Jump to content

Coduri Si Preturi Piese Seat , Audi , Skoda , Vw

Elanul
 Share

Postare recomandată

Salut.

Ma puteti ajuta si pe mine cu un cod pentru tamponul motor , care in realitate prinde cutia de caroserie , pozitia lui fiind sub baterie mai exact.

serie sasiu : wvwzzz1kzcp123860

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 4,9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GABIVVX

1104

• Kostas

155

• Dolfin

126

• iuliu1984

89

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc mult !

Pentru cultura mea generala, cand se spune partea, spre exemplu lagar de transmisie stanga, se refera cum privesti masina din perspectiva soferului sa inteleg?

Modificat de ShadoWzZ
Link către comentariu

Infiferent cum privesti masina cu volan normal pe stanga:din avion,din mina,din submarin prin periscop,din revista,din fata motorului.....partea cu volanul este stanga/partea pasagerului este dreapta.

Link către comentariu

Salut. Gabi, ai putea sa.mi spui si mie te rog pe ce motorizari a mai fost pus debitmetrul asta

0 281 002 531 te rog. Mi s.a spus sa testez masina cu unul de la altcinecva, dar pe aici pe la mine sunt rare AXR sau ATD. Multumesc.

Link către comentariu

Debitmetru pentru AXR si ATD:

- 038906461B

- 038906461BX cu piesa veche la schimb

Acelasi cod de debitmetru s-a mai folosit la unele ALH, AHF sau mai nou BXE, BXF, BLS, BKC, BRU, BDK, etc.

Codul 0281002531 este un cod de piesa Bosch care corespunde codului original 038906461B.

Modificat de Dolfin
Link către comentariu

Multumesc mult dragi colegi. Deci mai mari sanse am sa probez cu unul de pe golf 5 decat sa gasesc golf 4. O zi buna.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

o intrebare va rog....as dorii 2 plastice de pe un audi a4 b7

eu am ceva coduri sper sa fie ok(daca nu atunci rog cineva sa ma ajute mai precis cu coduriile)sunt cele 2 numerotate din imagine

1.8e0 103 927 f

2. 8e1 819 447 01 c

daca sunt ok coduriile la ce pret se poate aduce

multumesc

post-56648-0-67208400-1446573114_thumb.j

Link către comentariu

Ai incercat la un magazin de piese cu seria caroseriei ?

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu

catalin, probabil el nu le are pe masina si vrea sa le puna

Soosy, sunt ok codurile, dar vezi ca sunt de pe Audi cu motoare V8. Preturile sunt aprox 120 si 150 lei

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

Salut Andrei ! Piesele respective vin doar pe comanda externa si nu se pot returna. De aceea e bine sa fie comandate dupa seria caroserie

Link către comentariu

Ai incercat la un magazin de piese cu seria caroseriei ?

nu cred ca seria mea ar ajuta cu ceva

catalin, probabil el nu le are pe masina si vrea sa le puna

Soosy, sunt ok codurile, dar vezi ca sunt de pe Audi cu motoare V8. Preturile sunt aprox 120 si 150 lei

da nu le am...imi lipsesc,nu stiu daca masina o fi avut candva sau nu

Salut Andrei ! Piesele respective vin doar pe comanda externa si nu se pot returna. De aceea e bine sa fie comandate dupa seria caroserie

ideia asta ii sa stiu sigur daca dupa coduriile alea imi vin piesele cautate,ca pe urma ce ma fac cu ele,de asta vreau sa fiu sigur ca alea is...

Link către comentariu

Salut. Ma ajutati si pe mine cu un cod si pretul pentru kit reparatie butuc usa sofer pentru golful din semnatura. Serie wvwzzz1jz5w006235 va muptumesc anticipat

Link către comentariu

Merge de octavia 1 dar piesa incercuita cu rosu nu poate fi montata pentru ca este putin mai ingusta fata de piesa de pe golf.

1U0 898 002

1U0 898 001

post-64586-0-44506100-1446621251_thumb.j

post-64586-0-49210300-1446621263_thumb.j

Link către comentariu

Stie cineva sa spuna daca farurile de pe un 3bg de SUA, sunt mai ieftine?

Link către comentariu

Multumesc gabi. Eu am piesa incercuita, mie imi trebuie tija si acel inel, dar vad ca tija e diferita de a mea. Deranjeaza cu ceva? Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Mai sus, ma refeream la faruri noi, dupa cod de SUA, nu second hand. Multumesc!

Link către comentariu

Salut gabi, azi am desfacut din nou butucul si am facut o poza, si se pare ca am nevoie de cele 3 piese din poza, se regasesc toate in kit?adica primele 2 se vad dar a 3-a nu o vad, exista si ea? E vreo problema daca tija difera ca forma? Multumesc

post-123601-0-60080400-1446675100_thumb.

Modificat de eu_markhu
Link către comentariu

trebuie sa iti cumperi 1U0898001 (1buc)+ 1U0898006 (1buc)

Link către comentariu

Cat costa (cel mai mic pret) :  6Q0906625.

Link către comentariu

Scuze daca gresesc,dar nu cumva 1U0898001 il contine si pe 1U0898006 si mie sa.mi trebuiasca doar 1U0898001 + 1U0898002 cel putin asa am cazut eu pe undeva o schema,si din pacate sunt de pe telefon si nu pot sa pun link.ul, si daca ai putea o recomandare de unde sa le iau, si de la tine le.as lua daca le trimiti prin posta/curier. Multumesc anticipat

Link către comentariu

• cogdao a închis acest topic
  • Marian a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!