Jump to content

Vw Golf 5

Andrei AXN

Postare recomandată

• Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei AXN

77

• rex

14

• Acidutzul

10

• kalu

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

TO DO list:

• faruri cu lupa OEM
  • xenon D2S 6000k
  • jante ATS DTC 17" + anvelope GY Eagle F1
  • headunit Pioneer 7800 MP
  • statie + subwoofer + boxe
  • fusta spate GT
  • volan GTI
  • tipsuri
  • tempomat
  • senzori de parcare
  • praguri GTI
  • vopsit etrieri
  • filtru de aer K&N
  • folie (nu sunt foarte hotarat)

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Desi nu eram hotarat, am pus folie 3M FX High Performance, 65% fata si 95% spate.

Lucrarea a fost facuta la Expert Detailing.

Multumesc lui Acidutzul...pozele cu masina lui si parerile despre folia 3M m-au convins sa fac miscarea. :rolleyes:

Poze:

post-6569-1237899704_thumb.jpg

post-6569-1237899712_thumb.jpg

post-6569-1237899719_thumb.jpg

post-6569-1237899727_thumb.jpg

post-6569-1237899734_thumb.jpg

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

ai uitat si Volanul GTI di TO DO LIST :)

sau astepti sa-l faci si comezile functionale ca sa fie tortu' complet :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Cu mare placere! Sa inteleg ca nu ai avut surprize si esti multumit. Din cate am inteles din alt post al tau, le-ai pus de ceva vreme si banuiesc ca te-ai obisnuit si ti-ai putut forma o parere.

Ii sta foarte bine blue graphite-ului :blackeye[1]: . Spor la taiat de pe lista si... bafta cu organele :rolleyes:

Link către comentariu

Foarte bine arata cu folie, cel putin in viziunea mea nu as mai sta cu masina fara folie si aici ma refer la masina personala. Totusi as fi mers pe o nuanta un pic mai inchisa pentru geamurile fata, parca e cam mare diferenta dintre fata-spate.

Referitor la lista cu noile modificari pot sa zic ca esti pe drumul cel bun si nu pot decat sa iti urez mult succes, iar pentru etrieri cel mai ieftin ii faci tu cu spray rosu de la duplicolor, in cateva ore i-ai rezolvat si este si foarte ieftin.

Link către comentariu

@Riddler este volanul trecut in TO DO LIST

@rex Multumesc

@Acidutzul Pana la urma am pus 65% pe fata. Intr-adevar am pus-o de 2 saptamani dar tot am uitat sa pun poze.

Lucrarea a iesit bine pana la urma, dar cu foarte mult efort. In afara de luneta, la toate geamurile a fost schimbata cel putin o data din cauza unor puncte pe care le aveam eu pe geamuri. Nu stiu de unde sunt punctele dar s-a chinuit foarte mult baiatul de acolo.

@Auras Multumesc. In poze pare diferenta destul de mare dar in realitate nu se vede chiar asa deschisa pe fata. Ai dreptate ar fi mers 80% pe fata, dar mi-a fost teama de vizibilitate noaptea. Si referitor la etrieri, o sa iau un kit Foliatec pt etrieri, dar astept sa se mai incalzeasca afara ca sa se usuce repede vopseaua.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
o sa iau un kit Foliatec pt etrieri, dar astept sa se mai incalzeasca afara ca sa se usuce repede vopseaua.

Buna alegere! Eu sunt foarte multumit! Ce culoare vrei sa ii faci?

Link către comentariu
@Riddler este volanul trecut in TO DO LIST

(...)

stiu, vroiam sa-ti zic ca ar trebui sa-l tai din TO DO LIST, ca "you did that already" ;)

:)

Link către comentariu

@rex Nu stiu ce culoare sa-i fac. Ar fi variante albastru, rosu sau auriu. Chiar nu stiu ce culoare sa aleg. Voi ce parere aveti?

