Jump to content

Tiguanul Meu

Andy_B

Postare recomandată

Azi mi-am ridicat Tiguanul de la PBN - un T&F cu cutie manuala, 2 TDI, de 140CP. Pentru ca am intarziat la "preluare", nu am mai apucat sa fac nishte poze la masina. Am facut aproximativ 20km prin afara orasului cu el si desi nu am turat mai mult de 2,500, mi se pare ca trage excelent. Ca si stabilitate mi s-a parut foarte buna, iar motorul aproape ca nu se aude deloc in mers pana in 2,500 de turatii. Stie oare cineva de ce se livreaza masinile cu cateva picaturi de combustibil in ele? Mi s-a parut oarecum frustrant sa fie nevoie sa caut o benzinarie imediat ce am plecat pentru prima data cu masina mea, in loc sa dau direct o raita pe sosea...

Link către comentariu
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Andy_B

18

• bbm

3

• dadu

2

• CostinM

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa te bucuri de masina. Masinile vin cu combustibil atit cit sa le permita sa faca manevre de parcare, la incarcare si descarcare. Tu ce vrei sa-ti livreze masina cu plinul facut?

Link către comentariu

s-o stapanesti fara probleme si cat mai multi km , asa vin toate masinile la orice firma de masini : poze vrem poze sa vedem micul tuareg :frigbaitata:

Link către comentariu

Frumos, frumos ! Sa ai parte cat mai mult de masina fara probleme :unsure:

Am condus si eu un Tiguan la un mic test drive si am fost placut impresionat; nu sunt fan al SUV-urilor si crossovere-lor, dar Tiguan e altceva...e si VW, dar mai presus de toate, e o masina frumoasa :blink:..din toate punctele de vedere. :unsure:

Link către comentariu

eu am avut ocazia sa ma invart mult pe langa o masina din asta si e chiar reusita. bravo

referitor l amotorina, am intrebat si eu, asa vin din fabrica, insa nu te plange, ca e diesel si merge vreo 40km cu ce are, drept comparatie, la subaru, dealerul mi-a mai pus benzina, sa fie sigur ca nu raman in strada :icon_thumright:

Link către comentariu

Poze cu interiorul te rugam ..........este plin web-ul dar nici una nu se compara cu cele facute "home-made", in cele de pe web totul este artistic ca si cum masina ar fi extraordinara dar in cele mai multe cazuri rezultatul este cu totul altul fata de realitate .

Link către comentariu

Daca ai timp poate ne-o prezinti si noua!

Cum ti se pare motorul? Eu tot oscilez intre cel de 140(am varianta PD pe golf) si 170!

Dar suspensia? Am inteles ca este f stabila pe sosea, insa pt ca eu am echipare SL la golf, ma gandeam sa iau si optiunea "suspensie rigida". Mi-e teama ca va fi penalizat comportamentul off-road, unde nu am inca experienta, insa asta se va rezolva cat de curand :)

Link către comentariu

Am mers cu masina si motorul mi se pare ok, adica "trage" cam la fel cu cel PD, insa are un zgomot mai placut.

In rest masina sta excelent pe sosea, fiind peste concurenta la capitolul asta (Honda CRV mi s-a mai parut la nivelul ei), iar interiorul este foarte bine finisat, inclusiv plansa de bord de la Golf+ :D

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari, si mai jos gasiti cateva poze facute la repezeala azi dimineata in fata biroului, sa nu rada colegii de mine... Va rog remarcati (sau nu) suportul pentru numere (multumesc frumos, spankyro!).

post-21367-1203408996_thumb.jpg post-21367-1203409006_thumb.jpg

post-21367-1203409016_thumb.jpg post-21367-1203409021_thumb.jpg

post-21367-1203409025_thumb.jpg

Pe langa dotarile standard de T&F, mai are RCD 510, pachet lumini 1, lumini ambientale, climatronic, volan multifunctional si cotiera spate tapitata (asta nu-mi trebuie, am lasat-o acasa...). Iar covorasele de cauciuc sunt pentru Tiguan, si le-am luat tot de la PBN. Culoarea este Mountain Grey.

Pana acum am facut aproximativ 45 de km, deci nu pot sa comentez vis-a-vis de comportamentul masinii per ansamblu, insa nu se simt deloc denivelarile de pe drum, iar la 120 - 130 (pe DN1, aseara), pare foarte stabila. Am abordat un sens giratoriu cu peste 60 si chiar nu am simtit nici un fel de tendinta sub/supra viratorie - s-a incadrat perfect pe traiectoria aleasa (mai aproape de bordura). Acuma, comentariile mele sunt strict subiective, pentru ca eu nu conduc agresiv si nu ma pot risca la drum ca am 2 copii mici, insa mie mi se pare ca puterea este suficienta pentru masinutza asta...

