Jump to content

Vw Golf 5

Andrei AXN

Postare recomandată

Salut am si eu o intrebare,am vazut ca ti-ai schimbat CD original cu unul aftermarket,mufele sunt lafel la cele doua?Te intreb pt ca eu am cumparat un Golf V care are un Cd Blaupunkt si vreau sa stiu daca imi cumpar un Cd original RCD 300 Vw merge la fix?!

Mersi mult.

Link către comentariu
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei AXN

77

• rex

14

• Acidutzul

10

• kalu

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

@gbrgeorge Multumesc. Iar referitor la pret...mai putin decat eram dispus sa dau pe modelul asta de jante. Iti dau pm daca chiar vrei sa afli. :P

@D.R.G Cred ca sunt la fel. Nu sunt 100% sigur ca se potrivesc perfect sau trebuie un adaptor. Cert este ca nu s-au taiat firele sau sa se schimbe mufa.

@l.marian Am si uitat de poze cu adaptorul. O sa fac si le pun aici.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Nu am facut comenzile pentru ca am un headunit aftermarket. Cu un radio original le pot face functionale.

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Intre timp, masina a ajuns la 56000 km si i-am facut revizia: ulei + toate filtrele.

La 60000 km ii voi schimba bujiile si mai mult ca sigur voi pune mult laudatele NGK Iridium, desi sunt cam scumpe.

Desi eram hotarat sa o vand sa iau ceva turbo-benzina (tot din grupul VAG) se pare ca nu este momentul potrivit de a da o masina. Primesc niste preturi de nimic pe ea si prefer sa o mai tin o perioada.

Nu am mai facut nicio modificare in ultimul timp, dar daca ma hotarasc sa o pastrez voi pune niste arcuri sport mai spre primavara.

Imi face cu ochiul buza de la Lester post-6569-1258988994_thumb.jpg pentru bara normala care seamana cu cea de ED30 dar mi-e teama ca este prea joasa si voi avea nevoie si de praguri si alt spoiler spate ca sa completeze look-ul.

Link către comentariu

Eu as merge doar praguri GTI. E solutia cea mai ieftina si e de efect. Cred ca daca iti pui fusta fata in culoarea caroseriei trebuie sa vopsesti si fusta spate, deci alti bani :D.

Totodata, sunt de parere ca produsele NON OEM se pot potrivi bine, sau deloc. Deci cred ca este un risc aici.

Apoi, mi se pare ciudata fusta de ED30 pe bara normala :beerchug:. Parca mai bine arata fusta fata de Design Individual.

LE. In legatura cu vanzarea masinii asa e... Asta e mai bine astepti. Si eu am vrut sa fac un upgrade la masina, dar m-am potolit repede :beerchug:.

Modificat de rex
Link către comentariu

@rex In mare masura ai dreptate. Daca ar fi sa pun ceva spoiler pe fata, automat ar trebui si pe spate schimbat si vopsit (investitie prea mare).

Nu prea pot sa-mi manifest toate dorintele cu masina asta pentru ca ma limiteaza motorul dar mereu simt nevoia sa-i mai fac cate ceva. As fi vrut eu multe dar sunt constient ca nu prea merita in situatia asta si nici nu ma indur sa o dau pe nimic.

Promisesem niste poze cu adaptorul OEM: post-6569-1259088397_thumb.jpg post-6569-1259088414_thumb.jpg

Se integreaza mult mai bine ca unul aftermarket, este din acelasi plastic care se mai regaseste si prin alte locuri in masina.

Link către comentariu

Pe mine nici nu prea ma incanta buzele/pragurile/fustele care nu aduc numai schimbari de forma, ci si marirea gabaritului. Este mai evident ca masina e modificata, dar parca isi pierde silueta sportiva... supla. Ca sa dau un exemplu extrem, mie imi place mai mult bara subtire de metal de la dacia 1300 decat cea de plastic lata de la 1310. Ma rog, la fata mi se pare ok atata timp cat nu se intampla ceea ce spuneai, respectiv sa ceara si praguri/fusta spate mai mari.

Cat despre motor, iti inteleg oarecum frustrarea, dar sa stii ca intodeauna e un peste mai mare la care te poti raporta si ajungi sa gandesti la fel :)... intodeauna merge mai multa pauaaaaaa. Macar ai un aspirat si stai linistit, ca daca era turbo, te manca undeva si se facea motorul o mare pusculita :P

Bafta!

Link către comentariu

Nici eu nu prea sunt adeptul barilor aftermarket sau a tuningului agresiv (Japan style) dar mi se pare masina cam inalta de bot si ma gandeam sa o fac sa arate mai joasa, dar nu as pune buza pe fata decat cu praguri GTI vopsite si cu spoiler spate GTI, de asemenea vopsit. Asta cam iese din calcul ca e prea mare investitia.

Referitor la motor... ai dreptate...daca luam ceva turbo benzina, cu siguranta nu ramanea stock iar masina devenea aspirator de bani, dar macar era alta satisfactie. ;)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

andrei,ai pus mai de mult o poza ce topicul lui rex cu pozitia aprinsa si semnalizarea us style.

intrebarea mea este,nu se poate pune bec la pozitie alb?

ma gandesc ca punand un astfel de bec,si cu o reglare a intensitatii cat mai apropiata,sa se poata creea banda completa de lumina ca la drl.si eu am xenon oem si ma bate ideea sa incerc...brgds.

