Jump to content

Audi S3 2008

PH-11-WRC

Postare recomandată

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

74

• Bogdan_wrc

25

• DOOM

9

• nadir@boosted.ro

9

cum e drumu catre Cta?:) ala ca ala...dar drumu de intors ne intereseaza. ma oftic ca plec la SB in weekendu asta ca nu apuc sa o vad. dar diseara dai o cola? sau saptama viitoare sa fie masina cu cativa km la bord? :)

Link către comentariu

Fratilor, a luat masina si s-a dat la fund. :salut:

Nu a mai dat niciun semn de viata.

Link către comentariu

Nu dorm in ea mei. Acum ajuns in Bucuresti dupa un ocol prin Ploiesti ca sa o las sa doarma linistita in garaj. A fost o zi super marfa. Masina ce sa spun : peste asteptari din toate punctele de vedere. Superba la exterior, interiorul de nota 20 iar jantele arata de milioane. O singura intrebare am si eu pentru posesorii de S3 8P. Cat de rigida a fost suspensia voastra la inceput. Pentru ca eu am senzatia ca se rupe ceva la fiecare denivelare oricat de mica. Ma gandesc ca e fff dura si sa nu fie ceva in neregula. Am avut GTI inainte deci nu vreo "barca" de masina si totusi mis e pare muuult mai dura ca un GTI. O sa ma duc sa verific cauciucurile pt ca sigur au destul peste 2,3 sau 2,4 cat ar fi normal.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult! :D

Asteptam poze...

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

Din cate stiu eu la masinile mai sport (S3, GTI), se pun niste "inaltatoare" ca sa tina suspensia rigida in timpul transportului. Poate au uitat sa le dea jos inainte de livrarea masinii...

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

incearca si presiunea, eu la inceput am avut 3.0 atm in toate rotile .... ziceai ca merg in cart.

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme!

Link către comentariu

Curioasa treaba, mie la GTI mi se parea ca se rupe in doua cand luam cate o groapa/denivelare/etc.La S3 mi se pare rigida dar mult mai confortabila.

Verifica treaba cu presiunea, eu acum tin cam intre 2,5 si 2,7atm maxim.

Felicitari apropo :icon_thumright:

Modificat de DOOM
Link către comentariu

:P nici nu ai venit bine cu ea in oras si am aflat ! :rolleyes:

lasa ca sa o stapanesti sanatos si sa ne vedem cu bine.

Link către comentariu
Curioasa treaba, mie la GTI mi se parea ca se rupe in doua cand luam cate o groapa/denivelare/etc.La S3 mi se pare rigida dar mult mai confortabila.

Verifica treaba cu presiunea, eu acum tin cam intre 2,5 si 2,7atm maxim.

Felicitari apropo :lol:

Cat ai presiunea? 2.5? :) Eu tin 2.2 si iti recomand sa faci si tu asa.

@ph-11-wrc Cum ti-am spus si la telefon, sigur aveai presiunea mult mai mare decat trebuie in general si de cat trebuie pe drumurile noastre. Fa-o 2.2, sfatul meu. Iar rigiditatea o sa se mai piarda dupa vreo luna de mers pe la noi. Felicitari pentru achizitie.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

felicitari si la cati mai multi km safe!

eu ma joc la presiune in functie de asfalt temperatura si ce vreau sa fac dar nu voi merge nici o data cu mai putin de 2.3

Link către comentariu

Aseara am verificat si eu presiunea. Aveau 2,7-2,8 si le-am desumflat la 2,3. Se simte parca o mica diferenta dar tot mi se pare ca se rupe roata cand trec peste o denivelare in special cele de urcare. Ma duc acum de dimineata si la Cardinal sa se uite daca au dat acele tampoane jos. Insa masina este foarte joasa deci cred ca le-au dat jos ca altfel trebuia sa fie mai inalta. Inseamna ca asa trebuie sa fie si sper ca vorba lui Vlad se va mai lasa un pic.

Doom masina este mult mai confortabila ca un GTI chiar si pe denivelari. Deci eu nu simt nimik dar mi-e mila de masina de cum se aude cand trec peste o denivelare.

Link către comentariu

Am descoperit hiba si am rezolvat problema. Asa cum banuiam cei de la Constanta au uitat sa dea jos tampoanele de pe suspensie asa ca 450 de km am mers cu suspensie gen "DTM" :lol: . Acum parca este alta masina, o adevarata placere la condus. Am condus astazi cam 3 ore aproape non-stop in oras. A ajuns deja la 570 km. Este incredibil de stabila masina si desi nu i-am dat decat pana la 3000 rpm maxim masina se aude mai gros ca un GTI.

Link către comentariu

Sa-ti mentioneze "incidentul" cu tampoanele in manualul de service/addendum la factura.

Sincer sunt niste idioti pt ca daca nimereai un pic ud pe jos cu suspensia aia sanie te faceai in prima curba.

Problema am vazut-o prima oara pe tt-forum.co.uk unde acei opritori au reusit sa-i bage greieri in bord (socuri) si in usi unui posesor de tt.

Pune-i sa noteze incompetenta...

Si enjoy the car, o sa o descoperi incet incet si cred ca-ti va placea foarte mult. Cand te saturi de ea imprumuta o alta si-o sa vezi ce te reapuca dorul...

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! Rasfata-ne si pe noi cu niste poze :) (multe)

Modificat de jimmy_g5
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Poze o sa pun cam peste o saptamana pentru ca au plecat ai mei cu aparatul foto. Insa atunci promit ca ma voi revansa.

In legatura cu greierii sper sa nu fie cazul pentru ca nu se aude nimic ciudat si daca nu au aparut pe moment sper sa nu apara. Cel putin nu din cauza acelor tampoane. Oricum am mers relativ putin cu ele. 400 si ceva de km din care 350 pe drum european ca in palma si nu am luat decat cateva denivelari in rest.

De mers cu o alta masina merg zilnic pentru ca este cea de servici si deja dupa 2 zile mi-e dor de S3.

Link către comentariu

Braaavo...sa o stapanesti sanatos si fara incidente si sa t bucuri de ea ( mai ales dupa ce sper k o vei duce la Rbn peste cativa km..sunt curios de ce va iesi :Driver: )

Link către comentariu

Merci Speeder de urari. Mai mul ca sigur ba ajunge la RBN dar nu cred ca anul asta. In legatura cu tampoanele sorry dar nu le mai am. Eram asa fericit ca am scapat de ele ca le-am aruncat instantaneu.

Link către comentariu

Nu ai pentru ce :angry: si chiar sunt curios de ce ar iesi dintr'un S3 RBN pe 400m ,asta dupa c am vazut ce a iesit din Cupre/Edition30 care rup asfaltul acum :P

Spor la plimbare in weekend si sa treaca super repede primii 2000km :)

Link către comentariu

Apropo de plimbare poate mergem impreuna sambata pana la BV pe Cheia ca e superb drumul. Si eu abia astept sa termin rodajul. O sa il fac 3000 km nu 2000. Asa am facut si la GTI si am fost foarte multumit apoi de cum a mers masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!