Jump to content

Audi S3 2008

PH-11-WRC

Postare recomandată

Recunosc ca te-am vazut si pe tine. Dar iti dai seama ca involuntar mi-au stat ochii mai mult la masina lui MHL. Seamana mai mult cu viitoarea mea masina. :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

74

• Bogdan_wrc

25

• DOOM

9

• nadir@boosted.ro

9

Merci de "ajutor". Acum o sa stau sa ma uit la pozele astea incontinuu. Stiam ca am facut o alegere f buan cu jantele astea iar acum m-am convins ca pe alb dau incredibil de bine. Iar trapa la fel parca ii da o nota aparte in combinatie cu culoarea alba.

Link către comentariu

l-ai pus acum mai tare pe jar :lol:.

hai ca uite ce repede trece timpu.

Link către comentariu

Am si eu o mica intrebare pentru cunoscatori. In legatura cu acel VIN number. Cand trebuie sa intreb de el si ce verific concret cu el pe internet ? Adica la dealer mi s-a spus ca afla exact ZIUA de productie cu o sapttamana sau doua inainte de fabricatie dar ca seria de sasiu se da dupa ce masina a fost fabricata. Deci care e faza cu verificatul acestui VIN pe internet ?

Multumesc pentru viitoarele raspunsuri la obiect.

Link către comentariu

Folosind VIN-ul (vehicle identification number), anumite programe se conecteaza la baza de date Audi de unde obtin informatii (data fabricatie, motor, optionale, culoare, tot) despre masina respectiva. Altfel spus, acel VIN nu "contine" in el informatii (decat poate legate de marca, model, an fabricatie), ci e mai mult o cheie dupa care se cauta intr-o baza de date.

Link către comentariu

Ok am inteles asta. Si de unde fac rost de acest VIN ? Si cand fac rost de el ? Masina se fabrica peste o saptamana si jumatate adica in perioada 31 martie - 4 aprilie.

Link către comentariu
Ok am inteles asta. Si de unde fac rost de acest VIN ? Si cand fac rost de el ? Masina se fabrica peste o saptamana si jumatate adica in perioada 31 martie - 4 aprilie.

ti l-ai luat de la cardinal ? sau de la ce dealer ?:angry:

Link către comentariu
Si de unde fac rost de acest VIN ? Si cand fac rost de el ?

Pai asta nu stiu, de la dealer il iei dar nu stiu cand...

Link către comentariu

Mie mi-au dat VIN-ul imediat ce s-a produs masina..Stiu asta ca-i sunam la 2 zile

Link către comentariu

Gueswho - Da l-am luat de la Cardinal.

CostinM - merci de info. Inseamna ca fata de la dealer mi-a zis exact cum va fi si anume ca masina primeste aces VIN a doua zi dupa ce se produce sau in cel mai bun caz in aceeasi zi.

Link către comentariu

Nu il primeste inainte sa intre in productie(sau in timp ce se afla in productie), pentru ca masina are si pe parbriz lipit acest VIN?

Modificat de crysty_cyc
Link către comentariu

Mie asa mi s-a spus la dealer si vad ca si aici mi s-a comfirmat ca acest VIN se primeste in ziua fabricatiei sau in a 2-a zi. Este numarul de sasiu si probabil ca nu il au inregistrat dinainte.

Link către comentariu

seria de sasiu apare dupa ce s-a produs masina ... inainte sa plece din fabrica ... iti spun sigur :D

Link către comentariu

Ok multumesc mult de lamuriri. Saptamana care vine acum sper sa aflu exact ziua in care se va produce ca asa am inteles ca aproximativ cu o saptamana inainte se afla exact ziua de productie.

Link către comentariu
Ok multumesc mult de lamuriri. Saptamana care vine acum sper sa aflu exact ziua in care se va produce ca asa am inteles ca aproximativ cu o saptamana inainte se afla exact ziua de productie.

pai cand fiecare masina are un nr de productie. si acel numar iti indica saptamana si ziua. numarul de productie apare de obicei cu 1 sapt jumate inainte sa se produca masina. (intamplator lucrez in domeniu)

Link către comentariu

Uraaa am aflat si numarul de productie. Am inteles ca primele 2 cifre inseamna saptamana si a 3-a inseamna ziua din saptamana respectiva. Am dreptate gueswho ? Daca da atunci se va fabrica in saptaman 15 ziua 1. Adica luni 7 aprilie. Nr de productie este 1514.... Sper sa ma poti ajuta cu lamuriri gueswho.

Link către comentariu
Uraaa am aflat si numarul de productie. Am inteles ca primele 2 cifre inseamna saptamana si a 3-a inseamna ziua din saptamana respectiva. Am dreptate gueswho ? Daca da atunci se va fabrica in saptaman 15 ziua 1. Adica luni 7 aprilie. Nr de productie este 1514.... Sper sa ma poti ajuta cu lamuriri gueswho.

corect. saptamana 15, ziua 1. in saptamana 16 ar trebui sa fie in curte la cardinal

Link către comentariu

Asa au zis si ei. Adica se face luni si ajunge in Curtici pana joi vineri ca face 3 zile din Germania cu trenul. Iar apoi cu trailer-ul pana la Constanta la sediul lor. Asa ca nu voi mai astepta sa ajunga la Ploiesti ci ma voi duce direct la Constanta sa o iau. Sper marti in saptamana 16 adica exact 15 aprilie cum a fost vorba de la inceput.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pana nu iti fabrica masina nu poate sa iti faca decat fractura proforma dar mai nou si pe proforma iti tre seria de sasiu care apare doar dupa ce e masina inchegata!

Link către comentariu
pana nu iti fabrica masina nu poate sa iti faca decat fractura proforma dar mai nou si pe proforma iti tre seria de sasiu care apare doar dupa ce e masina inchegata!

sasiul apare cand pun motorul pe masina ... dar de la sasiu pana la a fi gata ... mai dureaza o zi ... ca monteaza usi, radio, butoane, scaune, etc

Link către comentariu

Nu stiu ce treaba are proforma, important pentru mine e ca se face luni 7 aprilie si pana vineri 11 aprilie sa ajunga in Curtici iar apoi sper ca marti sau miercuri sa o pot lua de la Constanta direct ca sa nu mai pierd o zi doua cat ar dura sa o aduca cu triler-ul de la Constanta la Ploiesti.

P.S. : Am deja pana in prezent 2 facturi una de 5000 euro si alta de 17500 euro. Urmeaza sa achit diferenta cand ajunge in Curtici si gata.

Link către comentariu

astept ......

hai cu jucaria mai repede! :)

tot nr ala il lasi WRC?

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

Eu asa as vrea sa las tot WRC dar pentru asta trebuie sa vanda cei de la Cardinal GTI-ul pana la data cand o sa inmatriculez S3-ul. Daca nu il vand ei nu pot sa-mi iau numerele asa ca voi apela la alte variante de numar.

Link către comentariu
Eu asa as vrea sa las tot WRC dar pentru asta trebuie sa vanda cei de la Cardinal GTI-ul pana la data cand o sa inmatriculez S3-ul. Daca nu il vand ei nu pot sa-mi iau numerele asa ca voi apela la alte variante de numar.

radiaza gti-ul si pui numerele pe s3 ... simplu :lol:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!