Link către comentariu

In ordinea preferintelor

1. Rosu :scratch:

2. Albastru

3. Auriu

Modificat de rex
Link către comentariu

Eu cred ca o sa-i fac pe ai mei albastru, si chiar un albastru inchis. Imi par prea stridenti rosii sau aurii pe o masina dark sau numai in culori reci (cum ar fi shadow blue sau blue graphite). Daca vrei vizibilitate si contrast, atunci rosii. Auriu n-as pune in niciun caz.

Link către comentariu

Mai taiem cate ceva din lista :cool:

• faruri cu lupa OEM
  • xenon D2S 6000k
  • jante ATS DTC 17" + anvelope GY Eagle F1
  • headunit Pioneer 7800 MP
  • statie + subwoofer + boxe
  • fusta spate GT
  • volan GTI
  • tipsuri
  • tempomat
  • senzori de parcare
  • praguri GTI
  • vopsit etrieri
  • filtru de aer K&N (mi-e cam frica de praful de la noi)
  • folie 3M fata/spate

Din pacate nu am cum sa fac functionale comenzile de pe volan. Gasisem calculatorul de volan la pret bun dar am un headunit aftermarket si nu m-ar ajuta cu nimic comenzile de pe volan.

Urmeaza sa cumpar si sa montez tempomatul zilele astea.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Ieri am schimbat anvelopele GY Eagle F1 cu unele Michelin Pilot Primacy. Nu era in plan schimbarea cauciucurilor dar a fost o oferta pe care nu am putut sa o refuz.

Sunt foarte incantat de noile incaltari, sunt mult mai silentioase si mai confortabile decat Eagle F1. La capitolul stabilitate nu mi s-a parut a fi vreo diferenta dar nu am mers decat 150 km cu ele.

PS: Imi cer scuze pt mizeria de pe masina. :angry:

post-6569-1238358259_thumb.jpg

post-6569-1238358271_thumb.jpg

post-6569-1238358278_thumb.jpg

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ieri am montat si tempomatul, mai trebuie doar activat cand o sa ajung pe la PBN.

post-6569-1239884288_thumb.jpg

post-6569-1239884298_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutare!

Felicitari pentru masinuta! Foarte tare! Ma fac si eu mare si va prind din urma...

Spune-mi, te rog si mie unde ai cumparat manetuta cu tempomat si unde ai montat-o?

Link către comentariu

Maneta am cumparat-o de la PBN si am montat-o singur, mai trebuie doar activata functia.

Link către comentariu

Felicitari! Si eu am vrut sa fac asta, dar m-a descurajat pretul: 345 RON :cool:. Atat te-a costat si pe tine?

Link către comentariu

Eu am dat 292 RON.

:cool:

Am vazut la ei cand l-am cumparat ca sunt 3 variante de tempomat, cu preturi diferite. Nu stiu care sunt diferentele dintre ele, dar tipul de acolo mi l-a dat pe asta.

Link către comentariu

Azi am activat si eu tempomatul.

Desi masina este 2006 (trecuta in talon 2007) a fost nevoie de acel fir de la calculatorul de volan la calculatorul masinii.

Link către comentariu

Vreau sa pun arcuri sport si cum jantele pe care le am nu-mi permit din cauza ET 35, m-am hotarat sa le schimb cu unele cu ET mai mare.

Ca si variante ar fi:

• Borbet LV5 7J x 17" cu ET 50
  • RIAL Milano 7J x 17" cu ET 47

post-6569-1240696335_thumb.jpg post-6569-1240696356_thumb.jpg

Jantele seamana intre ele, as prefera mai mult Borbet datorita renumelui companiei si pentru ca sunt cei mai mari producatori de jante OEM, deci consider ca fabrica jante de calitate.

Ce parere aveti de aceste firme producatoare de jante? Astept pareri si sfaturi.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

nu iti recomand Rial .. nu sunt prea rezistente .. sunt niste jante low cost . eu unu nu as da bani pe rial ..

borbet au ceva renume in jante .. nu fac de azi de ieri .. as merge pe borbet:P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!