masina 99% on road...

B32FDY 15mm pe spate eu zic ca este cam la limita. Am avut jante cu ET35 si ET48. Cele cu E35 atingeau iar cele cu ET 48 aratau perfect (erau cu 8J). Eu daca voi pune....pun de 10 mm pe spate.

Link către comentariu

De plictiseala,azi am facut niste poze la masina. Sunt facute cu telefonul, nu au cine stie ce calitate.

post-6569-1275325634_thumb.jpg

post-6569-1275325645_thumb.jpg

post-6569-1275325652_thumb.jpg

post-6569-1275325659_thumb.jpg

post-6569-1275325710_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am pus din nou masina la vanzare. Sper de data asta sa reusesc sa o vand, nu ma mai grabesc ca data trecuta.

Motivul: tocmai m-am angajat la PBV2 si fac naveta cam 100 km pe zi.

Imi trebuie o masina mai economica si din pacate voi fi nevoit sa-mi iau diesel. :D Ar fi o varianta sa pastrez Golf-ul si sa-i pun GPL. Desi am vazut tot mai multe masini (A8, A6, S klasse, BMW-uri) pe GPL, mai ales in afara, nu prea ma incanta ideea pentru masina mea.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Nu am mai scris demult pe acest topic. Inca nu am reusit sa vand masina. Am vandut volanul de GTI si muzica de pe ea si am mai recuperat o parte din banii investiti.

Intre timp am ajuns la aprox. 68000 km si am schimbat discurile si placutele pe fata.

Initial comandasem discuri EBC Turbogroove dar cand am desfacut cutia am gasit EBC UPR (a fost o neintelegere la mijloc). Nu le-am dat inapoi pentru ca apucasem sa demontez discurile mele de pe masina. Placutele sunt EBC Greenstuff. Deocamdata sunt multumit de cum franeaza desi nu sunt rodate cum trebuie.

Ieri am spalat-o si i-am mai facut cateva poze, poate ultimele in posesia mea. :) Imi pare foarte rau ca o vand, dar vreau ceva mai economic si mai puternic.

post-6569-1280588788_thumb.jpg

post-6569-1280588796_thumb.jpg

post-6569-1280588816_thumb.jpg

post-6569-1280588830_thumb.jpg

post-6569-1280588839_thumb.jpg

post-6569-1280588847_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Cu parere de rau, ieri am vandut masina. Sunt trist pentru ca am fost extrem de multumit de Golf dar si bucuros ca o sa-mi cumpar alta masina.

Cat mai curand sper sa revin cu un nou topic in care sa-mi prezint masina. Sunt sanse foarte mari ca noua achizitie sa fie din grup :) desi ma tenteaza si unele modele de la alti producatori.

Link către comentariu

8100 EURO fara sistemul audio si fara volanul de GTI pe care le-am vandut separat.

Link către comentariu

Bravo man, de abia astept noul topic la "Masina mea". Sper sa iti iei ceva turbo pe benzina :banghead:.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor
Bravo man, de abia astept noul topic la "Masina mea". Sper sa iti iei ceva turbo pe benzina :P .

Rex a spus deja ca vrea ceva diesel...poate un audi micut, diesel si economic :cool:

Link către comentariu

Din pacate nu o sa-mi iau chiar ce masina imi doresc...adica benzina turbo. Ma batea gandul la 1.4 TSI dar o sa raman totusi pe Diesel.

Desi nu imi plac masinile Diesel sunt nevoit sa-mi iau din cauza serviciului pe care il am. Fac 90 km pe zi naveta plus ce mai merg seara si in timpul liber.

Este foarte posibil ca zilele urmatoare sa deschid un nou topic in aceasta arie. :(

@Mihai Nechifor Audi micut, economic si diesel...te referi la A1? Este foarte smechera masina dar mult prea scumpa.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!