Jump to content

Coduri Si Preturi Piese Seat , Audi , Skoda , Vw

Elanul
 Share

Postare recomandată

• Replies 4,9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GABIVVX

1104

• Kostas

155

• Dolfin

126

• iuliu1984

89

Top Posters In This Topic

Posted Images

Oglinzile oe nu au alternativa af....ma refer la faptul ca nu gasesti producatorul care face reperul respectiv pentru Volkswagen (Bosch,Mann,Ate...etc).

Alkar este un producator spaniol care produce numai oglinzi.

Sunt produse destul de bunicele si nu am auzit sa fie probleme cu ele.

Ce ai spart la oglinda?Exista posibilitatea sa achizitionezi repere oe care fac parte din oglinda(capac jos,capac mare central,amsamblu motorase ghidare sticla,sticla oglinda,chenar oglinda jos)

Pai nu a incaput unul de mine pe strada si venind presupun de pe contrasens ( stau pe strada cu sens unic) mi-a atins oglinda de mi-a scos-o din toate clemele, care s-au si rupt de altfel. Plus, oglinda in sine s-a fisurat. Capacul sta balalau si nu mai sta fix, toate urechile s-au rupt inclusiv partea de plastic negru ce e dedesupt ( rama exact de sub oglinda in sine). De atins mi-a atins-o f putin, doar varful capacului, insa cred ca a avut viteza.

Deci in teorie cam tot ar trebui sa schimb si presupun ca reperele pe original depasesc pretul unei oglinzi af.

Acum nu stiu daca oglinda in sine de la Alkar e la fel cu cea oem, adica sa fie heliomata si sa aiba acea tenta abastruie.

Pana la urma nu am deranjeaza sa nu fie oem, atat timp cat arata si functioneaza cu cea oem.

De suportul acela pt toba imi poti spune ceva? Ms

Oriocum fie vba intre noi, trebuie sa bag masina in service, sa o vopsesc, am gasit-o si zgariata grav de tot cu un cui, treburi dinastea.

Cum o scot imi pun si camera de supraveghere in masina si fereasca sa pun mana pe vreunul ca va fi vai si amar de el.

Modificat de Muraru Dan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca e vorba de suportul central care este prins de caroserie si prinde toba in 2 tampoane.....ala trebuie sudat inapoi pe teava tobei si rezolvi problema.

In locul respectiv suportul vine ,,punctat'' pe teava si are prostul obicei dupa o vreme sa scape de pe teava.

Trebuie data treversa jos si sudat la autogen suportul de teava tobei.....asta daca vrei sa scapi ieftin....daca nu, trebuie achizitionata toba de mijloc noua.

Modificat de GABIVVX
Link către comentariu

M-ar interesa sa stiu exact ce cod de compresor ac s-a pus pe masina mea

Wvwzzz1kzbp076554

Multumesc

Sent from my ApfelPhone

1K0820859T  , DENSO

salut ! ma ajuta si pe mine cineva cu un cod pt piesa asta?Si un pret estimativ

E un Y de plastic prin care trece antigelul.Masina e octavia 1.8T AGU din 2001

yawv.jpg

unul din furtune duce in ,,curul'' vasului de expansiune?

Daca asa este piese este livrabila numai in forma asta :1J0122109AQ

ala e.Merci!  :icon_thumright:

Link către comentariu

da....am aflat si eu pretul intre timp,nu e prea inbucurator.

Link către comentariu

Sunt nou, n-as vrea sa fac offtopic, dar, informativ as avea nevoie sa stiu cam cat m-ar costa niste bujii noi la fordul ka ? Detin un ford ka si, desi acum doi ani le-am inlocuit cu niste bujii originale ford, acum se pare ca trebuie sa le schimb, cel putin 2 dintre ele. Nu stiu, asa imi spune mecanicul la care am dus masina in service. Ma lamureste si pe mine cineva daca e  ok sa pun neoriginale si cat ma costa? Si, daca ar aparea o problema la motor sau la transmisie daca nu sunt originale? M-am cam ars cu produsele astea scumpe si cu "originalitatea lor"... Merci anticipat!

Link către comentariu

Esti pe forum de vag-uri.

Ford K (RB)-2008,Ford K +2008,motorizare ?

Cine crezi ca ghiceste modelul tau de Ford K?

Link către comentariu

Stiam asta. E Ford Ka cu motor de 1.3 pe benzina, de prin 2008. Am cerut estimativ, nu ma gandesc la mentalisme sau altceva, evident.   Si oricum, nu am inteles ce e vag, de fapt. Stiam ca e vorba de piese auto in amanunt. Sau gresesc ?

Link către comentariu

Evident gresesti........e vorba de piese in amanunt cum ai intuit, dar "doar" pentru grupul VAG.

