Jump to content

Inlocuire Airbag Cortina Si Spatar Scaun ...

RALLYMAN
 Share

Postare recomandată

La un Audi A6 Avant 2,5 Quattro din 2003 in urma unui accident lateral in care au fost infundate usile stanga si putin indoit stalpul s-au declansat airbagul cortina stanga si airbagul din spatarul scaunului stanga ... se pot inlocui acestea ? ... cel din scaun se inlocuieste singur sau cu scaun cu tot ? ... am vazut ca s-a descusut/crapat pielea de pe scaun ... trebuie inlocuit si senzorul de shoc ?

Cum pot sa vad daca acestea au fost inlocuite deoarece vreau sa cumpar aceasta masina ? ... stiu ca se poate scana cu VAG-COM dar am inteles ca se poate monta un dispozitiv in locul airbagului care pacaleste VAG-COM-ul si iti indica faptul ca airbagurile exista si ca sant in ordine.

Pot desface ornamentul de sus si sa vad fizic airbagul ? Dar pe cel din scaun ?

post-293-1203288197_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In ceea ce priveste airbag-ul, niste informatii "calde" gasesti aici. Succes.

Link către comentariu

Daca am inteles eu bine masina a a fost reparata intre timp,dar nu stii daca cel care a facut acest lucru a schimbat si baloanele pe ea..prin baloane intelegind airbag-urile cu probleme?

Pentru balonul de sus poti desface ornamentul acela de plastic pe care scrie airbag(cu o surubelnita,introduci virful sub el si acel capac iese),dupa care ai doua suruburi mari,le desfaci si scoti acel "patrat"mare textil.Sub el ai sa vezi tesatura textila a airbagului(daca el exista..).

La scaun poti pipai pe lateral,daca exista baloane ele se simt clar sub tapiterie,sunt tari,sunt asezate intr-o cutie de plastic.Daca nu le ai,acolo este gol si moale,eventual umplut cu ceva material.De obicei materialul tapiteriei(textil sau piele)se rupe si acest lucru nu ai cum sa-l ascunzi,decit sa schimbi toata tapiteria de la scaun,sunt rare cazurile in care pleznesc doar cusaturile.

Sanatate.

Luigi Vicol

Link către comentariu

Asta-i poza cu airbagul cortina ... este pe toata lungimea habitaclului si a sarit dand ornamentul la o parte ... daca umblu acolo nu risc sa-mi sara in mufarina ? :lol:

post-293-1203366006_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca nu ai contactul pus nu ai de ce sa iti faci griji, mai ales daca e sarit, nu are ce sa se mai intample ... :lol:

Modificat de .:bamse
Link către comentariu

• 2 months later...
  • 1 year later...

salutare baieti as avea si eu nevoie de ajutorul vostru , din nefericire am avut un banal accident am intrat cu roata intro bordura toata mecanica am rezolvato dar problema dureroasa este ca a sarit air bagul din scaun husa am cusuto la loc dar as vrea pe cineva sa ma ajute in privinta erori de airbag si ce trebuie pus in lucul lui ca sa il anulez si celelalte sa functioneze perfec va sau daca stiti pe cineva din galati care se ocupa cu asaceva ms mult anticipat.!!!

Link către comentariu

Salutare,

Din "experienta" proprie(adica am luat masina fara air bag pasager si sofer) se pune o siguranta pt a pacali calculatorul de air bag

Cel putin asata am avut eu la masina dupa ce am cumparat-o :wub:

Vorbeste cu un electrician sau cu cei care aduc masini , ultima varianta sincer nu o recomand dar.....

Bafta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!