Jump to content

Omologare ?

ionut05
 Share

Postare recomandată

salut, am un prieten , care si-a reconditionat de la A la Z un VW Golf 1, nu stiu exact anul. l-a refacut total, si l-a refacut super, e ca o bijuterie. a bagat pe putin 3 mii de euro in el. masina este inscrisa, are numere noi, dar a venit vremea sa isi faca itp-ul, si m-a intrebat pe mine, daca nu il cumpar, il da cu o mie de euro. asta pentru ca a schimbat motorul cu unul de 1600 cmc, a schimbat totodata si suportii motor, si mi-a zis ceva de omologare...

Acum, eu vreau sa va intreb, se poate omologa? se mai poate face ceva cu masina asta? Procesul de reconditionare a fost terminat in urma cu un an, timp in care masina a circulat. arata superb, si eu am fost de fata, aproape pe intreg parcursul reconditionarii. Astept raspunsuri !!! Multumesc :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai daca motorul e din grupul VAG e ceva mai simplu.In principiu trebuie un proiect si un deviz sau factura prin care lucrarea sa facut intr-un service si nu artizanal.Apo te duci la RAR si o verifica aia.

Ideea este ca te cam costa distractia, 600 rar, plus service si proiect de modificare.

Link către comentariu

esti sigur ca trebuie acest devis si in cazul motorului sau numai al caroseriei? cazul recarosarii...

ca daca nul ai iar ai de dat "cadouri" pentru facturi si devize :P

Link către comentariu

nu inteleg ce inseamna " grupul VAG". pe urma, proiectul cine il face? proiectul pentru motor presupun... vreun inginer? sau daca se face dovada facturii, mai este nevoie de proiect? 600 de euro? Sau lei noi? :icon_thumright: multumesc astept "feedback" :ceuameni:

Link către comentariu

mai simplu completeaza formularul asta si te duci la rar cu el fara masina si iti zic ei ce te costa

Link către comentariu

Nu e foarte scumpa omologarea daca motorul a fost pus din fabrica pe alte mk1 si daca puterea motorului nou nu depaseste cu mai mult de 40% parca puterea celui vechi, ceva de genu, kevin_ray stie mai bine ca si el are mk1 si s-a mai interesat de posibilitati. In schimb eu m-as interesa mai bine de seriile de la caroserie si la motor pentru ca mi se pare cel putin dubios ca cineva care a bagat 3k oiro sa reconditioneze masina aia sa o daie acuma cu 1k ;) doar de frica itp-ului care sa fim seriosi.. ca stim cum se face..

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!