Jump to content

Audi S3 2008

PH-11-WRC

Postare recomandată

Cel putin pana acum GTI-ul mis e parea mult mai violent. Cred ca totusi S3-ul e facut sa fie si mai confortabil si nu e asa violent ca GTI-ul desi viteza pe ac creste infricosator de repede.

asa e e si STI08 si EVOX, s-au blegit toate la senzatii, dar urca acul ala ceva de speriat.

felicitari pt masina :icon_thumright:

Link către comentariu
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

74

• Bogdan_wrc

25

• DOOM

9

• nadir@boosted.ro

9

super frumoasa ... mai mult ca sigur urmatoarea masina va fi macar un A3:D

multi km fara incidente

Link către comentariu

sambata te-am zarit pe bulevard si dupa aia ne-am oprit la semaforu de la catedrala.cu pasagerul am fost coleg de liceu si ne stim

oricum superba masina.subscriu spusele lui CT-10-vwp.

km cat mai multi si fara probleme :lol:

Link către comentariu

Ti se parea GTI mai violent din cauza tractiunii fata...acum pui puterea jos mai eficient si asta te pacaleste un pic.

Link către comentariu

i-ai facut rodajul sa inteleg....poate mai ne plimbam si noi la dublu, triplu prin oras asa cum faceam vara trecuta, in coloana....cu un pic de joc de glezne pe langa oras...

ca am auzit ca si Marys se mandreste ca a inceput si a lui sa fuga iar rau :) i-a pus si admisie...

si poate pana vinde vice .:R32 ne vedem si cu el...ce ziceti? hai ca e cald afara

Link către comentariu

Pai daca a lu' MaryS fuge de rupe inseamna ca a a mea este racheta ca ne-am intalnit sambata seara si ne-am dat nitel din mers si am luat-o bine de tot in fata. Oricum eu in fiecare weekend ies cu ea la distractie. Poate ne strangem mai multi chiar de pe site si facem o plimbare pana la Poiana BV pe Cheia ca sa fie si mai "fun" .

Link către comentariu

pai ar fi ceva. dar hai sa vedem cum facem sa fim mai multi. sa vorbim si cu fusco...dar sa fie si mai mult eS3uri, nu numai GTI :P

Link către comentariu

Cand ne-am intalnit in oras ti-am si zis ca nu trage masina deoarece aveam DV-ul bulit, imi dadea eroare turbina pe tester. Dabia ieri am inlocuit DV-ul si admisia. (eram si 4 in masina) Oricum poate ne vedem sambata asta cum a zis Bogdan.

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Marys, editeaza profilul si alege orasul care trebuie, ca ma jur ca stiu ca nu esti din POGOANELE :icon_thumright:

in alta ordine de idei, ar fi f f interesant sa ne vedem toti 3, 4 cu vice si 5 cu fusco. sau poate chiar si altii. sa vedem fiecare ce si-a mai pus pe masina. dar nu cred ca e a mea gata pana sambata.

Link către comentariu

ufff....m-ati pus pe ganduri cu s3-urile voastre...sa le stapaniti sanatosi si fara nici un fel de incidente.imi voi lua si eu.... (probabil ca prin mai-iunie-iulie-august la anul) :lol:

Modificat de falken
Link către comentariu

E intr-adevar o mare diferenta fata de GTI din foarte multe puncte de vedere, in special calitativ. Dupa ce va avea cineva grija si de soft va deveni o fiara la fel ca si GTI-ul. Cel putin ca feeling pt ca si acum viteza creste infricosator de repede doar ca nu simti la fel de violent ca in GTI.

Link către comentariu

bai aseara m-am intalnit cu marys si ti-am vazut fosta masina :rolleyes: a cumparat-o cineva de la cardinal (am recunoscut-o dupa stickerul mic cu street car concept) si ne-a facut baiatul semn sa oprim sa stea de vorba.

ar fi interesant sa vezi o diferenta mai actuala intre GTIul tau si S3 ?:)

masina are PH 30 GTI, dar stiu ca oricum ai fi recunoscut-o. vrea sa ii puna fusta spate si finala de R32.

Link către comentariu

Stai linistit ca nu a cumparat-o cineva de la Cardinal ci altcineva. Ce a fost a fost de acum incolo poate sa faca ce vrea cu ea doar ca mi-ar parea rau sa o vad facuta praf.

