Jump to content

Audi S3 2008

PH-11-WRC

Postare recomandată

felicitari pt masina... doamne cat ma tenteaza si pe mine sa trec la masina asta:) da mie imi plac masinile mai mari asta ar fi problema...

Link către comentariu
  • Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• PH-11-WRC

74

• Bogdan_wrc

25

• DOOM

9

• nadir@boosted.ro

9

Sa mai zic si eu despre optionale... senzorul de presiune in pneuri nu se sesizeaza decat daca la una dintre roti scade presiunea brusc.....daca la toate scade constant si incet nu se aprinde deloc.Eu cu ajutorul lui am realizat ca am un cui infipt in roata la GTI, cuiul nu se vedea defel si nici roata nu parea dezumflata si nici nu as zice ca se simtea la mers, dar cand s-a aprins in bord am inceput cercetarile si bine am facut.

Sunet Bose am pus din aceleasi motive...sa scap de griji ulterioare cu schimbatul boxelor si sa se auda decent, si pot zice ca pentru pretentiile mele e ok.

Inca o data felicitari pentru masina :offtopic:

Link către comentariu

Felicitari pentru masina si totodata asteptare usoara !

Jantele arata intr-un mare fel ................. :offtopic:

Link către comentariu

arata f bine. dar schimba si masina din profil, ca ai avatar cu S3 si la masina e trecut GTI :D

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari. Si mie mi-au placut la nebunie jantele in special pe alb cum vin si desi au aceeasi dimensiune ca cele standard am preferat sa dau 800 euro pentru design-ul lor mai aparte.

Bogdan am pus poza cu viitoarea masina iar GTI-ul inca il am asa ca momentan am o legatura cu ambele.

In alta ordine de idei daca cineva este interesat de GTI acesta este de vanzare. Aici este adresa http://vwforum.ro/index.php?showtopic=42059

Link către comentariu

Ms Vlad. Oricum plimbarea cu s3-ul tau m-a convins destul de mult sa fac aceasta alegere. Daca masina fuge asa stock atunci cu un soft va manca pamantul. :icon_cool:

Link către comentariu

Doom sau Aicu, voi ati avut ceva probleme legate de sonda lambda? Ca stiu ca Nadir a avut o eroare legata de aceasta sonda. Merci de ajutor.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

eu am avut pt ca am pus benzina proasta!

dar dupaia cand am inceput sa pun doar de la anumite pompe si nu orice nu am mai avut probleme!

singura problema care o are s3`ul este ca intra prea repede ABS`ul

Link către comentariu

Nici o problema...eu am acum 6700 km (in 5 luni jumate) si ptiu ptiu n-am avut nimic de reparat. Insa am bagat numai OMV Carrera 100.

Link către comentariu

Cred ca din asta o sa bag si eu. Chiar daca o sa fie ceva mai scumpa o sa fac un efort ca e o masina deosebita. Dar nu credeti ca MOL EVO este in aceeasi categorie cu OMV 100 ?

Link către comentariu

Exact la asta ma gandeam si eu ca mai mult ca sigur nu are legatura o eroare de la sonda lambda cu benzina folosita. Si la GTI mi s-a aprins martorul de check engine de cateva ori si la orice chestie ei ziceau ca e benzina. Nici nu se uitau. Le e foarte usor sa zica ca benzina e de vina si ca e normal sa se aprinda. Eu la GTI am folosit OMV 100 35000 km si s-a aprins de cateva ori acel bec. Si apoi inca 30000 km pana in prezent am folosit Top 99 + si tot asa s-a aprins acel bec. Deci chiar nu vad sa aiba legatura cu benzina.

Link către comentariu

Atunci o sa urmez sfaturile voastre si o sa raman fidel Petrom.

In alta ordine de idei am aflat exact ca masina se fabrica in saptamana 14. Insa dealer-ul mi-a spus ca saptamana aceasta afla exact daca se poate sa fie fabricata in saptamana 13 daca nu 14 este maxim. Asta inseamna ca se vor incadra in termenul initial preconizat de ei si anume 15 aprilie. Si in contract sunt trecute 8 saptamani incepand de pe data de 18.02.2008. Deja incep sa numar saptamanile.

Link către comentariu

Merci Dan. Tocmai de asta mi-e cam frica. Sa nu cumva sa nu fiu foarte entuziasmat atunci cand va veni masina tocmai din cauza ca am avut una apropiata ca agilitate/performanta. Tu zici ca e diferenta mare intre ele ?

Link către comentariu

E diferenta, incepand cu performantele si cu tractiunea si terminand cu calitatea fabricatiei si a materialelor din interior.

Fii linistit ai facut o alegere foarte buna. :)

Link către comentariu

In legatura cu Radio Concert mai are careva problemele pe care le-a avut Vlad adica sa se blocheze cd-ul inauntru ? Si Vlad, se bloca doar cd-ul cu mp3-uri sau si un cd audio normal ?

Link către comentariu

Sunt de acord cu Dan la GTI vs S3:).Si ca fapt divers tot masina lui Vlad a fost aia care m-a convins si pe mine ca diferenta este seziabila.

Eu si la GTI am bagat numai OMV 100 si 22.000 km nu s-a aprins nimic....probabil nu coteaza asa de mult daca e petrom sau omv...ideea e sa nu schimbi benzina prea des sau sa bagi una proasta gandindu-te ca "merge si asa".

La concertul meu nu s-a blocat nici un cd pana acum si nici n-am patit sa nu citeasca cd-uri desi unele erau cam pline de zgarieturi.

Modificat de DOOM
Link către comentariu

Merci Doom pentru informatii. In alta ordine de idei am vazut astazi 2 S3-uri albe pe Magheru si am ramas cu capul intors dupa ele. Pur si simplu nu mai am rabdare cand ma gandesc ca si al meu va arata la fel.

Link către comentariu

Gata ... De astazi am dat GTI-ul si sunt in asteptarea noii jucarii. Parca timpul trece si mai greu de acum incolo. In alta ordine de idei astazi am vazut S3-ul lui MHL prin PL.

Link către comentariu

hai ca nu mai e asa mult.

zi mah..ca nu numai UN S3 blue ai vazut prin oras..sau pentru astea mai vechi nu ai ochi? :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!