Jump to content

Vw Golf 5

Andrei AXN

Postare recomandată

@ 4abc exact asa am facut...am vrut sa pun autolevel dar nu am gasit niciun g5 lovit sa iau senzorii si ce trebuie si relatiile pe la dealeri (nu dau nume) s-au cam dus.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 1 month later...
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei AXN

77

• rex

14

• Acidutzul

10

• kalu

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Avand in vedere ca am avut un incident cu o bordura si am zgariat o janta, m-am hotarat sa le schimb.

Dupa multe cautari am ramas la ATS DTC Extralight tot pe 17". Avand in vedere ca am motor mic si puturos, greutatea a contat cel mai mult.

Le-am cumparat azi si urmeaza sa le pun maine probabil. Voi reveni cu poze.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am pus jantele ATS si sunt foarte incantat de cum se comporta masina. Nu se mai simte acea greutate ca la vechile jante. Diferenta de ET (de la 48 la 35) se vede chiar foarte bine, jantele spate fiind chiar la nivelul aripii, iar cele din fata putin iesite. Am sporit putin atentia pentru gropi deoarece am fost avertizat ca sunt cam "moi" din cauza greutatii reduse.

O poza cu jantele ATS. Vor urma mai multe poze dar cu vremea asta ploioasa e cam greu.

post-6569-1208880140_thumb.jpg

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

vrei toba de gti ? cat dai pe ea ? ca am eu ... de vanzare ...

sau poate vrei direct un gti ... am si din ala :icon_thumright:

Link către comentariu

OFF`Topic: Foarte tare postul anterior :D

revenind la masina, ce pot sa mai zic. arata foarte bine, cu ocazia asta te felicit si vin cu 2 propuneri:

1. daca tot avem jante pe 17" nu ne place jos`jos`jos? adica ceva mai coborata masina? (sau si la tine e problema cu drumul?)

2. daca vinzi RCD300+HU 9600mp nu rezulta un RNS(nou/ebay)? (parca RNS are iesiri auxiliare...pt amplif., sper sa nu vorbesc prostii)

in legatura cu folia, orice ai alege, pune pe toate geamurile :icon_thumright:

bafta multa

Link către comentariu

@Brabus Sincer sa fiu...ma cam tenteaza niste arcuri sport, dar deocamdata mai stau ca nu stiu ce fac cu masina. Se poate sa o mai tin, se poate sa o dau curand, chiar nu stiu.

Referitor la RCD 300 + Pioneer 7800MP, probabil s-ar apropia de un RNS ca si pret, dar nu renunt la Pioneer pentru ca mi l-am dorit foarte mult si sunt super multumit de el.

Urmatoarea modificare va fi toba finala. Vreau sa-i fac ceva pentru ca nu-mi place deloc cum e acum. Ori va fi una de GTI, ori asta cu tipsuri asemanatoare sau chiar de GTI. Nu ma intereseaza sa se auda tare, ci discret.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

ET 35 pe 17! Arata foarte bine :rolleyes: dar iti trebuie si curaj. Dupa cum le-ai vazut ca vin, nu crezi ca o sa ai probleme la denivelari?

P.S. MSW-urile erau niste jante grele sau sunt ATS-urile ceva mai usoare decat normal?

Bafta.

Link către comentariu

Pana acum nu au atins deloc in aripa, nici cu 4 oameni in masina. Circul 90% din timp singur, asa ca nu o sa am probleme.

Referitor la greutate, depinde cat se considera normal. MSW au aprox 9,5 kg/buc iar ATS au 7 kg. Oricum diferenta e clara la orice capitol, in special la plecarea de pe loc si la franare. La jantele grele simteam inertia mare la franare.

Aveti idei unde gasesc tips-uri asemanatoare GTI? Nu reusesc sa gasesc ceva mai mic de 76 mm si sa arate asemanator cu cele de pe GTI.

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Daca pui folii..te rog sa pui cateva poze sau sa imi trimiti.sunt curios cum vin pe culoarea asta ca si eu am la fel..si sunt nedumerit daca merita investita sau nu. PS..Sa o folosesti sanatos si fara incidente! :)

Link către comentariu
  • 8 months later...

Nu am mai scris nimic pe acest topic.

Intre timp am pus alte tipsuri asemanatoare cu cele de GTI, am scos "sitele" din toba finala si se aude destul de frumos.

Am schimbat bara fata dupa ce am lovit un caine si cu ocaza asta am pus si bandouri vopsite.

Am mai umblat putin la capitoul sunet: am schimbat boxele JBL T595 Limited Edition cu noul model T696 Limited Edition, am experimentat mai multe subwoofere (1 MTX, un JBL tub si un Jensen cu 2 difuzoare) in final ramanand la JBL 1204 BR cum am avut si inainte. :blink:

Jantele ATS se comporta foarte bine, imi mai ating uneori la denivelari luate in forta din cauza ET35.

