Jump to content

Vw Golf 5

Andrei AXN

Postare recomandată

M-am gandit sa-mi prezint si eu masina, desi o am de un an si jumatate.

Este vorba de un Golf 5 1.6 102 CP, cutie manuala in 5 trepte, 4 usi, culoare blue graphit pearleffect. Am luat-o in iulie 2006 prin dealer-ul Midocar. Masina apare in talon ca fiind 2007.

Dotarile optionale:

-4 usi

-climatronic

-cotiera

-computer de bord

-alarma

-RDC 300 Plus: 8 difuzoare fata + spate

-roata de rezerva normala

-culoarera blue graphite pearleffect

Din cauza ca am luat masina de pe stoc nu am avut cum sa o configurez ce mi-as fi dorit eu. Avand in vedere ca este prima masina (am luat-o dupa 3 luni de cand am luat permisul), am ales acest motor, desi as fi dorit ceva mai puternic.

O sa pun si poze in curand.

Acum are 24000 km, consider ca a fost o alegere buna, nu am intampinat probleme pana acum, cu exceptia zgomotelor din habitaclu.

Asa arata cand am luat-o.

Vor urma mai multe poze si descrierea modificarilor aduse. Sper sa va placa.

post-6569-1203444764_thumb.jpg

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu
  • Replies 172
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andrei AXN

77

• rex

14

• Acidutzul

10

• kalu

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata mai bine cu sigla VW cromata :D. Oricum, e masina ta, e decizia ta. Sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

Acum am emblema originala :)

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

frumoasa masina,s-o stapanesti sanatos si fara nici un eveniment.spune-ne si ce modificarii i-ai facut :)

Link către comentariu

Am zis ca voi posta modificarile.

1. Am pus xenon pe farurile halogen...nu mi-a placut ideea si am schimbat farurile cu unele originale cu lupa si o instalatie noua de xenon.

2. Spoiler spate de GT sau 4 Motion si tips-uri.

3. Am schimbat RCD 300 cu un headunit de top.

4. Amplificator, 2 difuzoare pe polita spate, subwoofer (sunt la al 3-lea), condensator...mai pe scurt un pic de sunet.

5. Jante MSW 11 8J*17 cu caucicuri Good Year Eagle F1 GSD 3 225/45/17.

Tot ce am enumerat au fost facute in timp.

As mai avea in plan:

-toba finala GTI...cred ca luna asta

-volan GTI...doar daca gasesc ceva convenabil

-folie

Nu vreau sa mai investesc foarte mult in ea pentru ca o voi vinde imediat ce termin leasingul.

Scuzati calitatea pozelor...promit ca fac unele bune :icon_thumright:

post-6569-1203455822_thumb.jpg

post-6569-1203455856_thumb.jpg

post-6569-1203455870_thumb.jpg

post-6569-1203455986_thumb.jpg

post-6569-1203455997_thumb.jpg

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Finutz modificata masina!

Poti sa-mi spui si mie te rog de unde ai luat farurile de la punctul 1. : "1. Am pus xenon pe farurile halogen...nu mi-a placut ideea si am schimbat farurile cu unele originale cu lupa si o instalatie noua de xenon." . Adica de unde le-ai luat pe cele originale cu lupa ? Daca se poate sa spui si un pret . Multumesc mult si iti urez cati mai multi km fara incidente !

Link către comentariu

Farurile le-am luat de la cineva...fiind schimbate pe casco. Nu au urechi rupte, cel din stanga are o mica zgarietura in dreptul semnalului, atat. Nu stiu de ce au fost schimbate ambele pentru ca celalalt este ca nou.

De pret nu am ce sa zic pentru ca au fost gratis :))

Link către comentariu

La naiba .......... Si le mai schimba o data si pentru mine :lol: ? Dau si de-o bere !

Modificat de puff
Link către comentariu

@Radu C. pune faruri aftermarket si xenon...se vad aproape la fel ca astea.

Am vazut si recomand.

Link către comentariu

Headunitul este Pioneer DEH 7800 MP, model din America...singurul dezavantaj, are radio din 2 in 2, numai frecventele impare.

post-6569-1204384955_thumb.jpg

post-6569-1204384994_thumb.jpg

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

Nice car! :))

Am si eu o intrebare. Cand ai schimbat farurile cu halogen si le-ai pus pe cele OEM cu xenon, ai montat si senzorii pentru autoreglare? Senzorii pe puntea spate?

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

@crysty cyc Nu am senzorii de autolevel, sunt reglate corect cu 2 oameni in masina si de obicei merg singur si fara bagaje

Modificat de Andrei JSE
Link către comentariu

sunetul cu siguranta este mai bun decat este cel stock. dar nu vi se pare ca arata foarte urat bordul ala asa?

Link către comentariu

Ba da, si nu e o parere, chiar arata foarte urat, dar nu puteam sa stau cu RCD 300 pentru ca am si amplificator, subwoofer si inca 2 difuzoare pe polita spate.

Sunetul este mult imbunatatit si ma refer la boxele originale. Cu RCD 300, cu volumul dat peste jumatate apareau distorsiuni, cu asta se aude clar chiar si spre maxim.

Link către comentariu

Bun sistem numai ca poate s-ar putea gasi o solutie sa fie incastrat in bord, fara sa mai apara spatiul acela gol.

Link către comentariu

Tare rau scula... am si eu un 9600mp pe care l.am montat pe golf l.am tinut 2saptamani dupa care nu am mai suportat bordul asa (mai ales noaptea) si am renuntat, acum am RCD300 si se aude jalnic cand il dau mai tare dar asta este pana nu imi iau un 2DIN ma chinui cu RCD300

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, imi doresc tot mai mult faruri cum sunt ale tale cu lupa, am si eu o intrebare se mai pot pune motorasele de pe farurile vechi pentru reglaj?

Ca un sfat pune-i folie pe geamuri-o sa arate intr-un mare fel

Link către comentariu

@ Auras motorasele pentru reglaj nu se pot pune, cel putin la mine nu s-a putut :blink: Poate exista cineva care le-a pus sau le pune... :)

Cu folia sunt in dubiu, cred ca voi pune pana la urma si pe fata si pe spate, dar nu foarte inchisa.

Link către comentariu

Din pacate nu se pot pune.Efectiv le-ai montat cu mufe adaptoare si le-ai reglat bine nu?...

Am vrut si eu asa ceva dar am renuntat din acest motiv :)

PS:Merge folia tare bine pe culoarea ta :blink:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!