Link către comentariu

A formulat gresit bogdan, a vrut sa zica ca masina a fost cumparata de la "Cardinal" (lucru care era si normal daca la ei ai dat-o :) )

Modificat de MaryS
Link către comentariu

Singurul lucru care il regret de pe fosta masina sunt cauciucurile si anume Michelin PS2. Sunt incredibile in comparatie cu panaramele astea de Continental Sport Contact 2. Cu astea a venit si GTI-ul din fabrica iar cand le-am schimbat parca era alta masina la stabilitate. Abia astept sa le omor cat mai repede si sa am un motiv bun pentru a da iar 35 mil pentru Michelin PS2.

Link către comentariu

E cam pentru prima oara cand aud critici atat de vehemente pe seama Continental Sport Contact 2. E drept, nici nu am vazut prea des connaisseuri care sa investeasca acolo unde multi chiar nu dau mare importanta: in anvelope de calitate. 3.500 Ron e totusi o suma.

Link către comentariu

Fosta ta masina nu a cuparata un baiat Costin? am auzit ca are probleme cu turbina si cu ambreiajul,dar sunt decat zvonuri din popor,nu am auzit-o de al el :lol:

Link către comentariu

Nu-i stiu numele mic ci doar pe cel de familie. Asa ca habar nu am. Insa nu cred sincer. Era intr-o stare impecabila masina.

Link către comentariu

Sunt doar zvonuri, eu m-am intalnit cu baiatul care i-a cumparat masina si parea multumit, chiar vrea sa ii puna spoiler spate tip r32 si evacuare care sa se potriveasca cu spoileru. (cred ca te referi la alt gti) .

Chiar daca ar fi asa, masina cand a plecat de la Andrei era stare perfecta din toate punctele de vedere . (tragea de rupea, interioru impecabil , exterior la fel, etc ) - cine cunoastea masina poate sa confirme.

Modificat de MaryS
Link către comentariu

daca mai are rotile, e ok :)

legat de anvelope, uneori nu te astepti ca vw (audi in cazul de fata) sa puna chestii atat de slabe pe masini, dar probabil e o politica legata de costuri si poate sunt slabe comparativ cu asteptarile noastre.

Link către comentariu

Asa cum am promis : cateva poze cu interiorul masinii. Scuze pt calitate dar eram prin trafic la unele dintre ele.

post-6717-1214735872_thumb.jpg

post-6717-1214735881_thumb.jpg

post-6717-1214735890_thumb.jpg

Link către comentariu

In alta ordine de idei aseara am profitat de racoarea mult asteptata si am scos masina la cateva ture pe la 1 noaptea. Pot sa confirm ce a spus si Doom. E doar senzatia ca nu mai e violenta deoarece pune puterea jos mult mai eficient. In schimb vitezele la care ajunge in cateva sec sunt infricosatoare.

post-6717-1214736000_thumb.jpg

post-6717-1214736021_thumb.jpg

post-6717-1214736031_thumb.jpg

post-6717-1214736118_thumb.jpg

Link către comentariu

da mah...asa si sa vezi ce brutala va fi dupa ce pui alt "windows" mai tii minte a lu nadir, de ex ? :P

am zis ca a cumparat-o cineva de la cardinal, adica ei erau vanzatorii. asa cum stiam.

tu parca ai rotile pe 19"? sau de ce nu ai pastrat gumele de pe GTI? ca parca nu aveau as amulti km.

sunt curios dupa soft, PS2 cum sta masina. si poate ii arunci si o suspensie..sa vezi atunci pe curbe cum e masina. :)

eu cu marys am mai iesit...dar cu tine mai rar....trebuie sa ne mai strangem curand ! ca dupa ai vin concediile...

Link către comentariu

La suspensii nu voi umbla niciodata indiferent ce masina voi avea. Nu sunt un pasionat al tuning-ului asa ca inafara de soft si niste cauciucuri mai bune nu voi pune niciodata mai mult pe masina.

In legatura cu iesitul ... te-am sunat sambata noaptea.

Link către comentariu

da...dar eram la o petrecere si am vazut apelul duminica dimineata :banghead:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!