Link către comentariu

Vali...la mine pozitia este cu becuri normale si fara activarea semnalizarilor US style. Si la tine ar trebui sa arate la fel cu pozitia aprinsa.

Cred ca este o idee buna ce vrei tu sa faci...ia niste becuri albe W5W pentru pozitie si niste becuri albe pentru semnalizare (nu stiu ce tip sunt) si cu activarea la 50% cred ca obtii ce vrei. Problema ar fi ca atunci cand semnalizezi...va lumina cu alb in loc de portocaliu. :)

Uite si cateva poze...asa trebuie sa fie si la tine...

post-6569-1260971022_thumb.jpg

post-6569-1260971035_thumb.jpg

post-6569-1260971042_thumb.jpg

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

1. am incercat eu demult sa fac asta ...si ce am constatat : culoarea portocalie a semnalizarii nu vine de la culoarea becului , e colorata oglinda pe interior in portocaliu - becul este alb.

2. daca vrei o pozitie alba cat mai apropiata de DRL poti incerca cu bec de pozitie cu led - uri smd (cred ca cel cu 9 e potrivit) , insa nu o sa fie dunga completa...va lumina aproximativ 80 -90 % din spatiul acela de sub faze ...

eu am facut pozitie tip drl , dar pe portocaliu. :

http://vwforum.ro/index.php?s=&amp...t&p=1104988

Link către comentariu

@andrei:la fel se vede si la mine...

@kalu:se vede super...

dar intrebare:nu a incercat nimeni sa scoata filtrul ala portocaliu?

oricumse vede misto si pe portocaliu.

andrei,nu ti-am vazut masinuta prin bucuresti...poate ne vedem prin oras...brgds

Link către comentariu

Cred ca fara partea aia portoclaie s-ar vedea 100% luminat doar pe pozitie. Cred ca este si despartitor intre pozitie si semnal.

Vali...circul si cu Golful si cu inca o masina. Eu te-am vazut pe tine :frigbaitata:...chiar de mai multe ori. Daca te mai vad...fac un semn cumva.

Link către comentariu

Super masinuta

Am si eu o intrebare imi dai si mie codul de la far :frigbaitata: Ca sincer am una identica putin mai tinerica

Dupa ce m-am jurat ca nu mai bag bani in a mea am vazut farurile alea si am hotarat ca vreau si eu:)))

Poate imi dai un pm cu codul

Multumesc anticipat si spor la modificari Nu mai face multe pt ca nu ajuta motorul :somnmare:

Link către comentariu

Multumesc. Ai pm in legatura cu farurile.

Referitor la modificari...ai dreptate, motorul ma limiteaza.

Uremaza sa schimb bujiile si sa rezolv problemele cu xenonul...apoi poate niste praguri de GTI.

Link către comentariu

1.nu exista despartitor intre pozitie si semnalizare la farurile de xenon sau la cele xenon look

2.ca sa scoti "filtrul" ala portocaliu trebuie sa desfaci farul...

3.daca pui un bec (pe led bineinteles) destul de puternic o sa fie 100% luminat doar pe pozitie si fara sa inlaturi "partea aia portoclaie" :D

am vazut facut pe rosu la un englez daca nu ma insel...se vede super...

end of :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Daca vrei un impact vizual mare si nu cu foarte multi bani te sfatuesc sa vopsesti bandourile, oglinzile si manierele. e de mare efect mai ales la blue graphit.

Link către comentariu

Bandourile si oglinzile nu le voi vopsi. Oglinzile nu le vopsesc pentru ca dau bine cu folia si cu stalpul negru iar bandourile prefer sa le las asa din mai multe motive. Oricum pe culoarea asta nu prea ies in evidenta chestiile nevospsite ale masinii.

In ultimul timp nu prea m-am mai ocupat de masina, nu am schimbat nici bujiile si nu am rezolvat nici problemele cu instalatia de xenon. Din cauza ca nu prea mai circul cu ea...am cam abandonat-o in garaj. :D Motivul: varul mai mare Audi A4. Consumul mai mic, puterea mai mare si confortul m-au facut sa merg din ce in ce mai putin cu Golful.

Cu ocazia acestui post va urez "La multi ani" , multa sanatate, un an plin de realizari si maxim din toate combinatiile...maxxim am zis! :D

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Cum ai spus si tu in topicul meu ale noastre sunt surori / fratiori :D

Imi place cum ti-ai ingrijit si aranjat masina, dar volanu si jantele fac totul :rolleyes: acelasi model il am si eu in vizor !

Mi-ar placea sa te cunosc, sa ne admiram masinile mai de aprope, poate ne intalnim cand ai timp ...

Apropo vezi ca in primele poze de la intalnirea de anul trecut se vede si a mea ... :icon_thumright: e al 4-lea golf.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri. Pai poate ne cunoastem la intalnirea aniversara. In proportie de 99% o sa vin cu Golful, doar daca este zapada pe sosea vin cu A4.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Multumesc pentru aprecieri.

Nu vreau sa vopsesc fusta spate. Probabil voi pune si praguri de GTI si le voi lasa negre ca sa dea continuitate intre fusta spate si spoilerul barii din fata.

Prioritar este sa-mi rezolv problemele cu xenonul si sa-mi schimb bujiile cu cele NGK Iridium.

Pe viitor as vrea sa-i pun praguri de GTI si niste arcuri sport.

Am schimbat jantele ATS DTC pentru ca-mi doream sa o cobor si nu am mai facut nimic, asa ca o sa fie cazul sa ii mai cumpar cate ceva. :D

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!