Jump to content

Audi S3 2008

PH-11-WRC

Postare recomandată

O mica intrebare am si eu pt cei care au mai schimbat : vreau sa schimb radio Concert-ul cu un Navi MMI original nou nout. Operatia de schimbare este dificila sau doar se pune cel nou si se cupleaza mufele ?

Si inca o intrebare. Am suportul de nr de pe fata un pic stramb asa ca il voi indrepta singur. Surubul de prindere de bara se insurubeaza direct in bara in locul dorit sau se da o gaura in prealabil cu altceva ?

Link către comentariu
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

74

• Bogdan_wrc

25

• DOOM

9

• nadir@boosted.ro

9

este foarte simpla operatiunea de schimbare a navi-ului daca ai deja concert...

ideea e sa-ti convigureze cineva unitatea RNS-E cu dotarile masinii tale, inclusiv acustica & stuff...

si eu si Vlad ne-am luat de la Kisslorand, si ti-l recomand si tie.

Link către comentariu

O singura intrebare am pt Victor sau Vlad : era noua navigatia sau se vedea pe ea ca este folosita ? Pentru ca eu mi-as dori ceva nou care sa arate impecabil.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

ca si primele impresii ce pot sa spun : masina este mult mai stabila fata de GTI insa in acelasi timp parca este mai putin violenta ca si acceleratie. Bine GTI-ul avea si soft iar la S3 n-am trecut inca de 3000 rpm niciodata. Cam de unde incepe sa traga tare de tot ? Asta este o mica diferenta negativa fata de GTI ca intra cuplul maxim mult mai sus ca la GTI. In rest calitatea fabricatiei este cu mult peste GTI si de asemenea ca si aspect mi se pare mult mai agresiva.

Link către comentariu

dupa 3500 rpm o sa vezi o diferenta mare fata de GTI

Modificat de dan i
Link către comentariu

Poze o sa pun cat de curand. Cred ca sambata. Intre timp masina a primit folie Sollumar pe geamurile laterale spate si luneta transparenta 5%. Pot sa spun ca masina a devenit si mai agresiva dupa aplicarea foliei.

Link către comentariu

unde ai pus folia? tot acolo la tatarani?

Link către comentariu

Eu nu am pus niciodata folie la Tatarani. La toate masinile (4 ) am pus la Carprotekt in Pipera. Lucreaza impecabil si deja sunt clien de-al casei. Nota 10 pt lucrare

Link către comentariu

inseamna ca auzisem de la alticineva. cred ca george cu passatul alb.....

merci oricum.

Link către comentariu

No problem. Momentan caut sa-mi iau detector de radar. Ce parere aveti de Super Cat SVe-27R ?

Link către comentariu

Cel mai laudat detector este Beltronics RX 65 sau mai nou Beltronics STI Driver.

Incearca sa te feresti de detectoarele solare, chiar daca par tentante deoarece nu mai treaba cu acel cablu de alimentare, deoarece eu deja am luat teapa cu 2 modele solare ( Whistler si Yupiter ).

Bafta la alegere ...

Link către comentariu

si eu iti recomand tot bel, am avut 995 si mi l-au furat, iar acum am 965 si astazi pe Buc - Ploiesti la 200km/h mi-a vazut radarul la 2 km.

Link către comentariu

Multumesc pentru informatii. Si eu stiam ca Bel sunt cele mai bune dar asa cum zicea si Bebeko vroiam sa scap de acel fir de alimentare destul de inestetic. Iar cele modulare mi se par exagerat de scumpe tinand cont ca unele au si probleme legate de izolarea impotriva apei.

Link către comentariu

eu o sa incercc sa ii trag alimentare din plafoniera pentru ca il am montat deasupra oglinzii, astfel o sa fie si mai greu de observat de hoti.

Link către comentariu

lile daca vi la VL cauta-ma si de duc la cineva si iti face asta in vreo 10 minute :vaidecapulmeu: eu il aveam la bora chiar in plafoniera:)

Link către comentariu

TIR ce anume presupune operatia asta ca as veni eu pana la Valcea pentru asta ?

Link către comentariu

Dar de ce nu cumperi un detector care se monteaza in bara?

Link către comentariu

zice ca nu tine la apa. din 4 bucati, nu s-a stricat nici macar unul in 3 ani.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!