Am ajuns la ~45000 km, nu am avut nicio problema cu masina, nu am schimbat nimic pe garantie. Sunt foarte multumit de aceasta masina desi vreau sa o schimb cu ceva mai puternic. (daca nu anul asta sigur anul viitor).

Pozele sunt din vara pana sa schimb bara. Ultima poza este de la intalnirea de iarna.

post-6569-1232385591_thumb.jpg

post-6569-1232385607_thumb.jpg

post-6569-1232385643_thumb.jpg

post-6569-1232385680_thumb.jpg

post-6569-1232385777_thumb.jpg

Link către comentariu

Ti-am vazut masina la intalnire! Intr-adevar ii sta foarte bine cu farurile cu lupa. Din pacate nu am vazut tips-urile (nu cred ca m-am uitat destul).

Si mi-ar fi placut (foarte mult) sa o vad cu jantele de 17, dar presupun ca era cu cauciucurile de iarna.

Sanatate!

Link către comentariu

Intr-adevar eram cu roti de iarna. Cu o zi inainte pusesem ATS-urile si seara, cand am vazut ca ninge, le-am pus tot pe astea de iarna.(am pierdut si un prezon). :rolleyes:

Link către comentariu

3 poze de la intalnirea de iarna

post-6569-1232643354_thumb.jpg

post-6569-1232643399_thumb.jpg

post-6569-1232643506_thumb.jpg

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • 1 month later...

ar arata bine zic eu ( ar trebui sa pui si o folie neagra pe geamuri:D )..

ps: este in iasi o mazda neagra mat si are ats dtm vopsite tot negru mat si au o dunga verde ... arata super .. daca gasesc o poza iti arat...

un sfat ca sa nu iti mai atinga rotile in aripa ... schimba gumele cu 215/40 .. asa am avut si eu la inceput pe golf... am avut 17 cu et 35 si la 225/45 imi atingea si in viraje la viteza si la hopuri.. mai tot timpul .. am pus 215/40 si nu mai atingeau deloc ... si sa stii ca se vad si super fain.

bafta cu modificarile:)

Link către comentariu

Ma batea gandul la 215/40/17, dar mi se modifica circumferinta rotii si imi va arata viteza mai mica in bord. Mie nu imi atinge des, nu ma plang, merge 90% singur in masina si pe drumuri bune. Ma deranjeaza ca imi atinge uneori in curbe luate mai in forta.

Daca imi pun arcuri sport o sa am probleme si mai mari nu? Adica o sa atinga mai des, avand in vedere ca o sa coboare cu 35mm?

Link către comentariu

daca o cobori sigur o sa atinga mai des chiar daca arcurile sunt mai rigide ... poate gasesti sa faci un schimb la jante ... cu et min 40

eu acu am 18 cu et42 si daca am masina incarcata , la hopuri mari imi atinge putin pe spate...

Modificat de 31RZV
Link către comentariu

Am si jante cu ET 48 tot pe 17 dar am una zgariata si sunt si mai grele, asa ca nu le pun din nou si ma tot chinui sa le vand. Stau cu astea asa pentru ca nu imi fac probleme des.

Multumesc pt sfaturi.

Link către comentariu

Dupa ce m-am tot sucit, am hotarat sa imi cumpar ceva ce imi doream de mult:

post-6569-1235489325_thumb.jpg

post-6569-1235489351_thumb.jpg

Maine imi ajunge si maine sper sa il montez.

Link către comentariu

Super, super! Si mie imi trebuie unul!

Vad ca deja dormi cu el :).

Referitor la jante eu zic sa le lasi asa!

Link către comentariu

:001: ce misto eeeeee !!!! :251:

sa-l folosesti sanatos si invarti la el cu placere :argue:

vad ca al tau e cel cu cusaturile negre, oare cel cu cusaturi rosii cat o fii :vwrullz: ?!

Link către comentariu

Astazi mi-a ajuns volanul, nou nout, ambalat foarte bine.

Imediat ce l-am primit m-am si dus sa-l montez. Spre surprinderea mea, care ma asteptam sa fie ceva mai complex, totul a durat maxim 5 minute. :blah_:

Sunt super incantat de cum se simte si consider ca merita fiecare banut.

Am vorbit sa fac butoanele de la comenzi sa se aprinda, sper sa reusesc zilele astea.

Poze:

post-6569-1235573905_thumb.jpg

post-6569-1235573913_thumb.jpg

post-6569-1235573925_thumb.jpg

post-6569-1235573933_thumb.jpg

post-6569-1235573953_thumb.jpg

post-6569-1235573959_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!