Jump to content

Audi S3 2008

PH-11-WRC

Postare recomandată

Nu pot pt ca le-am vandut-o la Weltauto. Iar ei nu o mai radiaza pana nu o cumpara cineva. Oricum asta sa fie grija mea numerele. Nu mai am rabdare pana luni cand se fabrica. Cred ca weekend-ul viitor fac o plimbare pana la Viena si trec pe la Curtici sa vad masina in parc acolo.

Link către comentariu
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

74

• Bogdan_wrc

25

• DOOM

9

• nadir@boosted.ro

9

Nu-mi voi mai pune niciodata alt numar decat 11. Mi se pare cel mai smecher. Parerea mea cel putin. Plus ca se preteaza cel mai bine daca vrei numere spatiate.

Link către comentariu

sa nu zici ca iti iei S3...lasa ca te fac eu pentru asta!!!! :)

Nu iti urez decat sa iti vina cat se poate de repede, celelalte urari cand ne vedem :P

Link către comentariu

Merci Speeder de urare. Ma mir ca nu ai aflat pana acum. Si eu abia astept sa ne vedem si sa mai vorbim. Din pacate momentan nu am cu ce. Dar nu mai e mult. Am mai gasit o combinatie de nr pe placul meu PH 11 W T W

Link către comentariu

Nu semnifica nimic. Dar niciodata nu mi-as pune de ex numele la numarul de inmatriculare. Asa imi place mie. Ceva cu W in fata si obligatoriu 11 pt a arata mai bine spatiate.

Link către comentariu

Uraaa ... ieri ( luni ) a aparut seria de sasiu exact asa cum scria si in production number : saptamana 15 ziua 1. Astept si sper ca maine sa apara si seria de motor si poate joi sa plece spre Romania. Astazi la pranz nu aparuse inca. Dar am inteles ca asa e normal ca fie a 2-a zi fie la 2 zile dupa seria de sasiu.

Link către comentariu

la mine seria de motor a aparut cand masina plecase spre Romania ....

Modificat de lile
Link către comentariu

Doamne ajuta sa fie asa. Adica sa o iau cat mai repede. Sper ca saptamana viitoare sa fie in garaj.

Link către comentariu

Mai ai somn??? Nu pleci la Curtici ??? :lol: Frumoasa bijuterie ti-ai ales. Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de cat mai multi km de ea si ea de tine,fara nici o problema.

Link către comentariu

Crede-ma ca este din ce in ce mai grea asteptarea. Abia astept sa aud confirmarea ca a plecat din Germania catre tara.

Link către comentariu

suntem alaturi de tine in suferinta cauzata de aceasta asteptare ;)

in weekend te scot la un suc cu Marys :)

Link către comentariu

Merci Bogdan de invitatie. Am vorbit la dealer si am aflat ca a primit si seria de motor dar nu operasera aia in sistem. Ba mai mult am aflat ca masina a fost si facturata in data de 8 aprilie adica marti si mai mult ca sigur este deja in drum spre Romania. Probabil maine sau sambata va ajunge in Curtici. Luni platesc diferenta de bani si sper marti sau miercuri sa o ridic. Deja incep sa numar timpul in ore nu in zile.

Link către comentariu

S3ul isi asteapta nerabdator fratele mai mic :icon_thumright:

acum, ca vom fi apropiati ca putere, te ajut sa termini rodajul mai repede !

Link către comentariu

Da ti se pare cumva ca inainte cand aveam GTI-ul nu eram apropiati ca putere? Si ma refer si la ambele stock dar si la versiunea ta cu soft si a mea de pe GTI. Oricum va dura ceva rodajul. 2500 - 3000 km.

P.S. : Poate cel mai important lucru : Masina este in Curtici. A ajuns vineri dupa amiaza si am primit imediat telefon de la dealer sa ma anunte. A fost deja comandata la transport si daca nu luni atunci marti sper sa plece. Deci luni platesc diferenta cash de bani si apoi marti sau miercuri Doamne ajuta sa o ridic.

Link către comentariu

pai cand masina mea era gata sa mearga cum trebuie tu deja aveai soft :P de aia am zis. cand erau stock nu prea ne-am plimbat asa mult. eu am soft de 1 saptamana...deja tu nu mai ai masina.

Link către comentariu

Andrei a intrat pe perfuzii cu adrenalina, asa ca va raspunde GREU!!! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Nu mai pot de nerabdare. Masina apare pe incarcari de luni ieri seara. Probabil ca a plecat azi dimineata, sau in seara asta va pleca spre Constanta ( acolo este locatia centrala a dealer-ului ). Din cate am inteles va ajunge maine dupa-amiaza sau maine seara asa ca joi ma voi duce la Constanta sa o ridic. Asta e tara noastra minunata in care un TIR face de la Arad la Constanta aproape 2 zile.

Link către comentariu

Masina a ajuns astazi la Constanta iar maine dimineata la prima ora plec spre Constanta sa o ridic. Wish me luck please !

Link către comentariu

Dupa cum se vede, sincer nu cred. O sa fie probabil o noapte foarte lunga. O sa revin maine cu impresii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!