VAG = Audi, VW, Seat, Skoda

in privat, puteai ceva repere, preturi si pentru alte modele......ramane doar sa iti raspunda.

Link către comentariu

spune-mi te rog ,daca  curge lichid de frana pe la imbinarea dintre teava si cilindrul de ambreiaj de pe cutie este o-ring separat?sau cum gasesc(cod ceva) ?merci si seara faina.

Link către comentariu

Daca e vorba de suportul central care este prins de caroserie si prinde toba in 2 tampoane.....ala trebuie sudat inapoi pe teava tobei si rezolvi problema.

In locul respectiv suportul vine ,,punctat'' pe teava si are prostul obicei dupa o vreme sa scape de pe teava.

Trebuie data treversa jos si sudat la autogen suportul de teava tobei.....asta daca vrei sa scapi ieftin....daca nu, trebuie achizitionata toba de mijloc noua.

Ms Gabi. De sudat se poate pt ca urechile au ramas prinse de toba. Insa ma gandeam sa schimb si suportul cu cele 2 bucse, desi bucsele nu sunt rupte. Ma rog, cred ca o sa ma limitez la doar o sudura.

Insa, ai idee daca oglinda fabricata de Alkar e heliomata? Ai vazut una in realitate si are acea tenta albastruie? Pt ca, mai ales fiind pe partea soferului musai o vreu tot heliomata

Ms

Link către comentariu

@rac24

Cam asa arata sistemul 28-ul ar fi ceva garnitura

post-13869-0-25723100-1384357815_thumb.j

Modificat de szrobik
Link către comentariu

elucidai misterul, Alkar au si cu sticla albastra.

Daca poti, da-mi un pret te rog pt oglinda cu codul: 6139127.

Multam

Link către comentariu

Ma poate ajuta un coleg cu ceva preturi pentru reperele de mai jos:

-02D525558A

-G052175A1

Link către comentariu

elucidai misterul, Alkar au si cu sticla albastra.

Daca poti, da-mi un pret te rog pt oglinda cu codul: 6139127.

Multam

(oglindă reglaj electric, cu încălzire, asferică, cu primer pentru vopsire, sticlă albăstruie partea de montare fata stanga)

105 lei.Poate ai sansa sa gasesti oglinda originala si daca ai sansa gasesti si la culoarea masinii....la dezmembrari.

Ma poate ajuta un coleg cu ceva preturi pentru reperele de mai jos:

-02D525558A

-G052175A1

02D525558A  Filtru ulei cuplaj diferential spate HALDEX lei 170

G052175A1 Ulei pt cuplaj Haldex 275ml lei 90

Link către comentariu

Gabi poti sa-mi spui si mie te rog cati litri de ulei sunt nevoie la un polo 1.2 aspirat din 2009 55 kw, nu gasesc nici pe site-ul Castrol nici pe Motul.

Mersi

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Scz am gresit eu, sunt 51 kw. WVWZZZ6RZAY016950

Send from my Nokia 3310

Link către comentariu

Salut

Te rog sa-mi spui preturile si codurile pentru manerele de usi marcate cu rosu.

Pentru seria WAUZZZ4FXAN049580.

Daca se poate sa vezi si pe cele imbracate in piele, as dori sa stiu si pretul acelora, pretul pentru toate 4 impreuna. Multumesc

post-77175-0-01965500-1384446270_thumb.j

Modificat de Megatron
Link către comentariu

As dori si eu daca se poate un pret pentru un brat suspensie audi a6. Codul pe care l-am citit de pe masina este : 4f0407694b multumesc frumos!

Link către comentariu

Salut

Te rog sa-mi spui preturile si codurile pentru manerele de usi marcate cu rosu.

Pentru seria WAUZZZ4FXAN049580.

Daca se poate sa vezi si pe cele imbracate in piele, as dori sa stiu si pretul acelora, pretul pentru toate 4 impreuna. Multumesc

attachicon.gif$T2eC16h,!)UE9s3wEg(cBSFoSt0(-Q~~60_12.JPG

setul de cotiere de piele neagra fata spate 4700 lei.

Cotierele dupa seria de caroserie :

Spate 4F0 867 373 A 1AD si 4F0 867 374 A 1AD   lei 600 bucata

Fata 4F0 867 173 A 1AD si 4F0 867 174 A 1AD   lei 600 bucata

As dori si eu daca se poate un pret pentru un brat suspensie audi a6. Codul pe care l-am citit de pe masina este : 4f0407694b multumesc frumos!

Pe original bratul este in jur de 950 lei si af Lemforder 470,Delphi 360,Sidem(italia) 320.Rts (spania) 250,...depinde de ce buget ai disponibil.

Link către comentariu

• cogdao a închis acest topic
  • Marian a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!