@bogdan195508: Am mers cu CRV-ul, si desi sunt incantat de Tiguan, mi se pare ca ramane totusi o diferenta pe sosea (mai silentioasa si mai sprintena japoneza...). Mai multe detalii daca vrei putem sa discutam aici: Tiguan vs concurenta

In week-end-ul asta ma duc la munte cu copii si sper sa apuc sa imi duc masina prin afara asfaltului - ceva soft, de proba...

Link către comentariu
Sa te bucuri de masina. Masinile vin cu combustibil atit cit sa le permita sa faca manevre de parcare, la incarcare si descarcare. Tu ce vrei sa-ti livreze masina cu plinul facut?

banuiesc ca ai incercat sa faci o gluma si ti-a iesit una foarte proasta............

@w-knee: sa o stapinesti fara incidente , imi place mult !! sa faci rost de o plasa de pus in spate cum aveai la vechea masina, sa nu -si faca mark de cap prin toata masina :icon_thumright: apropos, lui mark i -a placut masina?

Link către comentariu

bbm, Mark sta pe locul din fata - am trimis-o pe colega de camera in deplasare cu fetele pe locurile din spate :icon_thumright: ! Am pacalit-o ca trebuie sa aibe grija de fete care se bat pe DVD-ul portabil!

Urmeaza in episodul urmator: folie geamuri spate si luneta, senzori parcare spate si poate cu putin noroc nishte faruri mai albastre, daca fac rost de finantare...

Link către comentariu

sa-stapanesti sanatos.e frumos foc,culoarea ii vine perfect

btw de unde ai suport de inmatriculare cu vwforum?te intreb ca sunt satul sa le fac reclama dealer-ilor

Link către comentariu

tibi22: suportii de numere i-am luat de la un coleg de forum - aici gasesti un link la profilul lui: Spankyro. Azi fac rost (sper) si de sticker interior pentru luneta - am cautat pe forum si pana la urma am gasit in sectiunea: Lucruri generale > Anunturi online > Prestari servicii + oferte extinse.

Numai bine.

Link către comentariu

w-knee: daca nu ai spalator de faruri si cind spuneai "faruri mai albastre" te refereai la xenon, eu zic sa te mai gindesti, stiu de la oameni care au facut acelasi lucru si care mi au spus ca , atunci cind se murdaresc putin farurile nu prea mai vezi cu xenonul, nu stiu sa ti spun de ce, poate ca este bine sa i intrebi pe cei cu xenon din fabrica care e treaba

Link către comentariu

bbm - am inteles - adio vise albastre :D!

Cateva poze extra cu interiorul - pentru colegii mei care nu vor sa mearga sa o vada in realitate ( :lol: )!

post-21367-1203435987_thumb.jpg post-21367-1203435995_thumb.jpgpost-21367-1203436003_thumb.jpg post-21367-1203436012_thumb.jpgpost-21367-1203436016_thumb.jpg

post-21367-1203436007_thumb.jpg

Modificat de woundedknee
Link către comentariu
Cateva poze extra cu interiorul - pentru colegii mei care nu vor sa mearga sa o vada in realitate ( :D )!

Aici m-ai nimerit! :lol: Sper sa am timp sa ajung sa o vad si eu! Pana atunci intorc capul pe strada dupa ele.

Multumim de poze!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai mult!

masina este una foarte flexibla am vazut mai multe emisiuni dedicate si mereu erau doar cuvinte de lauda!

sunt curios tu cat de multumit esti de masina

adica ai fost sincer cu tine sa iti faci o "lista" cu +`uri si cu -`uri ale masini

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie woundedknee, dupa cum ti s-a urat, sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme ! :lol:

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie, mi se pare destul de reusita per ansamblu, nu prea imi place spatele masinii, fata e foarte frumoasa. Mi se pare ca masina tipa dupa jante mai late si poate si mai mari . O sa ii schimbe aspectul folia, in rest multi km fara evenimente :lol: si sa te bucuri de ea

Link către comentariu

Pentru Raf, DANNY VW si Auras: multumesc frumos pentru urari.

Nadir: multumesc frumos, si o sa incerc sa scot cateva cuvinte cu "+" si "-" in sectiunea Tiguan, topicul "Impresii despre Tiguan", dar cred ca ar trebui sa mai las sa treaca macar pana fac 3-400 de km cu mine la volan...

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea multi km fara probleme! Te asteptam la intalnirile saptamanale sa o admiram "live"!

Link către comentariu

dm76ro: Multumesc pentru mesaj. In ceea ce priveste intalnirea saptamanala, daca te referi la cea de duminica la ora 11:00, cred ca duc copii in parc si ma opresc in parcare sus.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!