Jump to content

Audi S3 2008

PH-11-WRC

Postare recomandată

lile daca vi la VL cauta-ma si de duc la cineva si iti face asta in vreo 10 minute :D eu il aveam la bora chiar in plafoniera:)

bine buey ca acum zici....fusei in trecut pe acolo si vroiam si eu asta....

arata f bine S3 alb cu folie, ca si la nadir, dar trebuie sa bagi poze....

Link către comentariu
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

74

• Bogdan_wrc

25

• DOOM

9

• nadir@boosted.ro

9

Lasa-l b_wrc, ca ne prosteste ca pune poze cu A3-ul, de cand avea GTI-ul! :D

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

Am rezolvat si problema detectorului. Sigur nu va fi Bel sau cel putin nu Rx65e. Am avut aseara unul in teste si m-a luat radarul cu el pe DN 1. Iar in Bucuresti intre Romana si Victoriei era un radar care statea cu spatele si l-a detectat abia cand am ajuns EXACT in dreptul lui si a facut la maxim dupa ce am trecut de el. Noroc ca stiam ca se pun radare acolo si am mers cu 55 si nu m-am bazat pe el. Deci sigur nu voi da 8 milioane pe Rx65 ca sa patesc astfel de faze. Macar daca dau 2-3 mil pe un detector de parasolar si ma ia radarul stiu ca ala nu are nu stiu ce pretentii de mare detectie.

Link către comentariu

eu am unul la parasolar si desi toata lumea rade de el sau de mine ... ca cica e praf ... nu m-a luat nici un radar pana acum

si nici nu piuie cand trec pe langa benzinarii asa cum se intampla la altele ...

Link către comentariu

offtopic: eu nu am radar deloc si nici nu vreau sa-mi iau, incerc sa merg incet in localitati iar in afara lor sunt mai rare cazurile in care amplaseaza radare.

Link către comentariu

Eu am Bel RX65 de anul trecut... si pana acum nu am avut necazuri cu el.Am dat 7.000.000 atunci pe dumnealui.

Link către comentariu

Cred ca si eu voi opta ca si gueswho pentru unul de pus la parasolar. SUper Cat. Japonezii fac de obicei lucruri bune. Plus ca este mai estetic fara fir prin masina si pot sa il si mut pe ambele masini ( personala si de servici ).

Link către comentariu
Dr.G.Silviu

In schimb, nu cred ca ar dauna niste... pozeee :ceuameni:

Link către comentariu

Da...suntem la pagina 9 a topicului si ar merge sa faci o sedinta foto :)

Modificat de DOOM
Link către comentariu

c'mon man!!

A trecut o luna si ceva, vorba lui doom suntem la pagina 9 si nu dezvalui nici o poza? ;)

Link către comentariu

Gata. In weekend voi face pozele si le voi pune aici. Desi masina nu are nici o modificare, este un S3 obisnuit, alb. In alta ordine de idei abia astept sa termin rodajul ala sa pot sa ma dau la ea. Am ajuns momentan pana la 2700 km si 4500 rpm maxim.

Link către comentariu

O sa te iertam stai linistit! :icon_thumright: Plictiseste-ne cu niste poze cu S3-ul asta obisnuit, alb, fara modificari ;)

Sa o conduci sanatos! Nu prea stiu ce sa scriu... E MASINA!

Modificat de konti
Link către comentariu

Daca nu sunt indiscret cat rodaj ii faci?

In cartea ei scrie 1500 km gata, nu o cocolosi prea mult ca se "leneveste" :P .

Modificat de dan i
Link către comentariu

Da' hai frate cu pozele alea odata! Zi de zi urmaresc topicul asta ca sa vad pozele ... :P

Link către comentariu

Sambata vin pozele.

In legatura cu rodajul am facut primii 2000 km pana in 3000 rpm si apoi pana la 3000 am zis sa urc treptat cate 500 rpm la fiecare 150 km. Asa am facut si la GTI si totul a fost OK. Sper totusi sa devina la fel de violenta ca si GTI-ul pentru ca pana acum la 4500 rpm nu pare. Insa GTI-ul avea si soft cu aproximativ 400 NM.

Link către comentariu

in mare parte masina e 100% stock la exterior...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am reusit sa fac cateva poze asa in graba. Intre timp am reusit sa termin si rodajul. Am 3070 km in prezent si aseara chiar am alergat masina pt prima data. Mai are pana sa se lase motorul .Cel putin pana acum GTI-ul mis e parea mult mai violent. Cred ca totusi S3-ul e facut sa fie si mai confortabil si nu e asa violent ca GTI-ul desi viteza pe ac creste infricosator de repede.

Inca 3 poze. Sper sa va placa desi masina este stoc.

post-6717-1214061208_thumb.jpg

post-6717-1214061220_thumb.jpg

post-6717-1214061234_thumb.jpg

post-6717-1214061382_thumb.jpg

post-6717-1214061394_thumb.jpg

post-6717-1214061403_thumb.jpg

Link către comentariu

Am vazut-o si prin oras,e frumuoasa rau,s-o conduci cu placere!poze cu interiorul?

Link către comentariu

Merci. O sa fac cateva poze si cu interiorul si le pun mai pe seara sau maine.

Link către comentariu

Felicitari!

Acum cere sa ti se schimbe si nick-ul (PH 11 WAA) :P

Marfa poze, marfa masina, marfa culoarea, marfa numar!

DRIVE SAFE!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!