Jump to content

Coduri Si Preturi Piese Seat , Audi , Skoda , Vw

Elanul
 Share

Postare recomandată

Salut,

as dori sa stiu codul la scutul de plastic de sub masina(wvwzzz1kz5w239447), in partea stanga, care se intinde intre scaunul soferului si probabil zona picioarelor pasagerului din stanga-spate.

Poza atasata este de pe net, dar tot de la un G5, nu stiu daca toate golfurile au scut acolo insa doream doar sa evidentiez zona. Nu stiu daca este o singura bucata sau mai multe care se monteaza, insa s-a crapat tare si vreau sa il schimb.

Multumesc pentru ajutor.

post-10556-0-16440500-1355071433_thumb.j

Modificat de medley
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 4,9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GABIVVX

1104

• Kostas

155

• Dolfin

126

• iuliu1984

89

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut Gabi,

Stii cumva care e diferenta intre 1K0 963 235 F si 1K0 963 235 G? Mie imi apare in Etka ca primul cod e pentru masinile fabricate pana in 30.05.2011 si al doilea cod pentru masinile fabricate dupa acea data. Fizic s-ar potrivi PTC-ul cu primul cod la o masina produsa dupa 30.05.2011?

Multumesc anticipat

Link către comentariu

Este diferenta si la pret si la piesa in sine si mai ales la sistemul de prindere.Doar cu seria de caroserie iti pot afla piesa buna ...

post-64586-0-91324300-1355134692_thumb.j

post-64586-0-70188500-1355134694_thumb.j

Link către comentariu

Am inteles. La mine clar trebuie piesa cu terminatia G, asa imi apare in Etka, insa gasistem una cu F la un pret foarte bun chiar aici pe forum.

Link către comentariu

"1K0 825 201 M imbracatura podea stanga,in jur de 210 lei."

@GABIVVX - Multumesc!

Modificat de medley
Link către comentariu

Salut, daca se poate as avea nevoie de un cod sau o denumire pentru piesa incercuita cu rosu, eventual daca vine fara partea incercuita cu albastru

post-58492-0-07266400-1355162625_thumb.j post-58492-0-29526400-1355162756_thumb.j

Modificat de rey toledo
Link către comentariu

Piesa respectiva este practic un ansamblu de timonerie si e livrabila numai cum arata in poza.1J0711729F

post-64586-0-74444400-1355163555_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc, ma duc maine sa ma interesez de pret, desi la piesele care vin doar pe original deja cam stiu la ce sa ma astept... :pale:

Link către comentariu

Ce rost are sa te duci sa te interesezi de pret cand te pot scapa eu de un drum :lol:.1J0711729F Consola selector cutie viteze 250 lei

Ce problema ai la consola?

Link către comentariu

Frumos pret, exact la ce ma asteptam... :D Are joc la bucsa aia din mijloc, nu imi intra bine in viteze si parerea mecanicului a fost ca e de la jocul din mecanismul acesta.

Link către comentariu

Banuiesc ca te referi la ,,bucsa alba'' incercuita de tine cu rosu.Fa o incercare,desfa siguranta de sus scoate culisa sterge bine locul si aplica putina vasilina grafitata(sa nu folosesti vasilina normala,pt ca ingheata la frig) si poate se schimba situatia.Poti gasii si la dezmembrari partea respectiva,te asiguri ca este perfect functionala si nu are uzura si apoi o montezi pe masina.Incearca sa gresezi si sa cureti toata timoneria incluziv bila schimbatorului de viteze din habitaclu(bila mara in care este bagat batul schimbatorului de viteze de sub burduful de piele).

Link către comentariu

Da, despre aceea este vorba. O sa caut pe la dezmembrari un golf 4 cel mai probabil, seat-urile sunt cam rare la dezmembrari si sa vad cat cere pe piesa respectiva.

Link către comentariu

Salut,

WVWZZZ1KZ5P003959 ... chederul de pe caroserie al usii soferului ... "telescopul" (echilibrorul) capotei - ala de tine capota sus :D ... daca poti sa-mi dai si preturile pentru faruri xenon/ballast original .... panoul de plastic de pe hayon de la interior ... fusta schimbatorului de viteze si oglinzile exterioare ... cam multe .. sper sa nu fie mare deranjul ... mersi frumos

Modificat de moesis
Link către comentariu

1K0 823 359 A amortizor capota, 1K4 867 911 E 9B9 negru satin etansare interioara usa, 1K1 857 507 DC 9B9 oglinda retrovizoare stanga 540 lei, 1K1 857 508 CN 9B9 oglinda retrovizoare dreapta 540 lei, 1K0 711 113 CG UZD selector viteze cu imbracaminte piele 450 lei.Far xenon 1700 lei,calculator far 1620 lei.

Link către comentariu

Buna ziua! Va rog un cod pentru sigurantele de plastic in forma de "C" care asigura racodurile furtunelor de motorina pe stuturile de la pompa de motorina din rezervor, pt. Passat B6, cod motor BKP, 2.0TDI 4Motion, an 2006. Va multumesc.

Link către comentariu

Exista doar o singura clema in forma de C 1T0971939B,trage un ochi la schita..

post-64586-0-96075600-1355231982_thumb.j

Link către comentariu

Va multumesc. Ma refeream la niste sigurante mici care asigura furtunele 6 si 7 pe stuturile de pe capacul pompei 4, dar probabil se livreaza impreuna cu racordurile respective. Nu este vorba de clema 17. Oricum, va multumesc pentru amabilitate.

Link către comentariu

Multumesc frumos Gabi ... tocma m-a facut Mosu` la semafor cand a vazut postu` tau :D

Link către comentariu

unde pot gasi sigurante auto cele de la panoul de sigurante din stanga volanului...ms anticipat :tuktuk:

Link către comentariu

La magazinul de piese auto.Tii cont de culoare si de dimensiunea lor.mici sau mari.Fiecare culoare are un amperaj anume :rosu 10ah,albastru 15ah..etc.etc.

Link către comentariu

pai e rosie deaia mica de 10 ca asa scrie pe ea...decio sigur gasesc la piese auto??

Link către comentariu

Da, e 5 bani bucata sau in jur de 10 lei setul de sigurante.Pai daca nici la piese auto nu gasesti o amarata de siguranta,atunci unde sa cauti,la fabrica de paine? :lol:

Link către comentariu

Da, e 5 bani bucata sau in jur de 10 lei setul de sigurante.Pai daca nici la piese auto nu gasesti o amarata de siguranta,atunci unde sa cauti,la fabrica de paine? :lol:

ma gandeam sa caut la sexshop dar mam razgandit...ms mult
Link către comentariu

Ma poti ajuta te rog cu coduri pt stop-ul pe frana de pe eleron si duza pt spalat luneta de pe un Vw Golf 6 GTI?

Un cod de GTI (pt ca eu nu am GTI) : WVWZZZ1KZCW023958

Multumesc!

Link către comentariu

• cogdao a închis acest topic
  • Marian a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!