Jump to content

Coduri Si Preturi Piese Seat , Audi , Skoda , Vw

Elanul
 Share

Postare recomandată

Seara buna, stie cineva daca chederul la capota de golf 6 combi se potriveste cu cel de golf 6 hatchback, cod 1K0 823 723 C?Am dat comanda, vanzatorul zice ca se potriveste din verificarile dupa seria de sasiu, dar as vrea sa fiu 100% sigur.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• GABIVVX

1104

• Kostas

155

• Dolfin

133

• iuliu1984

89

Top Posters In This Topic

Posted Images

Se potriveste; si la EOS (2006 - 2016), si la Golf (2004 - 2013) si Golf Cabrio (2012 - 2016) , si la Jetta si la Scirocco, in anii respectivi.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare , ma poate ajuta cineva cu un cod pentru Kit reparatie cablaj portiera fata la un passat B7 din anul 2012 cu WIN WVWZZZ3CZCE052350 , mentionez ca am eroare in bord de airbag si sunt rupte firele in zona burdufului din usa sofer .  Am vazut ca sunt sub forma asta .  Multumesc anticipat.

image.png.3770265cc90200caea9c5c19bcd8820e.png

image.png

Link către comentariu

Eu iti dau un sfat, mergi la un magazin de piese auto respectat din zona ta, si cauta cel mai ieftin.Pe original te scoate afara din casa, si nu vine doar setul de reparatie, vine tot cablajul din usa.Eu trebuia sa platesc vreo 1200 de lei, atat au spus ca face pe original, aftermarket am comandat apoi acasa feby de pe gafaauto, la magazinul local aveau adaos prea mare din pacate.Acolo am gasit 28 de fire si o mufa originala, culmea cu stanta vw stersa fabricata in Austria, dar net inferioara calitativ cu ce am avut pe masina.Mare atentie ca daca ai optiuni mai stufoase, eu am patit sa gasesc doar cu 11 fire, asta si gata infipte in mufa, pe cand eu aveam nevoie de 12 fire, stiu ca vorbesc de un golf 6.Te sfatuiesc sa folosesti mufa de pe masina, depinezi din ea firele si o poti refolosi fara probleme.Si cauta cabluri sa fie la 420 de mm, inadirea o faci dupa ce dai fata de usa jos, imi cer scuze pentru off topic.Nici sa nu te gandesti la dezmembrari, le cumperi mai rele decat le ai pe masina, ori cu aceiasi uzura.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!