Jump to content

Audi S3 2008

PH-11-WRC

Postare recomandată

Pai tu asa iesi la plimbare cu becul de la benzina aprins? :banghead:

Link către comentariu
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

74

• Bogdan_wrc

25

• DOOM

9

• nadir@boosted.ro

9

Nope. Doar ca nu stiu cum reusesc de ajung mereu acasa doar dupa ce se aprinde becul. Cred ca e datorita placerii pe care o am cand conduc aceasta masina.

Link către comentariu

Dupa plimbarea din aceasta seara retrag orice afirmatie referitoare la feeling-ul masinii. Tocmai am intrat in casa si cum afara au fost aprox 21 grade am putut sa ma bucur cu adevarat de masina. M-am intalnit si cu cel care a cumparat fosta mea masina ( GTI-ul ) despre care avem numai cuvinte de lauda. Pot sa spun ca este diferenta enorma la acceleratie. Adica din mers m-am dus muuult de tot in fata si ma tot duceam dar nu i-am dat decat pana in a 4-a final si putin a 5-a. Tocmai de acolo cred ca ar fi o diferenta si mai mare unde in treptele mari S3-ul e peste GTI chiar si cu soft fff bun. Oricum nu mi-a venit sa cred cat de tare fuge masina si persoana respectiva mi-a spus ca masina lui merge impecabil.

Asadar ma declar in sfarsit pe deplin mul;tumit de alegerea facuta si chiar a meritat banii.

Link către comentariu

:rolleyes: told u soooo !!

ma oftic ca nu am putut veni si eu :lol: ...dar sper data viitoare..si pana atunci sa fiu si eu mai "rau".

ai fost pe cheia cu ea..sau decat in plimbari scurte si rapide?

Link către comentariu

Am fost si pe Cheia de vreo 2 ori. Dar o data nu avea rodajul facut. Cu urmatoarea ocazie pot sa o folosesc la adevarata ei valoare sa zic asa. Abia astept.

Link către comentariu
  • 11 months later...

Am vesti bune legate de curiozitatea ta :icon_thumright:

Te sun cand se poate organiza o intalnire.

Cati km ai cu masina acum?

Link către comentariu

10030

Astazi cand am venit de la Bucuresti a implinit frumoasa cifra de 10000 km.

Astept cu nerbadare pentru ca imi doresc foarte mult sa vad cum merge masina respectiva. Merci Speeder.

Link către comentariu

La cat mai multi, fara probleme :icon_thumright:

E gata..vorbim in timpul saptamanii sa ne vedem :Driver:

Link către comentariu

Pai ... pana acum 2 luni am avut masina de servici iar S3-ul statea la Ploiesti in garaj si mergeam cu el doar in weekend. Pe de o parte e bine ca acum, desi are un an si 3 luni aproape, am sentimentul ca am o masina noua.

Saptamana viitoare voi reveni cu un set complet de poze. Masina a mai primit intre timp o folie Sollumar si pe geamurile fata.

Link către comentariu
  • 1 year later...

salut,

am vazut masina zilele trecute prin mall baneasa si a iesit in evidenta oglinda retrovizoare :)

ce face chestia aia care o ai montata acolo ?

mersi :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!